Aynen ziyaret ettiğiniz web sitesi ya da youtube kanalı vs bat creator programına kayıtlıysa otomatik katkı yapıyor. Brave Ödülleri sekmesine gelip otomatik katkıyı kapatabilir ya da maksimum 1-2bat olacak şekilde ayarlayabilirsiniz. |
★★★Brave Browser - Ana Konu/Kullanıcılar Kulübü★★★ (12. sayfa)
-
-
reklam çıkmaya başladı çıkmıyordu son sürüm bu forumds bıle çıkmaya basladı
-
arkadaşlar merhaba,
Uphold, Türkiye Bölgesi kullanıcıları için Basic Attention Token'i (BAT) delist etme kararı aldı.
14 Kasım 2024 itibarıyla Uphold üzerinde BAT alma ve yatırma işlemleri kapatılacak.
28 Kasım 2024 tarihinden sonra Uphold cüzdanında kalan BAT'lar otomatik olarak hesabın varsayılan para birimine çevrilecek.
Delist kararının Brave ödülü ödemelerini nasıl etkileceyeceği henüz belli değil. Ekim ayı ödemeleri sorunsuz gerçekleşti ancak kasım ayında ödüller yatmayabilir.
Brave Türkiye topluluğu olarak topluluk üyelerimize VIP davet listesi üzerinden self-custody solana cüzdanı tanımlatmaya başladık.
Discord'a erişim engeli geldiği için süreci braveturk üzerinden yürütüyoruz. ilgilenen arkadaşlar linkteki VIP davet listesine isimlerini yazdırabilirler.
braveturk.comsolana cüzdanı vip davet listesi – braveturkhttps://braveturk.com/solana-cuzdani-vip-davet-listesi/Listeler ile uğraşmadan Türkiye'deki tüm brave kullanıcılarına self custody solana cüzdanı tanımlanması talebimizi de ilettik ancak süreç manuel ve kademe kademe iilerlediği için sizlere davet gelmesi epey zaman alabilir. Tavsiyem Kasım ayında ödüller yatmazsa vehatta yığılma olmadan şimdiden listeye adınızı yazdırmanız yönünde.
Ben BAT'ın Türkiye bölgesi temsilcisiyim. BAT elçilik programı kapsamında 6 senedir gönüllü olarak brave'in ve bat'ın tanıtımını yapıyorum. BAT ekosisteminin çalışması ve daha fazla ödül kazanabilmemiz için güçlü bir topluluk oluşturmamız lazım. Bu sebeple tüm brave kullanıcılarını braveturk'e bekliyorum.
Formu nasıl dolduracağınız kısmı başlıkta yazıyor, lütfen dikkatli okuyun, başvurunuz askıda kalmasın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X