Şimdi Ara

BRAVA SX ABS KENDİLİĞ�İNDEN DEVREYE GİRMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HAYIRLI GÜNLER ARKADASLAR BENDE 2000 MODEL BRAVA SX VAR ARACI VAR SEHİR HALİNDEYLEN ASFALT YOLDA VEYA BASKA Bİ YOLDA FREN PEDALINDAN Bİ CIZIRTI GELİYOR BU ARA ARA OLUYOR AMA SIK OLUYOR O ANDA FRENE DOKUNDUGUM ZAMAN ABS DEVREDE OLUYOR PEDAL GERİ ATIYOR ARIZA LAMBASI (ABS ISIGI ) YANMIYOR BU NEDEN OLABİLİR NE YAPMAM GEREKİYOR BİLGİSİ YADA DAHA ÖNCE BASINA BÖLE Bİ OLAY GELEN VARSA BİLGİLERİNİ BENİMLE PAYLASIRSA COK MEMNUN OLURUM TESEKUR EDERİM ARKADASLAR SİMDİDEN

• çukurlarda da bir titreme hissediyor musunuz
  • duz yollarda dahı bedal atıyor cukurlardada tabıkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: okan6761

duz yollarda dahı bedal atıyor cukurlardada tabıkı

Aracın üzerindeki lastikler eskimiş olabilir diş derinlikleri yeniyse üretim tarihine yanak kısmından bakabilirsiniz.
  • ABS Takozlarını kontrol ettirin, çok maliyetli maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

Orijinalden alıntı: okan6761

duz yollarda dahı bedal atıyor cukurlardada tabıkı

Aracın üzerindeki lastikler eskimiş olabilir diş derinlikleri yeniyse üretim tarihine yanak kısmından bakabilirsiniz.

lastiklerim eski ondan olabilirmi dedğin gibi araç lastik istiyor muayeneden gectik ama idare ediyor ama dedğin gibi olabir
  • Muayeneden geçecek durumdaysa lastikte böyle bir abs sorunu olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla ne yapacagımı sasırdım
  • Aracın ABS Takozları maliyeti 2000-2500 TL arası bir maliyeti var kendi mareamın bozuktu oradan biliyorum servis fiyatını, ancak siz servise götürün bi kontrol etsinler, uygun bişi derlerse yaptırırsınız yoksa servis ücreti öder cüzi bir miktar çıkarsınız
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.