|
Brave rewards Türkiye'de kullanıma açıldı. İnternette gezinerek para kazanmak.
-
-
Ben suanda deniyorum. Türkiyede ne kadar kazaniliyo bilmiyorum ama Almanyada durum söyle: (Büyük ihtimal tr de de böyle olur)
Arada sirada reklam bildirimi geliyo. Yani gayet normal internette gezerken reklam bildirimi geliyo. O linke tiklarsanizda 0.050 civarinda vs. BAT kazaniyonuz. Asagi yukari bir cent yapiyor :). Günde 20 reklama tiklasaniz 20 cent. Belli bi günlük limiti var bu arada. Günde 100 tane reklama tiklayayim diyemiyorsunuz. Kullanilabilir ama benim tahminime göre aylik 5 - 10€ bisey kazandirir. Eh ...
Akmasada damlar. Gider kendinize domain alirsiniz bu parayla :D
Bu arada bende sistemi daha yeni kullaniyorum pek hakim degilim. Ama anladigim kadariyla BAT'i bitcoine vs. cevirebiliyorsunuz.
-
BAT kazanmak için bildirimlere tıklamanıza gerek yok. Reklamın karşınıza çıkması ödülü almak için yeterli. Kriptopara konusunda sorunuz olursa yardımcı olabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aha yeni ögrendim bunu. Bende sürekli reklamlara tikliyordum. Bu arada ilk günkü kadar reklam gelmiyo daha ama olsun. Sorum olunca yazicam size. Yardiminiz icin simdiden tesekkürler :D Henüz Kriptoparalari ögrenme sürecindeyim. Önümüzdeki günlerde paribu üzerinden bir hesap acmayi planliyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X