Şimdi Ara

Brand New Honda Civic Sedan Coming Soon :) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
3
Favori
6.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Honda'nın dönüşü muhteşem oldu.

Türkiye'deki uzun süredir devam eden suskunluğunu 2016'da bozan Honda, 2017'ye de hızlı başlangıç yaptı. 2016'da 20 bin 500 adetle en çok satış yapan markalar sıralamasında 16'ncı sırada yer alan Honda Türkiye, ocakta 9'uncu sıraya kadar yükseldi. Pazar payını da bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 3.1'den yüzde 5.1'e çıkardı. Honda'nın bu başarısının altında Şekerpınar fabrikasında üretmeye başladığı yeni Civic Sedan var. Honda ocakta 1111 adedi Civic Sedan olmak üzere toplam 1317 adet satış gerçekleştirdi..

JAPONYA'DA YANKI BULDU
    2008'de kırdığı satış rekorunu, 8 yıl sonra yakalayan Honda Türkiye'nin 2017 hedefi ise yüzde 25 artışla, 25 bin adede ulaşmak. Firma daralan pazara rağmen pazar payını yüzde 4'e çıkarmayı hedefliyor. Honda Türkiye'nin satış başarısı Japonya'da da yankı buldu. Japonya'da düzenlenen bir törende en iyi satış kalitesi sergileyen üç bayinin satış danışmanı ve müdürlerinin de yer aldığı Türkiye ekibine ödül verildi.

İNGİLTERE'Yİ SOLLADI
    Bu arada Türkiye, 2016'da Avrupa'da en çok Honda satılan ikinci ülke oldu. 20 bin adetle Almanya'yı solladı. Bu başarıda Şekerpınar fabrikasında üretilen ve ekim, kasım, aralık aylarında 6 bin 623 adet satılan Civic Sedan'ın etkisi büyük. Türkiye, Aralık 2016'da ise önemli bir satış ivmesi gösterdi. Honda'nın Avrupa'daki kalesi konumunda bulunan İngiltere'yi geçti. Avrupa'da en çok Honda satılan ülke sıralamasında birinciliğe yükseldi. Üretim rekoru kırdı.

REKOR
    Honda, 2016'da üretim rekoru kırdı. Bir önceki yıla göre üretimini yüzde 10 artıran marka, 4 milyon 999 bin 266 adet otomobil üretti. Son iki yılda Japonya'da da büyümesini sürdüren Honda, Japonya dışındaki üretim merkezlerinde 5 yıl üst üste büyümesini sürdürdü.

Kaynak :http://www.otohaber.com.tr/haberler

• sk67a S kullanıcısına yanıt
    Amerika'dan bir vatandasimizin yorumu sonuç muazzam.

Civic 1.5 turbo 174 bg ve 220 nm torka sahip aracımı eyalet disinda test ettim. Fabrika verisi şehirici yaklaşık 7.6 litre, şehirdışı yaklaşık 5,6 litre. Test sonunda ise yakıt tüketimim 5,9 litre çıktı. Ayrıca 0-60 mil hızlanması esp devrede iken 7 sn, esp devre dışı iken 7,2 sn çıktı.
  • Amerikanyan Civic.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Naptı'n degistirdin mi aracı? Yallah süfer yallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dendana -- 1 Nisan 2017; 12:31:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dendana

Naptı'n degistirdin mi aracı? Yallah süfer yallah.

Hem de nasıl yallah !!

İçerenköy Carrefour Starbucks.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 1 Nisan 2017; 15:51:5 >

• Dendana kullanıcısına yanıt
    sahibinedene ilan verdim ama fiyatı biraz yüksek tutmuşum galiba, hiç doğru dürüst müşteri çıkmadı, genellikle arsa , arazi, kulube, zeytinlik, tavuk çiftliği gibi taşınmazlarla takas teklifi geliyor, ama ben benimki nasıl olsa satılır diye, yeni turbo civici incelemeye başladım, yere yakın olması ve sportif süspansiyonu biraz canımı sıktı, yakıt sarfiyatı konusuda oynak, sanki daha fazla yakıyor gibi, bir önceki nesle göre eksileride var, mesela 4 cam tam otm. değil, sadece 3 renk seçeneği var....insan oldumu tam olsun istiyor
    Yanlısın var turbo modellerde RS yada HB yani 4 cam auto yani tek dokunus otomatik, üstüne cam tuslarina aydinlatma geri gelmis ve tüm bunların yine üzerine 4 camda sıkıstırma kontrollü yani ve ilaveten yan aynalar auto katlama geri gelmis. Ön ve arka park sensörleri var yani özetle araçta olmayan sadece Sensing denilen ACC vesaire bu arada HB modelde bagajda 12V priz bile var atlanmamis.

