Şimdi Ara

Braun Cruzer 6 Beard&Head Tıraş Makinası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
3.824
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: marine-gear

buyrun buna da itiraz etmezsiniz umarım! 100 tl mobil uygulamada 30 hazirana kadar 100 tl'ye 20 tl indirim var.(kargo ücretsiz) 80 tl oluyor üstüne sallamatik ile daha da ucuza alınabiliyor.

http://www.n11.com/braun-cruzer-6-beard-head-tiras-ve-sekillendirme-makinesi-P13247927

Arkadaşım Teşekkürler
    Bu hem benım hem de diger arkadaşlar ıcın fırsat
    Saygı çercevesinde oldukça paylaşım güzel birşey

• marine-gear kullanıcısına yanıt
    Bu mobil indirim uygulaması ile ilgili bir link var mı?

Forumdaki konu çek önce tanımlandı sonra silindi gibi görünüyor, sitede bir ibare göremedim, mobil uygulamadan baktım tanımlı çek de yok...
  • Ya ne direnisci insanlar var hic mi isiniz gucunuz yok tartismaya yer ariyorsunuz ey insanlar. Sallayin gitsin beya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Bu mobil indirim uygulaması ile ilgili bir link var mı?

Forumdaki konu çek önce tanımlandı sonra silindi gibi görünüyor, sitede bir ibare göremedim, mobil uygulamadan baktım tanımlı çek de yok...

indirim bilgisi mobilden girince ana ekranda gorunuyor hesabinizda yoksa n11 e mesaj atin isterseniz teknik sorun varms ama suan ben kullanabiliyorum.

zaten o konuda da yazmislar 20 tl geri geldi diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Haklısınız mobilden girince hesapta değil anasayfada görünüyor.

Teşekkürler

Kontrol için bu ürünü ekledim ama mobilde 20 TL düşmedi.
    Mobil indirim sayfasında listelenen ürünlerde de bu ürün yok.
  • zamanında engellemekle iyi birşey yapmışım bunu gereksiz yazılar varmış gerçekten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DENIZCISERKAN

Haklısınız mobilden girince hesapta değil anasayfada görünüyor.

Teşekkürler

Kontrol için bu ürünü ekledim ama mobilde 20 TL düşmedi.
    Mobil indirim sayfasında listelenen ürünlerde de bu ürün yok.

normal siteden sepete atıp mobilden 20 tl indirim ile alınabiliyor.ürüne özel bir durum değil zaten.

hatta mobilden arama yaparak sepete atabilirsiniz ürünü.

indirim için n11 e mesaj atın düzeltiyorlarmış benim 20 tl gitmişti geri geldi

• ben kaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

zamanında engellemekle iyi birşey yapmışım bunu gereksiz yazılar varmış gerçekten :)

Gereksiz yazılar olduğunu gördüğünüze göre engellemek de bir işe yaramamış...
  • okunma 1688

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssccaarrffaaccee -- 29 Haziran 2014; 11:01:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: SzolnoK

zamanında engellemekle iyi birşey yapmışım bunu gereksiz yazılar varmış gerçekten :)

Gereksiz yazılar olduğunu gördüğünüze göre engellemek de bir işe yaramamış...

alıntılardan gördüm
    Satın almayacağım.

Herkes bu indirimden yararlanabiliyormu diye konu müdavimleri için denemek istedim ama indirimden yararlanamadım şahsen
  • adam kargo dahil 81 diyor siz 100liralık şeye indirimli 80 lira diyosunuz kargoda ekleyin ona 5-10lira ..
  • babam geçen sene bunu arçelik bayisinden gidip almış hemde 120TL'ye
  • Harbiden ne gereksiz atarlanmışsınız adama, beğenmediyseniz fiyatı almassınız olur biter. Yok iddaa ediyosun yok reklamcısın bilmemne, niye savaşıyosunuz kardeşim çık konudan geç yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Harbiden ne gereksiz atarlanmışsınız adama, beğenmediyseniz fiyatı almassınız olur biter. Yok iddaa ediyosun yok reklamcısın bilmemne, niye savaşıyosunuz kardeşim çık konudan geç yani.

Konu sıcak fırsatlar, bir başlık açılacaksa önce onun fiyatı hakkında araştırma yapılır, diğer sitelerle arada bariz bir fark olursa eyvallah.

Biz de arkadaşa sıcak bir fırsat olmadığını söyledik. O inatla devam etti, yapacak birşey yok.

Sıcak fırsat senince kayda değer birşey olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Bir tane sipariş ettim ama 85 tl den almıs oldum kargo bedava şeklinde, tahtakalede sordum nakit fiyatı 85 tl adama 80 e ver nakıt alayım senden dedım adam gelisi 75 tl dedi ve 5 tl ıcın satamam dedı, bende e ticarete destek olsun dıye 85 e siteden aldım, Bakalım yarın kargoya vereceklermış, Haber veren arkadasa teşekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenfiz

Bende Bir tane sipariş ettim ama 85 tl den almıs oldum kargo bedava şeklinde, tahtakalede sordum nakit fiyatı 85 tl adama 80 e ver nakıt alayım senden dedım adam gelisi 75 tl dedi ve 5 tl ıcın satamam dedı, bende e ticarete destek olsun dıye 85 e siteden aldım, Bakalım yarın kargoya vereceklermış, Haber veren arkadasa teşekkurler...

Banada 75tl ye gelmiş oldu ii fena değil güzel cancanlı kutusu parfumu de yanında mis gibi aldık kullanıyoruz :)
  • Okla gösterdiğim yerdeki beyaz yağ gibi şeyin ne olduğu bilen var mı?
     Braun Cruzer 6 Beard&Head Tıraş Makinası
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.