Şimdi Ara

Brave rewards Türkiye'de kullanıma açıldı. İnternette gezinerek para kazanmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Brave rewards Türkiye'de kullanıma açıldı. İnternette gezinerek para kazanmak.

Mozilla'nın kurucu ortaklarından olan aynı zamanda javascript'in yaratıcısı brendan eich'ın geliştirdiği açık kaynak bir tarayıcı olan Brave, güvenlik ve reklam engelleme özelliği ile bu konuda bir adım öne çıkıyor. Bu tarayıcıyı daha ilginç kılan ise reklamlara izin verdiğinizde size gösterilen reklamlarla size para kazanma imkanını sunması.

Brave akın zamanda beta'dan çıkarak 1.0 sürümüne geçti ve Türkiye'de ödülleri aktive etti

Brave sahip olduğu adblock eklentisi sayesinde bütün reklamları gizleyip yerine kendi reklamlarını yayınlıyor ve görüntülenme sayısına göre para kazanıyorsunuz.

Brave rewards Türkiye'de kullanıma açıldı. İnternette gezinerek para kazanmak.

Brave bu ödemeleri size BAT adlı kripto para olarak veriyor isterseniz Türk kripto para borsalarından BAT'ları bozdurup çekebilirsiniz.

Denemek isteyenler için ;

​​​​​Brave Browser Ana Sayfası​​​​

• Ben suanda deniyorum. Türkiyede ne kadar kazaniliyo bilmiyorum ama Almanyada durum söyle: (Büyük ihtimal tr de de böyle olur)

Arada sirada reklam bildirimi geliyo. Yani gayet normal internette gezerken reklam bildirimi geliyo. O linke tiklarsanizda 0.050 civarinda vs. BAT kazaniyonuz. Asagi yukari bir cent yapiyor :). Günde 20 reklama tiklasaniz 20 cent. Belli bi günlük limiti var bu arada. Günde 100 tane reklama tiklayayim diyemiyorsunuz. Kullanilabilir ama benim tahminime göre aylik 5 - 10€ bisey kazandirir. Eh ...

Akmasada damlar. Gider kendinize domain alirsiniz bu parayla :D

Bu arada bende sistemi daha yeni kullaniyorum pek hakim degilim. Ama anladigim kadariyla BAT'i bitcoine vs. cevirebiliyorsunuz.

• 0x1db6418de kullanıcısına yanıt

BAT kazanmak için bildirimlere tıklamanıza gerek yok. Reklamın karşınıza çıkması ödülü almak için yeterli. Kriptopara konusunda sorunuz olursa yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiddencat H kullanıcısına yanıt

Aha yeni ögrendim bunu. Bende sürekli reklamlara tikliyordum. Bu arada ilk günkü kadar reklam gelmiyo daha ama olsun. Sorum olunca yazicam size. Yardiminiz icin simdiden tesekkürler :D Henüz Kriptoparalari ögrenme sürecindeyim. Önümüzdeki günlerde paribu üzerinden bir hesap acmayi planliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.