Şimdi Ara

BP benzini çaldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Shell yüzünden bende ilk uzun yol deneyimim de yolda kalmıştım, 10 lira lpg basıp kalan 40ı cebe indiren pompacı sayesinde Işık Dağı'nda benzin hortumlarında da problem olan Springle sağlam bir macera atlatmıştık ...
  • küçük şehirde yaşamanın güzel yanı bu işte, hiç bir istasyon böyle birşeye cesaret edemez, çünkü en fazla 5 dk içerisinde herkes tarafından duyulur:)
  • bide kameraya alma şansı olsaymış süper olurdu

yay bütün internette
  • Bayiden pompacıdan bahsetmişsiniz de, Sanki BP petrolü hakederek alnının teriyle elde ediyor........................
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman_solider

Bayiden pompacıdan bahsetmişsiniz de, Sanki BP petrolü hakederek alnının teriyle elde ediyor........................

Biliyorsan bahset bizde bilelim neyse
  • kadiköy ziverbey bp

bu yapilan olayin benim cebimdeki parayi gasp etmekten farki yok arkadaslar ,

hala olayi pompacinin yaptigini soyleyip sucu ona yikmakta israr eden arkadaslar var ,

aldigimiz nefesin bile sayildigi teknolojik bir cagda yasiyoruz o petrol bayisinin bilgisi olmadan pompaci benim depoma koymasi gereken benzini kendi bidonuna koyucak ve bundan da o petrolun haberi olmayacak haa , cidden siz buna inananiyorsunuz ha .

eger oyle bir sey yapip kimsenin haberi olmasaydi o pompaci hergun caldigi benzinlerle kose olurdu , hic merak etmeyin bu isin icinde o subenin organize bir sekilde parmagi var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.