Şimdi Ara

BP PİREST ATACK YAPARKEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İLK ÖNCE MALİCE MI ATIYIM YOKSA DEBUFF MI

• Parasite - Torment bence
  • aynı hesap aslında at istedigini :)
  • Her türlü attack kırıcı at.60 değilsen malice at..Paraziti boş ver onu atmasanda alırsın...
  • genelde karşımda bp varsa debuff,asas warsa malice,warrior warsa hepsini mage varsa bişey atmadan dalıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®ed

genelde karşımda bp varsa debuff,asas warsa malice,warrior warsa hepsini mage varsa bişey atmadan dalıyorum.

mage lere ayıp oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakırt44

quote:

genelde karşımda bp varsa debuff,asas warsa malice,warrior warsa hepsini mage varsa bişey atmadan dalıyorum.

mage lere ayıp oluyor

bncede
  • quote:

karsına 72lwl lr amge gelsin bakam atcak hal bırakıomu sende pot bile içemeden press ok
  • Mageleri küçümsemeyin arklar

debuffsan eğer hiçbişeye gerek yok Superrior Parasite salladınmı feleği şaşıyo ztn tabi lvl 75 sen
  • rogue ve warriorlara massive mageye debuff priestlere malice
  • Walla mageleri küçümsememek gerek. Benim en çok korktuğum int cüce magelerdir. Şahsen assas ile oynarken warrior gördüğümde düşünmeden dalarım ama int mage görünce biraz çekinirim nedenini bende anlamadım ama bence fazla ezmeyin mageleri sağlamları çok pis yamultur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.