Şimdi Ara

Brand - The Burning Vengeance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Speller :

Brand - The Burning  Vengeance

Skiller :

Blaze [Passive] : Brand spell attığı düşmanı parlak bir ateşe verir.Bu ateş düşmana her saniye canının %2 si kadar magic damage vurur.4 saniye devam eder.

Sear [Q] : Brand rakibe bir ateş topu fırlatır.Eğer düşmanın üzerinde Brand'in passive i etkin durumda ise düşman 2 saniyeliğine Stun olur.Bu bizim en önemli özelliklerimizden biri.refleks bu durumda çok onemli.[cd: 8/7.5/7/6.5/6] [damage: 80/120/260/200/240(+65% ap)]

Pillar Of Flame [W] : Brand attığı noktaya kırmızı bir delik açar ve kısa bir sure sonra açılan deliğin içinden alev püskürür.Eğer düşman üzerinde Brand'in passive i etkin ise düşman %25 daha fazla hasar alır. [cd: 10] [damage: 75/120/165/210/255(+60% ap)]

Confiagration [E] : Brand düşmanın içinde bir alev oluşturur.Eğer düşman üzerinde Brand'in passive i etkin ise belirli bir alandaki herkese alev sıçrar. [cd: 12/11/10/9/8] [damage: 70/105/140/15/210(+55% ap)]

Pyroclasm [R] : Brand büyük bir alev gönderir.Eğer düşmanın üzerinde Brand'in passive i etkin ise Fırlattığı ateş'in gidiş hızı artar.Fırlatılan ateş 5 kere seker ve aynı düşmana sadece 3 kere vurabilir.Atılan ateş minionlarada sekebilir. [cd: 105/90/75] [damage: 150/250/350(+50% ap)]

Item Build :

mana reg ve dayanıklılık için önerilen bir başlangıç itemıdır.Fakat karşınızda Morgana-Anivia gibi herolar denk geldiyse + Başlamanız daha tavsiye edilir.
    eğer başladıysak + paramız varsa bir daha alıyoruz.Bu Doranları max 3 tane alınız 2 tane bile fazlasıyla yeterli olucaktır.
    eğer karşınızdaki sizi zorluyorsa ve sizin dayanıklılığa ihtiyacınız var ise alıyoruz ve tamamlıyoruz.
    eğer yok ise botumuzu tamamlıyoruz. ve artan paramıza göre veya ve durmadan üzerimizde bulunduruyoruz.
    alıyoruz ve işler hareketlenmeye başlıyor. Eğer dayanıklık sorununuz yok ise Rylai yerine direkt deathcap çıkmanızı öneriririm.
    şimdi oyun late e gittiğinden rakip sizi etkisiz kılmak için Mr kasacaktır. hemen alıyoruz.
    karşıdaki ap carry sizi etkisiz hale getirmekte zorlanmıyorsa hemen kendimizi korumaya alıyoruz ve çıkıyoruz.

Buildimizin kalanını oyunun gidişine göre değiştirebilirsiniz.

Skill point dağılımı :

Masteries :

Runes :

Brand - The Burning  Vengeance Greater Quintessence Of Potency [+15 ap]
     Brand - The Burning  Vengeance Greater Mark Of Insight [+8.5 magic pen.]
     Brand - The Burning  Vengeance Greater Seal Of Force [+17 ap at 18lvl] veya Greater Seal Of Clarity [+11 m. regen/5 at 18lvl]
     Brand - The Burning  Vengeance Greater Glyph Of Force [+28 ap at 18lvl]

Oyun Tarzı :

Brand'in bir çok combo su bulunmakta ben size ilk olarak bunları açıklıyıcam ardından ise oyun stilli hakkında bilgi vericem.

1. combo : Benim en çok kullandığım combodur. E skillimiz ile karşıdakine hasar verip passivimizi aktif ediyoruz ardından Q atarak rakibi stunlıyoruz.Stunlanan rakipte passive rakip üzerinde aktif olduğundan ve rakibin kaçma ihtimali olmadığından rakibe rahatça W skillimizi vuruyoruz ve %25 extra hasar sağlıyoruz.
    2. combo : Farm için kullandığımız combodur. W skillimizi minionlara atıyoruz ve E skillimiz ile alan damage ile farmımızı gerçekleştiriyoruz.
    3. combo : Rakibe W skillimiz ile hasar veriyoruz ardından Q atarak stunlıyoruz.Ve E skillimizi kullanarak damage veriyoruz. burdaki durum rakibin çevresinde başka rakipler mevcutsa işimize yarıyor.E skillimizin damage ı etraftaki rakiplerede sıçramış oluyor.
    4. combo : Burda ise sadece E skillimiz ile late game de minion wave indirmek için kullanıyoruz. Q skillimizi atıyoruz ve Q yu tutturduğumuz miniona E atıyoruz. Bu şekilde E damage ı ile farmımızı gerçekleştiriyoruz.

