Bildirim
Braun Cruzer 6 Body VS Philips bodygroom 2028
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende ikisi arasında aratırma yapıyorum. philipsin başlığı çabuk bozuluyormuş ve garanti kapsamında degilmiş. başlıgın fiyatıda makine fiyatının yarısı kadarmış. Ama kullanaların tavsiyelerini merak ediyorum. -
Cruzer 6 için düşüncem arkadaşlar o cihazı kesim konusunda daha iyi hale getiren şey jiletleri sanırım, pekala bu o makineyi alıcağıma sağlam yine gilette bir permatik alsam farkı nedir acaba oda jilet buda jilet değilmi, büyük ihtimalle 2 gün sonra philipps alıcam -
Philips bodygroom 2028 kullanıyorum ve oldukça memnunum.
sorularınız varsa cevaplayabilirim. -
Sakal kesmeyi denedinmi mesela -
sakal kesmeyi denemedim. zira sakal ve saç traşı uygun olmayacağı kesin.
ama onun dışındaki her yerde kullandım. -
Hocam pekala cevapların için şimdiden teşekkürler, alımı nasıl sizce derinin üstünde bırakıyormu hiç -
Sıfırlıyor ama jilet gibi değil. Kullandığın alan ve tutuş önemli tabi. Göğüs, koltuk altı rahat ama etek ve arka zor biraz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben birtek karın göğüs ve omuzda kullanıcam -
Göğsü 3e vurma, boyun, arada ense, etek, sakalı sıfır yapma ya da sıfıra yakın (iş içn) arıyorum ben de. Şu an philips click önceliğimde ama tai daha karar vermedim. -
Philipps bodygroom aldım bugün teşekkürler yardımcı olanlara -
Braun Cruzer 6 Body kullanıyorum kesinlikle bıçakları vücut kılları için dizayn edilmiş, en zor bölgelerde bile kusursuz alıyor ve şarjı kitapçığında yazdığı gibi 50 dakika değil daha uzun gidiyor. -
Şu an durum ne? Sorun çıktı mı hiç?
@Exciting Bad Boy
@cnkylgn -
Hayır neden çıksın :) -
Yüzde kullanmayı denedinzi mi peki hiç? sakal ksaltmak için? -
quote:
Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi
Yüzde kullanmayı denedinzi mi peki hiç? sakal ksaltmak için?
Philipsin reklamını gördüm yüzde kullanmayın diyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kahve makinesinde su ısıtılır mı
- philips marathon teleskopik boru tamiri
- en iyi fare kovucu yorumları
- spot ürün ne demek
- bel fıtığı için yatak yorumları
- en iyi hava temizleme cihazı
- en iyi filtre kahve makinesi
- katı meyve sıkacağı tavsiye
- en iyi tost makinesi
- philips kahve makinesi kahve sertlik ayarı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X