Şimdi Ara

Braun Cruzer Body 6 - Kullanan veya Fikri Olan ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
18.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • philips bodygroom kullandım. 2 yıl boyunca. öncelikle normal traş makinesi sakal düzeltme aletlerinden biri ile kılları almak lazım. remington var bende o gayet iyi. sonra iyice ufaldıktan sonra bpdygroom ile alınıyor. fakat braun da traş bıçağı olması daha güzel. ikisinide denedim. bodygroom un bıçağı 6 ay sonra köreliyor ve yenisi 35-40 lira civarında teknik servisinde. ayrıca kesinlikle ama kesinlikle eskisi gibi yerine oturmuyor ve sürekli düşüyor. ben braun alınca işte bu dedim. ama bodygroom ilk orjinal bıçağında iyi peformans vermişti. diğer bir fark bodygoom da sürekli deriyi gerdirmek gerekiyor ve çok zaman alıyor traş. ama braunda sakal traşı olmak gibi. yinede en iyisi dioit lazer e girmek . seansı 300 liradan 6 seans girdinmi 8-10 sene garanti temiz. bunlar geçici çözümler ve kasık için kullanılmalı. yakında lazere girmeyi düşünüyorum. sırt ile ilgili benim sırtımda kıllar yok ama bence ulaşamazsın. göğüs bile çok zaman alıyor kollarım ağrıyor artık işkence gibi.

• Özel bölgeler için kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özel bölgelerde tehlikesizse almaya değer.
    kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir belki
  • Philips Bodygroom kullanıyordum ancak artık çekmeye başladı BRAUN cruZer 5 önerirmi acaba kullananalar?
  • Cruzer 5 body ' 99 Lira
    Philips 3000 bodygroom '99 Lira

2-3 gün içinde alcam birini denize gitcem kıllardan kurtulmam lazım acil yardım hangisini seçeyim alan arkadaslar memnun kaldınız mı?
  • arkadaşlar bu ikisi aransında ne fark var ?

www.hepsiburada.com
    Braun cruZer 5 Body Vücut Tıraş Makinesi Islak ve Kuru Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/braun-cruzer-5-body-vucut-tiras-makinesi-islak-ve-kuru-p-SGBRAUNCRUZER5

www.hepsiburada.com
    Braun Vücut Tıraş ve Şekillendirme Makinesi BG5010 Islak ve Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/braun-vucut-tiras-ve-sekillendirme-makinesi-bg5010-islak-ve-kuru-p-SGBRAUN129820

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.