Early game de ilk olarak W açıyoruz ve rakibe büyük hasar veriyoruz.Eğer rakip W larımızı rahatlıkla atlatıyorsa ilk önce E skillimizi fullüyoruz.Sakın ben tuttururum diyip W yu fullemeyin sonra üzülürsünüz. E skillimizinde damage ı gayet iyi ve garanti bir damage. minion wavelere W ve E skill combomuz ile farmlıyoruz.Ve rakibide unutmuyoruz elimizden geldiğince damage atıyoruz.E-W-Q ile combolar yaparak rakibi safdışı bırakıyoruz.Brand'in en güzel özelliği ise ganklerden kaçabilmesi.Size doğru koşan udyr-noc-xin gibi karakterleri E-Q-W yaparak kesmeniz bile mümkün.Ben çok hatırlarım gank diye gelip double kill aldığımı.Burdaki olay refleks ve comboları düzgün kullanabilmekten ibaret.Brand gbi bir karakter ile defansif oynamayı pek sevmem böyle bir passive e sahip iken defansif oynamak mantıksız.Olabildiğince Rakibe hasar verin ve base e gönderin.Passive sayesinde güçlük çekmiceksinizdir.Brand gank atmak konusundada çok iyidir.Rakibi base e gönderdiğinizde bot veya top lane e ganke gidin. gözünüze kestirdiğiniz ve açık hedef olan rakibinizin altına W atın veya yaklaşıp E skilli vurun ardından Q ile stunlayarak combonuza göre damage vurun.Zaten takım arkadaşlarınız veya siz çok rahat bir şekilde kill alacaktır.
    Brand late game de gerek ultisi gerek damage ile oyunu çok rahat taşıyabilecek kapasitede bir karakter.Late veya mid game de tek dolaşmamaya özen gösterin gerekli yerlerden wardları eksik etmeyin.Fight sırasında olabildiğince arkada durun ve hasar almamaya çalışın. yeri geldiğinde rakibi net gördüğünüzde combonuz ile rakibi stunlayarak Fightı başlatın ve elinizden geldiğince etrafta minion yokken ve rakip birbirine yakın duruyorken ultinizi atın.

Edit : Ganklerden kacmakta zorluk cekiyorsaniz botla baslayin.

Buildimi okuduğunuz için Teşekkür ederim.
    Eleştirilere açığım.Fakat forumla fazla ilgilenemiyorum.Sorulara elimden geldiğince cevap vermeye çalışıcam.
    Herkese iyi oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuraka -- 12 Haziran 2012; 2:27:27 >

• Gayet güzel buldum rehberi. Şunuda eklersen iyi olur bence. Eğer ganklerden kaçarım diyorsan Doran's ring kaçamam diyorsan Bot+3 Pot ile başlamakda diye ekleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuccAs

Gayet güzel buldum rehberi. Şunuda eklersen iyi olur bence. Eğer ganklerden kaçarım diyorsan Doran's ring kaçamam diyorsan Bot+3 Pot ile başlamakda diye ekleyebilirsin.

guzel bir dusunce ekliyorum yorumun icin saol.
  • Bence void stafftan önce will of the ancientsin alt itemi olan spell wamp veren hextech revolver alınırsa çok fayda eder.Sonuçta pasifimizden etkilenmiş birine w skilini kullandığımızda op denilebilicek bir damage atıyoruz , bunun sonucundada güzel bi hp regen yapabiliriz itemden gelen spell wamp ile.
  • Taktiklerin gayet iyi zaman ayırıp yazdığın için sağol
  • 2. olarak neden e ye veriyoruz? q da stunımız var, dah rahat harass yapmak için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

2. olarak neden e ye veriyoruz? q da stunımız var, dah rahat harass yapmak için mi?

q tutturmak zor olabilir ve wave'leri w+e combosu ile daha rahat almak için diye düşünmekteyim tabii rehber sahibinin cevabını bilmemekteyim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence WOtA sadece bir karakterde gerekli etkiyi gosteremiyor double ap de 2 kisi kasarsa stack ile cok deli oluyor ama bence 1 kisi uzerinde etkisi fiyatini hakketmiyor.

