Şimdi Ara

BRAWO GS PANKARTINI YAKAN SİWAS TARAFTARINA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dünki maçta açılan 23 nisanda burdayız pankartını saolsun bize bırakmadan siwas tarftarı yaktı araya giren birkaç gsli saglam dayak yedi siwaslılardan heralde :) ayrıca 23 nisanda siz orda olsanız ne yazar maç 22 nisanda bazı arkadaşlar tarihleri bie takip etmiolar maçların yazık ama SİWASSPOR taraftarını kutluyorum saolun

• nerde oldu bu olay
  • Sivas trübününde saygı duruşunda açıldı birbirlerine girdiler sonra pankart yakıldı.
  • maç başladıktan sonra gelince kaçırdık anlaşılan...
  • ikinci yarı açtılar bi ara pankartı ikinci yarı yaktılar pankartı
    saygı duruşunda da açtı lar ama ikinci yarı yakıldı pankart adamlar maçın gününü bilmio daha 23 yazmışlar :)
  • daha maclarının tarihini bilmeden atıp tutuolar,bu kadar olur iste gs liler
  • SİWAS ne ya?
    yeni bir Amerikan eyaleti mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen önce yazı yazmasını öğren

Sivas taraftarını takan kim ki zaten.10 kişi 1 kişiye dalarlar sonra GS'li dövdük olur.
  • Bumu avuntunz yani?
    Yazı yazmyı ögren,,

SABIR , SABIR, YA SABIR,,,

quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Sen önce yazı yazmasını öğren

Sivas taraftarını takan kim ki zaten.10 kişi 1 kişiye dalarlar sonra GS'li dövdük olur.
  • aaaa! 10a 1iz yine! Mecbur döveceğiz! Kişisel değil, GSye gıcığım!
  • Adam dövmek, pankart yakmak bir erdem mi?(not:Ben de fenerliyim)
  • elbette ki erdem veya iyi birşey değil, ben şaka diyorum yazdığıma
    ama erdem diyen çıkarsa da lafım olmaz

İşin gerçeği, şahsi fikrim şudur; herhangi bir şeyin taraftarı olup da o ŞEY adına, adam dövmek, kan akıtmak, başkalarını aşağılamak kabul edilemez davranışlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardahakgör

dünki maçta açılan 23 nisanda burdayız pankartını saolsun bize bırakmadan siwas tarftarı yaktı araya giren birkaç gsli saglam dayak yedi siwaslılardan heralde :) ayrıca 23 nisanda siz orda olsanız ne yazar maç 22 nisanda bazı arkadaşlar tarihleri bie takip etmiolar maçların yazık ama SİWASSPOR taraftarını kutluyorum saolun

ÇOK HEYACANLI YAZMIŞSIN
    SİWAS DEĞİL SİVAS OLCAKDI
    SAKİN OL

• quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

Orjinalden alıntı: ardahakgör

dünki maçta açılan 23 nisanda burdayız pankartını saolsun bize bırakmadan siwas tarftarı yaktı araya giren birkaç gsli saglam dayak yedi siwaslılardan heralde :) ayrıca 23 nisanda siz orda olsanız ne yazar maç 22 nisanda bazı arkadaşlar tarihleri bie takip etmiolar maçların yazık ama SİWASSPOR taraftarını kutluyorum saolun

ÇOK HEYACANLI YAZMIŞSIN
    SİWAS DEĞİL SİVAS OLCAKDI
    SAKİN OL

"OLCAKDI" değil "OLACAKTI"

• quote:

Orjinalden alıntı: fbfbfb

daha maclarının tarihini bilmeden atıp tutuolar,bu kadar olur iste gs liler

Valla bence de

• Beyler bu mu yane şimdi günün konusu! Keşke fb ile gs de dost olabilse! ama olmuyo Bakın Ultraslan la Çarşı Ya Maçlara bile beraber gidiolar şu iki gruba hastayım acaip ii anlaşıyolar ama :D araya fener girince grup yapıolar o ayrı konu bu noktada sorunun fenerbahçede oldugu dusunuyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi = RaiKoNéN = -- 14 Nisan 2006; 19:52:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.