Şimdi Ara

BP Mahmutbey Merkez Yılmazer Petrol Pompa Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BP İstanbul Mahmutbey Merkez istasyonu diye geçen YILMAZER PETROL'e ait istasyona birkaç ay evvel benzin almaya gittim. 20TL'lik benzin aldım. Kontağı çalıştırdım ve devam ettim, ibreye hiç dikkat etmedim. 2 dakika sonra baktığımda ibrede hiçbir oynama olmadığını fark ettim ve şikayet için oraya gittim. Orada yetkili kimsenin olmadığını ve bana yardımcı olamayacaklarını söyleyerek beni başlarından savdılar. O günden sonra oradan asla yakıt almamıştım ki dün tekrar yakıt almak zorunda kaldım, bu sefer farklı bir araçla 50TL'lik mazot aldım. Ve aynı şey tekrar başıma geldi. Bana fiş vermelerine rağmen arabaya mazot koymadılar. Anında pompacıya bunu gösterdim. Koymasa fiş vermez gibi saçma sapan savunmalar yaptı ve kabadayı bir dille müdüre gitmemi söyledi. Müdüre aynı durumu gösterdim ve biz bir şey yapamayız istediğine şikayet et diye laubali bir dille benimle ilgilenmeden birini başıma verip gitti. Hepsine defalarca göstermeme rağmen hala pompalarında hata olmadığını savundular. Aynı şey ikinci kez başıma geliyor dediğimde de beni suçlar bir dille hep size mi denk geliyor falan dediler. Bütün ilgili makamlara tek tek şikayet edeceğim burayı. Elimde fişin saati ve arabanın benzin durumunu gösteren fotoğraflar mevcut. Siz de buradan asla yakıt almayın.

Yılmazer Petrol denilen yer burası. Aklınızda olsun yanından bile geçmeyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opet mi Petrol Ofisi mi - Benzin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.