Şimdi Ara

BRABUS, SL65 AMG'Yİ MODİFİYE ETTİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arabaya galoşla binmek lazım,o nasıl bir paspas kardeşim.....
    kurutemizleme yaptırmak lazım paspaslara..
  • OBARAK!!!

Ekmek Teknesi diye bir dizi vardı bir zamanlar. Orada KİRLİ tiplemesi vardı Kadir ÇÖPDEMİR'in. Aklı fikri yemekteydi ve nefis bir yemek gösrsün OBARAK derdi. Şİmdi bende OBARAK diyorum ve aynen onun gibi OY OY OY OY OY DEHŞET BİR ŞEY BU...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Herşey on numara da, ya direksiyondaki yıldızı da sök B koy, ya da ön ızgaraya o çirkin B harfini koyma, yıldızı geri koy.

Kesinlikle halısınız o logo öne olmuyor araç tüm estetiği gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga bu nedir ya

• Olan var olmayan var kardeşim
  • herşeyi ile enfes ama bir tek kusuru var bana göre hava filtresini sığdırmak için açılan delik ve kaput üstündeki kabartma
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

hıncal uluç'la kesin bir akrabalığınız var artık buna eminim..

Uzun zamandır en çok güldüğüm yorum
  • uçarmı ki bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur801 -- 26 Şubat 2013; 19:54:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencher

quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

Araç güzel tabikide ben o gaz pedalını sevmiyorum sevemeyeceğim. Herneyse sevsemde sevmesemde arabaya aşık olsamda bir hükmü yok....

Neyse o değilde, Brabus SL65 AMG yi mi modifiye etti yoksa SL65 i mi modifiye etti. Benim bildiğim AMG ve BRABUS fabrika çıkışında araçları alıp ona göre modifiye ediyorlar. Birbirlerine modifiye uygulamıyorlar diye biliyorum.

Benim bildigim bircok modelin brabus amg'si var.yanlismi biliyorum acaba?

• Biz bunu alsak koltuklara kılıf aliriz, paspaslara bauhaus tan 20 liraya plastik paspas alip bu paspaslarin uzerine koyariz olur biter bide tüp attinmiydi degmeyin keyfime

• Yıllaar önce Jeremy Clarkson bunun bir eski kasasının 730 Ps olanını kullanmıştı ve bu motorun aracın şasesine fazla geldiğini söylemişti, sürekli patinaj çekip duruyormuş. Kontrol etmesi güç demişti.

Birde fiyat etiketi yüksek, bu paraya bir Lamborghini alınabiliyorsa insanlar 1-2 defa durup düşünür bence.
  • Ustu kapaniyor mu bunun?

• Samil bundan iyi. Hem 8 lt motoru var 6 lt ne ki findik motor

• Uçak gördum sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

quote:

yönetimimiz yola geldi sonunda. konu güncel.

Bu konunun neyi onay bekliyordu onu çözemedim ?

bende çözemedim. yöneticiye attığım PM nin cevabı zaten her şeyi açıklıyor.

rds adlı yönetici bana şu cevabı attı : ''Konularınızı doğru bölüme açmalısınız.''

Otomobil konusunu, elektronik ev aletleri bölümüne açacaktım herhalde. yöneticimiz bu hatayı görmüş anla forumun halini.

Markalar bölümünde Mercedes bölümü var

• Bu araca galoş ile binmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündoğdu

Bu araca galoş ile binmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

quote:

quote:

Araç güzel tabikide ben o gaz pedalını sevmiyorum sevemeyeceğim. Herneyse sevsemde sevmesemde arabaya aşık olsamda bir hükmü yok....

Neyse o değilde, Brabus SL65 AMG yi mi modifiye etti yoksa SL65 i mi modifiye etti. Benim bildiğim AMG ve BRABUS fabrika çıkışında araçları alıp ona göre modifiye ediyorlar. Birbirlerine modifiye uygulamıyorlar diye biliyorum.

Doğru biliyorsunuz. Brabus'un modifiye ettiği birçok AMG var. Zaten artık AMG Mercedes bünyesinde. Fabrika çıkışında AMG'li araçlar var.

• quote:

quote:

quote:

Evet ancak farklı farklı var diye biliyorum bende... Yani atıyorum S600 Brabus, S600 AMG -- Yani S600 BRABUS+AMG değil diye biliyorum :/

Bir bilen varsa cevaplar sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet ancak farklı farklı var diye biliyorum bende... Yani atıyorum S600 Brabus, S600 AMG -- Yani S600 BRABUS+AMG değil diye biliyorum :/

Bir bilen varsa cevaplar sanırım.

Hayır. Doğrusu AMG+Brabus'tır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.