Şimdi Ara

Braun 790cc Tıraş Makinesi İnceleme (Resimli) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
742
Cevap
39
Favori
89.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ben de 9 serisi hakkında kullananların yorumlarını almak isterim.

Sinekkaydı yapıyor ise alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz series 7 yi kullandınız mi bilmiyorum o bile çok iyi . fakat ikisinin arasında farkettiğim birincisi boğaz kısmı 7 de biraz uğraştırırken 9 da çok daha başarılı alıyor . 7 de hafif ten ıslak olduğu zaman özellikle yazın nemli oluyor 7 biraz uğraştırıyordu... 9da o kılın canına okuyor :D 7 de kullananlar bilir tahriş değilde cildi ısıtırdı makinenin hareketinden dolayı. bunda makineyi neredeyse çoğu bölgede hissetmiyorsunuz . çok daha narin hassas . her ikisinde de sinek kaydı zaten . dediğim gibi 7 de boğaz kısmında biraz zaman alırdı ama alırdı. 7 de daha çok bastırıp pürüzsüz traş oluyordu bu da cildi ısıtıyorduyukarıda anlatmaya çalıştığım durum. bunda kolayca oluyor . benim cildim aşırı hassas traş bıçağı kullansam ikinci gün küçük küçük sivilceler çıkar. bunda sıfır . sıfır tahriş . 9 daha çok başarılı. 9 daha hafif. bi anımı anlatayım berbere gittim saç traşı için traşı neyle olduğumu sordu cildim beyaz tenli hassas makineyle dedim hiçbir berber zaten yapamaz böyle dedi :D bide bu reklam resimlerinde sayısal şarj göstergesi gibi ama öyle değil 5 tane çizgi gibi kalan şarjı gösteren ekran var. makinem yeni seri ülkeye göre heralde çok önemlide değil.. numara azalmıyor yani. 7ye göre daha hızlı çünkü bir bıçağı fazla ve daha geliştirilmiş. 7 de temizleme standı vardı 9 da ülkemixde yok 2 haftada bir hafif yağlamak gerek . eleği 1 sene fazla yüksek performansta rahat rahat gider böyle.temizleme sıvısı var philipsin sprey şeklinde onu alacam... biraz anlatmaya çalıştım varsa sorularınız yanıtlamaya çalışırım.

• Hocam işim dolayısıyla her gün traş oluyorum sakallar gür ve sert jiletle olmaktan bıktım sürekli kesiyorum bir yerleri fazla bastırıpta her yer tahriş oluyor, traş makinesi alacağım 9 serisi iddalı duruyor söylemlere göre ama kime sorsam 0 tıraş yapmaz diyor o zaman benim almamın hiç mantığı yok sinekkaydı tıraş yapmıyorsa elime jileti aldıracaksa hiç almayım daha iyi. En iyisini arıyorum dediğim gibi tıraştan sonra eksik yer kalıyor mu elini yüzüne sürtünce sakalı hissediyor musun ?
  • civilianie C kullanıcısına yanıt
    merhaba jiletle en pürüzsüz traş olsam berbere gidip yapsam bile traş sonrası elinizi hani ters hareket ettirip sakalı hissedersinizya işte bu 7 de de geçerli zaten 9 da daha başarılı traş hissi var pürüzsüz alıyor jiletten daha iyi kesünlikle. makine pürüzsüz almakta... bide kime sordunuz o cevabı verenler makineyi kullanmışlar mı ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerturk -- 27 Ocak 2017; 22:3:17 >
  • Ar ka daşlar bu hygeine meter nasıl resetleniyor? İlla temizliiiieme aparatını yanımızda mı taşıycaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: black exodus

Merhaba. 3 Kasım 2016 itibariyle 2 ayı aşkın süredir kullanıyorum aleti. Kullandığım Philips ürünlerinden tahriş ve kızarıklık konusunda çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Panasonic ya da başka bir markanın ürününü kullanmadığım için kıyaslayamıyorum.
    Sert ve çok farklı yönlere doğru çıkan kıllarım olduğu için marka model fark etmeksizin biraz uğraşıyorum zira her zaman aksi yönü bulmam gerekiyor pürüzsüz tıraş için. Haftada 1 kere temizleme operasyonunu yapıyorum ki şarjı da 1 haftadan daha fazla gidiyor. Oturup kendim alkol ile onla bunla solüsyon imal etmeyi de düşünmüyorum ki zaten haftada 1 temizlik yapıyorum bari düzgün olsun, yağlaması temizliği. Her akşam tıraş sonrası fırça kullanmaksızın elim ve parmağım ile hafifçe vurarak kaba temizliğini yapıyorum. Düşeyde 15-20 derecelik bir açı ile tıraş başlığını tutup parmak ile hafifçe vurduğunuzda kesilen kılların bir çoğu dökülüyor. Normalde her gün tıraş oluyorum ancak bir keresinde 4 günlük sakal ile denedim o zaman biraz enteresan sesler çıkardı ama işini yaptı. Tabii ki gereksiz bir zorlama idi benimki...

