Şimdi Ara

breaking bad vs pis yedili (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Xabir

Kezban işte ne bekliyorsun? Bunlar Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Çağatay Ulusoy gibi oyuncu bozuntularına hasta olan tipler.(Kıvanç olmayabilir belki.) Ha bu da şahsi görüşüm sonra gelp saydırmayın

+yanyatmışsekiz
  • Pis yedili bence daha iyi, en azından güldürüyor, sizin izlediğiniz moh gibi bence, hiçbir şey anlaşılmıyor.
    Tabii ki şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaG -- 17 Nisan 2014; 22:42:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

Pis yedili bence daha iyi, en azından güldürüyor, sizin izlediğiniz moh gibi bence, hiçbir şey anlaşılmıyor.
    Tabii ki şaka

/>

bi an kalpten gidiyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vejeteryanzombi -- 17 Nisan 2014; 22:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vejeteryanzombi

quote:

Pis yedili bence daha iyi, en azından güldürüyor, sizin izlediğiniz moh gibi bence, hiçbir şey anlaşılmıyor.
    Tabii ki şaka

/>

bi an kalpten gidiyodum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vejeteryanzombi

quote:

Tabii ki şaka

/>

bi an kalpten gidiyodum

• öyle bir tanıdığım olsa iletişimi anında keser görüncede kafasını yüzünü dağıtırdım
  • Yaşlar kaç? lütfen kız 15den büyük olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Yaşlar kaç? lütfen kız 15den büyük olmasın.

15-15 hocam
  • Kafayı kaça almış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SayisalMan

Kafayı kaça almış ?

kafa 2.el
  • Kyyaslamanyz hata bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de bir tanıdık kız vardı The Tomorrow People, Sana Bir Sır Vereceğim'den uyarlama demişti. Artık konuşmuyoruz, hiç yoktan konular birbirini andırıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Benim de bir tanıdık kız vardı The Tomorrow People, Sana Bir Sır Vereceğim'den uyarlama demişti. Artık konuşmuyoruz, hiç yoktan konular birbirini andırıyordu.

• pis yedili izleyen biriyle çıkman baştan hata akasya durağı felan da izliyodur bu
  • Pis Yedili vs Skyler White desen düşünülür (Skyler dizide en uyuz olduğum karakter )
  • quote:

Tabii ki şaka

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.