Şimdi Ara

Brava Vs Marea... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
14.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de yaklaşık 2 ay önce 2002 model Brava ELX aldım. Atiker sıralı lpg takılı. Tek kelimeyle harika bi araba. Yakıt tüketimi de süper. Çok yakan diyen arkadaş; bilip bilmeden sallama lütfen. Bir araba alırken kimse güzel özelliklerini saymıyor. Yoldan geçerken aracın hararet yaptığını gören adamın kafasında bravalar bravolar hararet yapar diye bi genelleme oluşuyor nedense. Ama her araç yapabilir bunu. Ayrıca da LPG uyumuyla hararet ne alaka arkadaşlar. Burda insanları araba almaya yönlendirirken yapıcı eleştiriler sunalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_hamen -- 25 Ekim 2008; 3:59:08 >
  • 4 yıl boyunca 2001 model brava SX kullandım, çok konforlu bir araba, özellikle koltukları çok rahat ancak şehir içinde bir depo ile 380-450 km arası yol yapıyordum, yani yoğun trafik kullanımında 400 km yi görmüyordu araç, 4 senedirde toyota corolla kullanıyorum şehir içinde bir depo ile 480-550 km yapıyorum, fiat çok benzin yakmasının yanısıra birde çok benzin seçiyordu sürekli aynı yerden benzin aldığım halde benzin kalitesi biraz kötü ise beyin hemen arıza veriyordu, toyotayı ise normal bakım dışında servise hiç götürmedim, sadece bir kez bana toyota aldıran ustama götürerek "hani bu araba arıza yapmıyordu bak işte arıza yaptı" dedim usta şaşırdı ne oldu abi ne arızası dedi "klimanın açık olduğunu gösteren led yanmıyor" dedim hemde aynı arızayı 2. kez yapıyordu, adam güldü bir yandan ledi değiştirirken bir yandan da bana "gündüz farların açık dolaşma" dedi, hakikaten ogün bugündür ledde arıza yapmıyor

• o da garip bi sorunmuş açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.