Şimdi Ara

BRAVO VS C4 40 bin tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu iki kasa arasinda her türlü bravo ama ilandaki aracın fiyatı aşırı yuksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acelem yok derken 3 4 ay sonra almayı düşünüyorum ve araştırmaya şimdiden başladım ikinci el piyasası çok yüksek olduğu için kovalıyorum açıkcası.

• bravo 2011+ c4 2012 üzeri olduğunu düşünüyorum. 2 ay boyunca iki aracın piyasasını yakından takip etmiş birisi olarak, hangisinin temizini bulursan al geç. Bravolar biraz apaçilerin eline düşmüş, çok aramama rağmen temiz bir tane denk getiremedim. 42 bine 2013 c4 1.6hdi attraction 130bin de hatasız boyasız full servis kayıtlı motor performansı %100'dü, alıp geçtim. Annem-babam kullanacağı için onlara donanım vb. pek gerekmiyordu. Kendim için arasam hala temiz güvenlik paketi olan 1.6 multijet 120 bg lik bravo kovalıyor olurdum.
  • Araştırmaya devam ediyorum KM yüksek olduğu için bravo alasım gelmiyor ama araba o kadar donanımlı ki aklım hep onda kalıyor. Temiz bulabilsem alacağım..
  • İkisinden de kaçardım. İlanlara bakmadım ama kmsi yüksekse ikisi de üzer. Bunun dışında bravo daha güzel tip olarak

• bu fiyata başka ne alınabilir önerilere açığım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.