Şimdi Ara

BREAK DANS (YERLİ MALI 1990 YAPIMI harikulade) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam nereye oturmus ya pantolonunun arkasında toz gibi bisey var
    kazakta maniac olmus
  • Bence komik değil.Çünkü 16 sene önceki bir şey o zamanın en iyi break dance sı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dx

Bence komik değil.Çünkü 16 sene önceki bir şey o zamanın en iyi break dance sı.

++++++
    aynen katılıyorum adamın ayak hareketlerini herkes yapamaz ozaman TR de netde yoktu bişide, millet nerden izlesin Michael Jackson ı falan yeni değişik stilleri bilmiyorlardı ki..

Adam ın stili farklı ve güzel ama o yerdeki hiphop hareketlerini yapamıyor işte onlar çok komik..

• quote:

Orjinalden alıntı: pr3dat0r

adam nereye oturmus ya pantolonunun arkasında toz gibi bisey var
    kazakta maniac olmus

bu madonna stili o zamanlar mode idi, cool olanlar öyle giyiniyordu, yani o zamanların tarz insanlarından, çok çılgınız, çılgın Türkleriz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

quote:

++++++
    aynen katılıyorum adamın ayak hareketlerini herkes yapamaz ozaman TR de netde yoktu bişide, millet nerden izlesin Michael Jackson ı falan yeni değişik stilleri bilmiyorlardı ki..

Adam ın stili farklı ve güzel ama o yerdeki hiphop hareketlerini yapamıyor işte onlar çok komik..

arkadaki alkış tutan yaşlı teyzelerde sizin gibi düşünüyomuş bakınsana

• Downrock lara bayıldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

quote:

quote:

++++++

bak kızdırma beni dans ustasına kafa tuttuğunun farkındamısın sen, youtube verdirttirme...

• quote:

Bu partiyi kaçırmıştım. Neyse bayramda bi tane daha var grup olarak (DC-Dream Crew) bizde katılacağız. Video linklerini atarım bi aksilik olmazsa.

http://forum.donanimhaber.com/m_15662428/mpage_1/key_karacasu//tm.htm#15662428

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 25 Kasım 2007; 11:52:28 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

quote:

quote:

++++++

bak kızdırma beni dans ustasına kafa tuttuğunun farkındamısın sen, youtube verdirttirme...

sen bilin usta

• saçlar kazak dirsek hareketleri ve seyirciler
  • bana hıc komık gelmedı. ozamanlar sımdıkı break dans yoktu.
  • break danxce öyle mi bide zamanının en iyisi demişsiniz

Adam deli gibi hareketler yapıo, yerde öyle mi dönüyo break dansçılar yerde 3 atım atıo o

Eskiden bide capoeiracılar vardı....

Bizim arkadaş üniversitede capoeira kursu verio şimdi. Adam paris te eiffel kulesinin önünde capoeira yapmış fotosu var:) aşmış:)

capoeira nın nası bişi olduğunu görseniz böyle kalırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

urfalı

@urfalı forumda efsane oldun
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_grk

bana hıc komık gelmedı. ozamanlar sımdıkı break dans yoktu.

İmzanın bir kelimesi çıkmamış 'Kendi kader tayininde her insan kumarbaz'
  • @spawn34 bılıyorum koymak ıstemedm

break dance yaptıgını nerden anladınız?
    sakın elektro yapıo olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem_grk -- 25 Kasım 2007; 12:35:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkem_grk

break dance yaptıgını nerden anladınız?
    sakın elektro yapıo olmasın

Elektro buggy de break dance'ın bir dalıdır. Orda adamın yaptığı uprock, toprock, downrock falan style yapmış sadece buggy de karıştırmış biraz. Ama power yok o kesin

edit: power'a örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 25 Kasım 2007; 12:40:04 >

• adamdaki medeni cesareti ayakta alkışlıyorum böyle bir düğün olcak ben anamın babamın aile büyüklerinin önünde böyle oynicam he düşünmesi bile kötü
  • quote:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.