Şimdi Ara

brand sup , denendi , onaylandı ( tr gold )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler uzun zamandır deniyorum ve özellikle dürten suplara karşı tek atan sup olarak brand kullanıyoruz. şimdi benim gördüğüm iyi ve kötü özelliklerini yazıcam

iyi yönleri ;
    1- kombosunda katıksız bir hasar var yani ap tank gitseniz bile muhteşem hasarlar çıkarabiliyorsunuz
    2- dürtme potansiyeli rakip için cidden sıkıntı çıkarıyor. ve bi yerden sonra sustain fayda etmiyor brand'e karşı
    3- 6 level savaşları ve sizin ormancının baskınları büyük oranda başarılı oluyor.( q ile sersemeltirseniz
    4- taşıyıcınız koridor itemese bile uygun şekilde farm kaybettirmeden koridor itebiliyorsunuz.
    5- sözde sup olduğunuz halde oyun sonu şampşyonlara verilen hasarda en üstte olmak
    6- eğer dive yerseniz hiç beklenmedik zaferlerle çıkabiliyorsunuz.
    7- kombosu neredeyse cast time olmadığı için ölmeden önce 1 saniyede bile bütün komboyu yapıp huzur içinde gri ekrandan takımınızın skorları toplamasını izleyebilirsiniz

kötü yönleri;
    1- görece kırılgan
    2- taşıyıcı koruma konsunda hasarı dışında sadece q ile sersemletme şansınız var
    3- w q skillshot olduğu için alışmak gerekebiliyor.
    4- haritayı ışıl ışıl tutmanız gerekiyor. çünkü yanlış yakalandığınız zaman çok kolay ölebilirsiniz
    5-kesinlikle en ufak bir mesafe kapatıcınız yok. totem olmadan açılmanız felaket olur.
    6- eğer doğru anlaşılmazsa taşıyıcınıza onlarca minyon kaybettirebilirsiniz.
    7- pasif ve hayvani burst yüzünden nice skorlar sizde kalabilir ve bu da tanımadığınız akrabalarınızın bile kulaklarında halay çekilmesine sebep olabilir.

beyler bunlar da maçlar ;

brand sup , denendi , onaylandı ( tr gold )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 17 Kasım 2015; 23:41:33 >

• Sanırım sen haritayı ward itemi olmadan pırıl pırıl yapıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATS qq

Sanırım sen haritayı ward itemi olmadan pırıl pırıl yapıyorsun

prem sağolsun qnq iki kişi 4 ward ile bot lanede gayet ışıl ışıl oluyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Bot lane ışıl ışıl ama haritanın geri kalanı? sadece kendi lanende early gamede vision sağlamak değil görevin sanırım
    Tebrikler bu arada dostum iyi taşımışsın oyunları

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Bot lane ışıl ışıl ama haritanın geri kalanı? sadece kendi lanende early gamede vision sağlamak değil görevin sanırım
    Tebrikler bu arada dostum iyi taşımışsın oyunları

ayıpsın qnq tabiki oyun boyunca tek koridoru totemlemiyorum . ama bi yerden faca chek önlemeye yetiyor totemler o konuda haklısın .

bu arada ben değil cidden karakter taşıyor sadece ulti yetiyor neredeyse nice tanklar eritmeye. adc-sup-mide tek atmaya

• Çok saçma bir hasarı var.Adcden fazla vurmuştum 2 gün önceki maçta.Tabi thresh,naut gibi supportlara karşı riskli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 18 Kasım 2015; 0:16:13 >
  • Çelincır oyunlarını ne zaman izleyim desem sürekli Brand sup yapıyorlar enteresan ne diyim

• O yuzdeli hasariyla cok op aslinda rylai maskeyle bile tek atiyor

• yeni sezonda suplar acayip vuruyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erescat-

O yuzdeli hasariyla cok op aslinda rylai maskeyle bile tek atiyor

Rylai ile işkence ediyor resmen . her saniye slow atıyor tekrar tekrar :D

• kitle kontrolu olan tank bir support ve kafası calısan burst bir adc ile aglatırlar adamı koridorda.
    Hic bir koruma yetenegi yok, mesafe kapatma yetenegi yok ustelik stun 2 skill shot gerektirdigi icin cok kolay degil.
    bence sadece duo girildiginde etkili olacak bir secim diger turlu dedigin gibi adc ile akraba olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.