Şimdi Ara

brand

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce direk liandrymi çıkılmalı önce bir mana itemimi?

• Mana değerini kontrol ediyorsan liandry edemiyorsan morello iyi olur zaten biraz alıştıktan sonra morello 3. veya 4. itemin olur.
  • Oyun stiline bağlı rakip B attıgında 2 wave minion pushlayıp rakibin mınıonlarını ormancınn yada kendısınn almasını engelleyen tipte agrasif oyun oynuyorsan. Mana item şart.Düşük liglerde bu cok onemli rakip ile aranda en az 1-2 lv fark olmalı. Kule almak cok onemli bu bakımdan.
    Üst liglerdeysen genelde lane freezleyip 20dk B atmadıklarından dolayı Liandry yada Asırlık Sopa iyi gidiyor. Fakat bu durumda minionlara skill kullanmamayı tercih etmen gerekiyor aynı zamanda rakibede rakibe saydırırsın skilleri çat ormancı baskına bi gelir düz kacmakla yetinirsin yada flashına elveda dersin:(. Mana item= safe kısaca
  • Brandin CD sureleri çok fazla ama aşırı bir mana regen ihtiyacı olduğunu dusunmuyorum burst damage açısından da çok güçlü dolayısıyla ben CD runeleri ile girip earlyde doran stackleyip karsiya gore liandry veya rylai rushliyorum tavsiye ederim daha safe bir başlangıç için rod cikabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Brandin CD sureleri çok fazla ama aşırı bir mana regen ihtiyacı olduğunu dusunmuyorum burst damage açısından da çok güçlü dolayısıyla ben CD runeleri ile girip earlyde doran stackleyip karsiya gore liandry veya rylai rushliyorum tavsiye ederim daha safe bir başlangıç için rod cikabilirsin

çok çabuk mana bitiyor ama lanede adamı dürteyim derken
  • asdf2 kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal skilleri tutturamadigin içindir yoksa tek kombo yarı candan fazla goturuyor hem mana bitmesin hem çok vurayim diye bir dünya yok mana regen kasarsanda bu kadar vurmaz tercih meselesi heroda kendini gelistirene kadar rod ile baslayabilirsin

• quote:

Büyük ihtimal skilleri tutturamadigin içindir yoksa tek kombo yarı candan fazla goturuyor hem mana bitmesin hem çok vurayim diye bir dünya yok mana regen kasarsanda bu kadar vurmaz tercih meselesi heroda kendini gelistirene kadar rod ile baslayabilirsin

rod yerine morello tercih ediyorum ama?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Black myth wukong
    2 ay önce açıldı
    SATILDI..Black myth:wukong
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asdf2 kullanıcısına yanıt
    CD runeleri ile girip rod çıkmak daha iyi lanede hem daha kolay durursun hem kırılgan olmazsin ama tabi CD yoksa ve mana sorunu cekiyorsan morelloda olur

• quote:

CD runeleri ile girip rod çıkmak daha iyi lanede hem daha kolay durursun hem kırılgan olmazsin ama tabi CD yoksa ve mana sorunu cekiyorsan morelloda olur

vazgeçtim brand oynamaktan çok fazla mobilite sorunu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Mana değerini kontrol ediyorsan liandry edemiyorsan morello iyi olur zaten biraz alıştıktan sonra morello 3. veya 4. itemin olur.

Morello 1. zorlarsan 2. 3. veya 4. item olarak çıkmassın asla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.