Almış olduğum 2. el vibe mono anfi (satıcı asla tamir görmemiştir diyerek satmıştı) 1 ay geçmeden bozuldu. Devamlı protect ışığı yanıyor. Tamir için götürdüğüm yer daha önce tamir görmüş bu anfi, bir çok parçası değişmiş dedi. Ben de satıcıyı arayıp durumu anlatmama rağmen kabul etmedi, ben de lanet olsun diyerek kapattım telefonu (ama asla verdiğim paranın hayrını görmesin diye de ekleyeyim).
Neyse, aslı konumuza dönecek olursak; Tamire götürdüğüm yer bu anfi tamir olmaz dedi. Bu konu hakkında bilgili olan arkadaşlara sorum şu; Yanan o parçaların en kalitelisini alıp tekrar taksak bir 38 lik çift bobin bası beslemez mi yine de? Bir de İzmir'de ikamet ediyorum, önerebileceğiniz bir yer var mı tamir için.
Şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Anfinin modeli; Vibe BlackBox Bass 1 2500w
Hayırlı günler...
Iyi bir tamirle eskisi gibi olur. Car aufio hifi trde woofer tamircisi nickli biri var onla irtibata geçin işini iyi yapan biri. Izmir de neresi var iyi bilgim yok ama.
Çift 2 ohm luk için 1250rms çift 4 ohm luk için 1000 rms gücü var amfinin ortalama bir 38e rahat rahat yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: burak9006
Iyi bir tamirle eskisi gibi olur. Car aufio hifi trde woofer tamircisi nickli biri var onla irtibata geçin işini iyi yapan biri. Izmir de neresi var iyi bilgim yok ama.
Çift 2 ohm luk için 1250rms çift 4 ohm luk için 1000 rms gücü var amfinin ortalama bir 38e rahat rahat yeter.
Tamam hocam, o arkadaşla irtibata geçeyim çok sağol. Aklımda "powerbass 3xl 38 cm" bass var umarım sorunsuz çalıştırır tamirden sonra :)