Şimdi Ara

Brave Mu Season 4 PVP SERVER..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 1 ay oldu sanırım başlayalı oyun kolay yani vs'lik server kolay f.o item alınabiliniyor, oyunda çoğunlukla 20 kişi online fullemek pek uzun surmüyor eğer sıkılmazsanız 25 dakikada bile fulleyebilirsiniz çarınızı balance ayarı iyi ama oyunda daha çok BK çarı mevcut sizde onu açarsanız daha iyi olur gibi.

Oyun Özellikleri ;

Version: Season4 ep2

Max Resets: 900

Max Level: 400

Experiance: 9999x

Drop Rate: 100%

Points Per Level: 30/35/40

Max Stats: 32,767

Bless Bug: ON

Chaos Machine: 100%

Birde şöyle bir özellik var arkadaşlar oyunda bir res attığınızda otamatik olarak "70" gold credi hesabınızı ekleniyor saat başı "1" gold credi hesabınıza ekleniyor buda iyi bir özellik aslında, Vote sistemi sitede mevcut 6 tane vote sayfası var ve her sayfa "300" Credi değerinde yani toplam "1800" credi item credileri uygun kolay set düzebilirsiniz. Bende oyunda tek Türk olarak takılmaktan sıkıldığım için burada paylaşmak istedim gelenlere yardımcı olurum elimden geldiği kadar.

Oyundaki adım ; Schweppes, oyuna geldiğinizde pm atabilirsiniz oyuna girdiğimde büyük ihtimal size cevap veririm yada burdan isminizi bana gönderebilirsiniz elimden gelen yardımı yaparım.

Edit ;http://www.bravemu.lv/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8E64D309 -- 3 Ağustos 2013; 22:35:48 >

• Yok mu gelicek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdllh2345

Yok mu gelicek?

Ben geldimde türk yok başka :)
  • nasıl bir oyun bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .KsKCeLLaT.!

quote:

Orijinalden alıntı: abdllh2345

Yok mu gelicek?

Ben geldimde türk yok başka :)

Benim guildim de 2 Türk daha var fakat onlarda ara sıra giriyorlar sanırım dostum, ben demiştim zaten ilk başta "Oyunda tek Türk olarak oynamaktan sıkıldım" diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenar33

nasıl bir oyun bu ?

Online tarzında bir oyun dostum, eğer oynamayı öğrenmek istiyorsanız burayı ziyaret etmeniz yararlı olucaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_13105059/tm.htm
  • Bi server var onu denedikten sonra gelirim ama teamspeaksz oyun oynamam ben ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: s53emih

Bi server var onu denedikten sonra gelirim ama teamspeaksz oyun oynamam ben ;)

Senin tercihin dostum :)
  • DL aldımmı kımse tutamaz benı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s53emih

DL aldımmı kımse tutamaz benı :)

DL bu server'da ezik kalıyor dostum anında kesiyorlar biletini
  • dostum gelmek istiyorum . hatta girdim sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: qTw

dostum gelmek istiyorum . hatta girdim sayılır

Dostum kusura bakma geç gördüm mesajını bende şimdi giricem oyuna
  • oynuyorum bu sw yi fakat socket itemlerde sorun var.socket opt 1, normalde socket setin özelliği çalışması için 3 opt olması gerek anlamadım ben bu sw yi.Brave setim var hyon setli adam kesiyor rahatça beni çok garip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

oynuyorum bu sw yi fakat socket itemlerde sorun var.socket opt 1, normalde socket setin özelliği çalışması için 3 opt olması gerek anlamadım ben bu sw yi.Brave setim var hyon setli adam kesiyor rahatça beni çok garip.

Sv'de doğru özelliği bulursan sıkıntı olmaz fakat hyon+vicious serverda en iyi set seninde almanı tavsiye ederim. :)
  • .lv serverlardan uzak durun derim :) arkadaslara hep belese set veriyorlar adamlara daha cok staats veriyorlar, para ile item aldiriyorlar. kac tane .lv mu yakti beni :) adamlar parayi sms donate ile kiriyor bi set 5-10€ :) sonra ölümsüz oluyorsun öyle bisey de satiliyordu bikeresinde haha.

neyse yinede kolay gelsn :)
  • Kardeşim ben oyundayım şuan görev yapamıyorm oyunda on degilsin biraz bilgilendirebilr msn?
  • swant12 S kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende oyundayım AceBK pm at
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TokaTLee_

kardeşim bende oyundayım AceBK pm at

Oyunda iseniz gelebilirim.
  • Türk yok kardeşim posttan türk varmı diye yazıyorm sabahtan beri dün başladm dahada kolay girmem başka muya geçtim.
  • @_TokaTLee_ şuan oyundayım açık degilsin herhalde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.