Şimdi Ara

bpi scatz hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdslar bu scatz denen cocuk önceden adc maındı ben duo atardm onla eskı arkadas benım bırden suporta gecmıs ve ben hıc bı yerden ulasamıorm sanrm ligde oynayan oyuncular gibi buda egoist ve arkadaslarını unutan bı tıp oldu, rıtıxın yanında supportluyo dıe bılıorm suan örnekte aldıgm bı oyuncu ama ben mıd maın oldgm ıcın artık wristcutter olsun reosta olsun bu tarz oyuncuları takıp edıyorum ha vesselam scatz'e gelıcek olursak ben bpi da harcandıgını düsünorum bence lelouch yerıne hwa ya yada dumbledogi yerıne bjk falan gırse o takımlar daha guclu olur sız ne düsünüyosunuz ?

• scatz gerçekten kötü bir oyuncudur
  • adını bile duymadım
  • eskiden fena deildi
  • slm
  • Scatz, Lelouch'un yedeği bile olamaz
  • Touchun yerine gecebilir. Aslinda herhangi bir soloq oyuncusu da gecebilir touchun yerine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • touch ve dumbledoge ın yerine rahatlıkla çoğu solo q oyuncusu geçebilir (challenger-master) ama lelouch yerini kimse tutamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • scatz ın yerine TR diasından bile bi support çek aynı etkiyi yaratır, gayet etkisiz, kimsenin de tanımadığı bir oyuncu.Lelouchun şu an yanına yanaşacak bi support yok bence liigde.Dumbledodge da fena değil ama BJK de oynuyor sonuta hani kimi koysan onun kadar oynarmış gibi geliyor insana.Touch baya kötü oynadı kış mevisiminde normalde o kadar kötü bi oyuncu değil ama.Birde atlasın terapistini iyi buluyorum.Geriye kalan suplar scatz gibi etkisiz ve ya tyresse gibi çöp ötesi supplar gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuan -- 12 Mart 2015; 19:24:28 >
  • elwind zeitnot scatz wow xD
  • scatz'den nefret ediyorum
  • MUHAHUAHHAUAHAHUAHAUAHU ulan scatz dediğin adı bilinmez kişi Şukrunun kılı bile olamaz sen ne diyorsun
  • Byler isteyen herkesle vs atılır ynlgm yoq yenende yok, westteyim bronz 3üm bkliyorm herkesı yneeblrm takım davtlerını msj atabılrsnz maaşsız takıma glmem, yaşım 12 okul sıkntm yok istedigm zmn lol oynayablrm cünkü yaz tatilne girdk bunn dısında en sewdiqm hero ahri cünkü tpi cok gsl ve cok mobil bi şhampiyon, kendı lgmin 1.siyim aslnda heryrde birinciym ama daha kesfedlmedm,beni kesfedicek insanlar arıyorm saygılar suloman34.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sülo kardeşim nasılsın görmeyeli? yoktun uzun zamandır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.