2. olarak e yi fullememizin nedeni minonlari kolay farmlamak ayrica Q skilli skillshot yani herkes alisana kadar tutturmakta zorluk cekicektir. bu nedenle hem garanti damage icin hemde rahat farm icin E skilli bizim icin daha yararli
  • kesinlikle doğru bir rehber tşk ederim
  • Gayet iyi anlatmışsın :)
  • late gelince seri skill atmak gerekiyo dolayısıyla zamanla o bot cd reducta itemlerden biride morelloya donusebiliyo ultiyi ne kadar sık atarsak o kadar iyi sektigi için yanan herolarda...korunma sıkıntısına karşı willde opsiyonel olmalı bence hp regeni alansal olunca komple can topluyorsunuz durupta kacarken bi parti minion indirip geri dondugum oluyor o şekilde her zamanmı tabiki hayır...
  • ilk w açılmaz e açılır. bot la ganklardan kaçmak için değil karşındaki adamın skillshotlarından kaçmak yada rangesini kırmak amacıyla alınır ve 3 pot için. Prolar genelde e-q-w olarak fuller sen w fullemişsin hadi olabilir diyelim. Banshee değil zhonyas alınır late game için. İlk rylai değil 3 dorans ve rabadon. Ha demişsin bide w yemiyen biriyse zaten w yi kimsenin yemeyeceğini farzedersek olay q yu tutturmada bitiyor.
  • Bende daha çok meki pendant + 2 pot ile başlayıp lanede uzun süre kalmaya çalışıyorum ganklardan kaçmada kendime güveniyorum çünkü.Daha sonra mekiyi tear of goddessa çevirip rabadon çıkıyorum sonra archangel void falan gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brand*

Bende daha çok meki pendant + 2 pot ile başlayıp lanede uzun süre kalmaya çalışıyorum ganklardan kaçmada kendime güveniyorum çünkü.Daha sonra mekiyi tear of goddessa çevirip rabadon çıkıyorum sonra archangel void falan gidiyorum

Pro Brand konuşuyor.

Ben de ya meki ile ya da ring ile başlıyorum. Ama morg falan olursa bot + x3pot'a dönüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

ilk w açılmaz e açılır. bot la ganklardan kaçmak için değil karşındaki adamın skillshotlarından kaçmak yada rangesini kırmak amacıyla alınır ve 3 pot için. Prolar genelde e-q-w olarak fuller sen w fullemişsin hadi olabilir diyelim. Banshee değil zhonyas alınır late game için. İlk rylai değil 3 dorans ve rabadon. Ha demişsin bide w yemiyen biriyse zaten w yi kimsenin yemeyeceğini farzedersek olay q yu tutturmada bitiyor.

of türkiye altıncısı konuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

ilk w açılmaz e açılır. bot la ganklardan kaçmak için değil karşındaki adamın skillshotlarından kaçmak yada rangesini kırmak amacıyla alınır ve 3 pot için. Prolar genelde e-q-w olarak fuller sen w fullemişsin hadi olabilir diyelim. Banshee değil zhonyas alınır late game için. İlk rylai değil 3 dorans ve rabadon. Ha demişsin bide w yemiyen biriyse zaten w yi kimsenin yemeyeceğini farzedersek olay q yu tutturmada bitiyor.

Evet panpa öyleyim :( belkide 1. yimdir kimbilir

Pro brand konuşuyor diyor adam :D arch kasan adam en büyük noobdur zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrueLProjectoR -- 19 Kasım 2011; 14:34:54 >

• quote:

quote:

quote:

Sakin ol proyum diye bi iddiada bulunan yok ortada.Buranın gençleri niye bu kadar atarlı çözemedim gitti fikir belirtiyoruz fikir yanlış varsa düzeltirsin insani bir dille

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sakin ol proyum diye bi iddiada bulunan yok ortada.Buranın gençleri niye bu kadar atarlı çözemedim gitti fikir belirtiyoruz fikir yanlış varsa düzeltirsin insani bir dille

Pro brand diyen adam dedim pro brandım dedin demedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam beyler kesin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ama noob bana dedin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.