Bildirim
Braun Cruzer 6 Body VS Philips bodygroom 2028
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende ikisi arasında aratırma yapıyorum. philipsin başlığı çabuk bozuluyormuş ve garanti kapsamında degilmiş. başlıgın fiyatıda makine fiyatının yarısı kadarmış. Ama kullanaların tavsiyelerini merak ediyorum. -
Cruzer 6 için düşüncem arkadaşlar o cihazı kesim konusunda daha iyi hale getiren şey jiletleri sanırım, pekala bu o makineyi alıcağıma sağlam yine gilette bir permatik alsam farkı nedir acaba oda jilet buda jilet değilmi, büyük ihtimalle 2 gün sonra philipps alıcam -
Philips bodygroom 2028 kullanıyorum ve oldukça memnunum.
sorularınız varsa cevaplayabilirim. -
Sakal kesmeyi denedinmi mesela -
sakal kesmeyi denemedim. zira sakal ve saç traşı uygun olmayacağı kesin.
ama onun dışındaki her yerde kullandım. -
Hocam pekala cevapların için şimdiden teşekkürler, alımı nasıl sizce derinin üstünde bırakıyormu hiç -
Sıfırlıyor ama jilet gibi değil. Kullandığın alan ve tutuş önemli tabi. Göğüs, koltuk altı rahat ama etek ve arka zor biraz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben birtek karın göğüs ve omuzda kullanıcam -
Göğsü 3e vurma, boyun, arada ense, etek, sakalı sıfır yapma ya da sıfıra yakın (iş içn) arıyorum ben de. Şu an philips click önceliğimde ama tai daha karar vermedim. -
Philipps bodygroom aldım bugün teşekkürler yardımcı olanlara -
Braun Cruzer 6 Body kullanıyorum kesinlikle bıçakları vücut kılları için dizayn edilmiş, en zor bölgelerde bile kusursuz alıyor ve şarjı kitapçığında yazdığı gibi 50 dakika değil daha uzun gidiyor. -
Şu an durum ne? Sorun çıktı mı hiç?
@Exciting Bad Boy
@cnkylgn -
Hayır neden çıksın :) -
Yüzde kullanmayı denedinzi mi peki hiç? sakal ksaltmak için? -
quote:
Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi
Yüzde kullanmayı denedinzi mi peki hiç? sakal ksaltmak için?
Philipsin reklamını gördüm yüzde kullanmayın diyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X