Çok tesekkür ederim hocam yorumunuzla deneyiminizi aktardiginiz icin.

• Bende Braun 7 serisi var. 3 sn çalışıp duruyor. Başlığı çıkarırsam çalışıyor. Nasil çözebilirim? Tsk.

• Bu makine kesinlikle sinekkaydı isteyenler için.Kullanalı 5 yılı geçti sanırım.
  • Bende Braun 7 serisi var. 3 sn çalışıp duruyor. Başlığı çıkarırsam çalışıyor. Nasil çözebilirim? Tsk.
  • benimki de 6 senelik. 790 sanırım modeli.
    şimdikilere bakıyorum. 799cc filan diyor. wet dry diyor. mesela bizimkinde wet yazmıyor.
    kuru ıslak yani.

bu 799 ların bizimkinden ne farkı vardır
  • Bu arada, Temizleme sıvısı ne kadar pahalı öyle yaaa... 22 lirayken alıyorduk ama şimdi 44 lira olmuş... Ben makinemi satıyorum. 2 tane eleği var...isteyen ulaşabilir..

• 7 Serisi için temizlik spreyi ve cihaz yağını nereden bulabilirim? (Temizlik sıvısını sormuyorum)

• Isopropyl Alcohol Ve Limon Yağı makinaya gerekli Yağ ı sağlıyor mu?

• Arkadaşlar heves Edip almıştım. Şimdi hediye edeceğim kayın babama bir senedir kullanmadım. Öncesinde aktif kullaniyordum. Temizlemeye koydum ama temizleme kısmı arada tutukluk yapıyor sanki ? Resetleme vs yapmam lazım mı ? Ne tavsiye edersiniz .

• kullananlar memnun mudur?
  • Arkadaşlar bu su püskürtme motoru bozulması ihtimali nedir ? Sürekli su atıyor sanki. İki sattir biraktim hala hygen felan sifirlanmadi . Ne yapabilirim.

• yedek başlık alıcam ama fiyatlar uçmuş. hb da 230 tl. n11 de 200tl, 25 lira kupon düşüyor. makineyi 3 sene önce 400-450 falan almıştım yaw. daha uygun biyer var mı ? bayıcazmı o kadar para ?
  • Arkadaşlar Merhaba

Bende yıllar evvel bu 7 serisi makineden babama almıştim. Haliyle daha düne kadar da kullaniyorduk. Dun sabah şarja takilan cihaz ya o esnada yada sonrasında sarj alımını kesmiş. Cihazi aksam elime aldım ne sarj olmuş nede üzerindeki ikaz ışığı yanmaktaydi, derken bugün cihazı söktüm ve görüntü bu şekilde

Gördüğünüz gibi devre resmen haşlanmış şekilde.

Simdi sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artakalan -- 17 Aralık 2017; 16:8:55 >

• Selamlar arkadaşlar ben yaklaşık 6 aydır braun 790cc kullanıyorum makine çok mükemmel sinek kaydı traş isteyenler gönül rahatlığıyla alabilir.Cildimde kızarıklık oldu diyen arkadaşlara tavsiyem traş olurken makineyi aynı noktada çok bekletmesin kızarıklık oluşur bu bütün makineler için geçerlidi.Yanlız lock(kilit) düğmesi çok hassas ben aldığımın ilk haftası kırıldı servise götürdüm 130 tl ücret aldı yaptırdım ilk traşta yine kırıldı bıçak kafasını uygun konuma getirmeden kilitlerseniz kırılıyor.Bence hiç oynamayın gerçi kilitsizde kullanabilirsiniz sorun yok temizleme losyonunu makinenizi temziledikten sonra temizleme haznesinden çıkarıp kapağını kapatın yoksa uçuyor ayda bir losyon almak zorunda kalırsınız.Temizlik yaparken bıçağın içindeki kıllar losyonun içine dökülüyor onun için önce bıçağı fırçayla iyice temizlemenizde fayda var
  • edogan2727 E kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Birsey sormak isterim, Makinanizi şarja taktığınız da çalışmaya devam ediyor mu?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.