Amartisörler sert olacak dendi ama yumusak yani o fos cikti HB de lastikler Michelin ve 235 yani daha genis taban ve 17" ben HB takibe devam diyorum kendi adıma RS den vazgectim.
    Starbucks İllimunati gizli şebekesine ait bir işletme diyorlar abi uzak durmakta fayda var.
  • Dendana kullanıcısına yanıt
    ben yaşlıyım (65) sadece sedan ile ilgileniyorum, HB gençler için, bana göre değil
    sedanında şekli şemali sedan gibi değil , daha çok liftback gibi bir formda ama beygir gücü falan aynı, viteside cvt
    tam otomatik veya manuel viteslisi yok bildiğim kadarıyla, donanımı konusunda yanılıyor olabilirim, biraz daha araştırayım ancak internetten edindiğim bilgilere göre camlardaki tam otomatik (tek dokunşla açılıp kapanma) olayını iptal etmişler, geri görüş kamerasıda vardı , hakkın rahmetine kavuşmuş, kararan dikiz aynası yok,multi medya ekranı geç tepkili, F1 vites özelliği yok (cvt vitesli jazz da var)yani donanımları yükselteceklerine azaltmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 3 Nisan 2017; 23:57:54 >
    Abi nasil yok sen en üst model olan Executive donanımına bakman lazim onda alayı var F1 Paddle Shift haric onun icin RS Sedan al diyor cok bilmis Honda TR.

Geri görüş kamerasi nasil hakkın rahmetine kavusmus Elegance donanımda bile 3 acili var.
    Doğuş Oto Aziz Pancar'a madik atmis.
    https://www.youtube.com/watch?v=fdMleZm_dO8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dendana -- 4 Nisan 2017; 16:32:48 >
    Nedır son durum.
  • Bu gün aracımı servisten alırken bi daha inceledim
    RS dedikleri hikaye, motor dışımda her şey aynı
    tek farklılık manuel vites kulakçıkları ama CVT şanzumanda olmaz.., olmamalı
    yapay birşeyler türetmişler, bence o para etmez (117 bin gayme)
    düplu 125 hp almak daha avantajlı sanırım...kafam hayli karışık
    benim efsaneyede fena alışmışım yaw
    Abi senin icin RS zaten fazla seri bence executive lpg modeli daha uygun zaten atmosferik motor ile sorunun yoksa RS olayına hic girme derim benzin fiyatları malum sonra pisman olabilirsin ama lpg modelde pisman olmazsin bence zaten ben onuda denedim hizlanmasi falan gayet yeterli.
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Ya zaten izmir güzelyalıda oturuyorum, buralar inanılmaz yoğunlaştı
    arabanın seriliği falan bir yana yol bulup ıkına sıkına ilerleyince bile şükrediyoruz
    izmir artık ıstanbul gibi oldu, trafik her yerde rezalet
    Bu arada geçmiş ossun , yine düşmüşsün kodese
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Volvo S90 cikmis yayla gibi araç ama 460 bin gayme.

460 bin tl abartılı değil mi ki
  • Hoşgeldin Ayman forumdaş.

Hoşbulduk Kahire'den saygılar, selamlar.
    Honda Civic Type-R'ın Nürburgring'de geçtiği 12 spor otomobil modeli...

http://www.sekizsilindir.com/2017/05/yeni-honda-civic-type-r-nurburgring-rakipler.html

Ver Mehteri ver.

Sayılı gün çabuk geçermiş selamlar kıymetli forumdaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 15 Mayıs 2017; 0:58:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.