Şimdi Ara

Bravo Şenol Güneş.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EBF85AD14

Koskoca Fenerbahçesin. Dünya kadar oyuncu var ortalıkta. 39 yaşındaki bir adamın alternatifini bulamadın mı?
    Koskaca Fenerbahçe borç ve FFP batağında. Bir özel kulüp.

Koskaca Şenol Güneş' in bedavaya getirebileceği binlerce oyuncu havuzu var. Sözleşme vs gibi bir derdi yok. İstediğini alabilir. O

Şenol Güneş milli takımda bulamıyorsa Fenerbahçe' nin bulma ihtimali hiç yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celal de Souza

Yav bu doktorlar boşuna mı iş yapıyor? O zaman oynarım diyen her topçuyu oynatalım. Basalım iğneyi Emre Akbaba oynasın? Olmaz mı?

Alıntıları Göster
    Doktorlar oynatmayın diyen adamı niye oynatsınlar
    Bu olay suna benziyor doktor sigara içme diyor sen içiyorsun adam sana napacAk
    Oynama diyor oynuyorsa suç oyucudadır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Doktorlar oynatmayın diyen adamı niye oynatsınlar
    Bu olay suna benziyor doktor sigara içme diyor sen içiyorsun adam sana napacAk
    Oynama diyor oynuyorsa suç oyucudadır

Alıntıları Göster
    Laf anlatamıyorum ben sana. Emre suçsuz dedim mi ben? Emre de hatalı Şenol da hatalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EBF85AD14

Koskoca Fenerbahçesin. Dünya kadar oyuncu var ortalıkta. 39 yaşındaki bir adamın alternatifini bulamadın mı?
    Hocam saçma olmuş biraz. Emre'nin alternatifini alabilecek para ne bizde var ne Emre gibi başka bir oyuncu var.

Koskaca Barcelona bile, Iniesta ve Xavi'nin alternatifini bulamıyor.
  • Ya iyi de para yoksa bu yönetimin suçu. Milli takımdan emekli olmadı diye futbolcuyu, takımında ilk 11 başlayan adamı çağırdı diye teknik direktörü suçlamak nedir? Asıl saçma olan bu.

Emre gibi "Türk" oyuncu yok. Ki bu yüzden milli takımda zaten. Dünya'da eşsiz mi Emre? Parayı sağa sola çarçur edeceğine scouting'ini yaparsın, ucuz fiyatlara Emre'den kat kat iyisini bulursun. Hadi bulamadın en azından alternatifi olacak zibilyon tane oyuncu vardır.

Emre bulunmaz hint kumaşı değil. Ama Xavi ve Iniesta öyleydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.