Şimdi Ara

Breking bad mi vikings mi Sons Of Anarchy mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • breaking bad'in ilk bölümleri acaip sıkıcı katlanabiliceksen başla.
  • Tabi ki SOA
  • Breaking bad = KALİTE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse söylememiş ama ben breaking badi öneririm.
  • Bende bb izliyorum 2. Sezondayım güzel dizi

• Popüler kültür ve dram şaheseri olduğundan ilk breaking bad sonra sons of anarchy en son vikings. En efsane olanları üste koydum. Onları izleyip aradan çikar kesinlikle izlenmiş olmaları gerek.

• Sons of Anarchy

Breaking Bad

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi tarihinin gelmiş geçmiş en iyi dizisi Breaking Bad'dir. O kadar dizi izledim, Breaking Bad gibi sağlam etki bırakan dizi görmedim.
  • Breaking Bad ilk 2 sezonu (3 de eklenebilir belki) hafif sıkıcı olsa da kesinlikle 4 ve 5.sezonlara değer. 4 ve 5.sezonlarda bir sonraki bölümü heyecanla merak etme olayı doruklarında gerçekleşiyor. 5. sezonda 7 bölüm art arda izlediğimi hatırlıyorum. Söylemeye gerek yok fakat yine de söyleyeyim dizi efsane. izledikçe anlarsın değerini.

• Çok fazla yabancı dizi izleyen biri değilim aralarından sadece vikings i izledim o da bitmedi 3. sezonun sonlarındayım ve gayet de hoşuma gidiyor dizi, zaten tarihe de ilgim var. BB yi arkadaşlar çok öneriyor başlasam mi sizce?

• sons of anarchy

• Hocam hiç durma breaking bad e başla

• Sons of Anarchy sonra Breaking Bad

• quote:

Orijinalden alıntı: -PUSAT-

Çok fazla yabancı dizi izleyen biri değilim aralarından sadece vikings i izledim o da bitmedi 3. sezonun sonlarındayım ve gayet de hoşuma gidiyor dizi, zaten tarihe de ilgim var. BB yi arkadaşlar çok öneriyor başlasam mi sizce?

bazı arkadaşların dediği gibi başları sıkıcı ancak ilk sezondan sonra sarıyor dizi
  • breaking bad
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PUSAT-

Çok fazla yabancı dizi izleyen biri değilim aralarından sadece vikings i izledim o da bitmedi 3. sezonun sonlarındayım ve gayet de hoşuma gidiyor dizi, zaten tarihe de ilgim var. BB yi arkadaşlar çok öneriyor başlasam mi sizce?

kesinilikle başlamalısın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.