Şimdi Ara

Brendan Rodgers Sevdalıları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
3
Favori
6.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle. Bakmayın dalga amaçlı bunu destekleyenlere, Liverpool'u enkaza çevirmişti. Şimdi Klopp toparlamaya başladı yavaş yavaş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah hocam ah. Sen sistemi kurdun, oyuncuları aldın şimdi ekmeğini bu sarı çiyan yiyor.
  • Sevmiyosaniz gelmeyin kardesim konuya enkaza cevirdi falan.

IN BR WE TRUST
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Kesinlikle. Bakmayın dalga amaçlı bunu destekleyenlere, Liverpool'u enkaza çevirmişti. Şimdi Klopp toparlamaya başladı yavaş yavaş.

Görende her sene sampiyon olan liverpool u tum imkanlara ragmen 6.yaptı sanacak. Adam tum imkansizliklara ragmen sampiyon yapiyordu takimi. Emege saygınız olsun az

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurayaNerdenÜyeOluyoruz kullanıcısına yanıt
    Ya bırak, izlemesek dediklerine inanacağız. BR'nin o sezon yaptıklarına bir şey diyen yok ama o sezondan sonra yaptığı transferler, oynattığı futbol ortada. Diyeceksiniz ki, o transferleri o yapmadı, o zaman istifayı basacaktı. Yok öyle transferleri ben yapmadım deyip aradan sıyrılmak. Lovren takıntısı, 5'li savunması, oyuncuları sürekli pozisyonu dışında oynatması BR'nin kredisini bitirdi. Takımın başında hala o olsaydı ne Chelsea'yi yenerdik ne de City'yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 22 Kasım 2015; 1:58:10 >
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    Hocam uğraşma bu adamla,cok istiyorsa Chelseaye gitsin
    Bizim Kloppla yüzümüz gülüyor valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehrmantraut

Hocam uğraşma bu adamla,cok istiyorsa Chelseaye gitsin
    Bizim Kloppla yüzümüz gülüyor valla.

Uğraşma bu adamla ne demek ? Herkes aynı görüşte olmak zorunda mı? Adam zamanında sizi şampiyon yapıyordu, o kadar güzel anıyı 1 maçla silmeyin dediğim cümlenin nesi yanlış? 1 maçla (herkesin tokat delisi yaptığı bizim maçı saymıyorum, bizim için şartlar değişik) onca yılın emeğini yok saymak ne kadar doğru. City galibiyeti gercekten muazzam başarı küçümsemiyorum ama şampiyon yapmış havasına sokmak için çok erken değil mi sizce de?

Yüzünüz hep güler inşallah. Rodgers da iyi giderken Boss pankartları açıp, kötü sonuçlar ardından etmediğiniz küfür kalmamıştı hatırlarsanız. Aynısı klopp un başına da gelmeyeceği kesin mi? Taraftar olarak (her ne kadar unutsanız da) başarılı olmak istemeniz doğal. Başarısız sonuçlarda bu kadar sahiplenmis olmanızı beklerim sizden de.

Ayrıca Rodgers ın Chelsea yi yönetmesini çok isterim. Ama Mourinho yu da fazlasıyla severim ve bizim kulüpte yıllarca kalmasını isterim. O yüzden bu isteğimi dillendirme gereksinimi duymadım.

Edit: Ayrıca konu Brendan Rodgers sevdalıları haberiniz olsun. Konuya gelip kendine değer verenlerin bulunduğu bir ortamda adama hakaretler savurup, birde karşılık beklememeniz çok saçma. Ben liverpool konusuna gidip loser falan yazsam etmeyeceğiniz küfür kalmaz. Aynı hassasiyeti bekliyorum sizden de..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 22 Kasım 2015; 14:20:22 >

Sen forumun gördüğü en büyük trollerdensin arkadaşım. Daha palace maçında Gerrard hakkında kim yazdı? City,Arsenal sayfasında hep trolledigini görüyorum zaten.
    Ayrıca biz -en azından ben- Rodgersa verdiği katkılar için minnettariz. Fakat bir şey olmayınca olmuyor. Yaptığı transferler bile yeterli.
    Klopp'un başarılı olup olmayacağını göreceğiz.
    He bide şunu belirteyim,inceden istediğin kadar Liverpooli ve Gerrardi küçümsemeye devam et. Ne Liverpool kadar büyük bir kulüp olacak Chelsea , ne Gerrard gibi bir efsaneniz olacak -Gerci bir tane vardı da geçen sezon nerde oynadı acaba-
    Iyi forumlar

• quote:

Sen forumun gördüğü en büyük trollerdensin arkadaşım. Daha palace maçında Gerrard hakkında kim yazdı? City,Arsenal sayfasında hep trolledigini görüyorum zaten.
    Ayrıca biz -en azından ben- Rodgersa verdiği katkılar için minnettariz. Fakat bir şey olmayınca olmuyor. Yaptığı transferler bile yeterli.
    He bide şunu belirteyim,inceden istediğin kadar Liverpooli ve Gerrardi küçümsemeye devam et. Ne Liverpool kadar büyük bir kulüp olacak Chelsea , ne Gerrard gibi bir efsaneniz olacak -Gerci bir tane vardı da geçen sezon nerde oynadı acaba-
    Iyi forumlar

Sakin ol şampiyon. Dünyanın en boş beleş, balon efsanesiyle Lampard'ı kıyaslamaya kalkma sakın.

• Aleksandar Kolarov kullanıcısına yanıt
    İki kulübü toplasan bir büyük kulüp etmez , iki kulübün taraftarının toplasan yine bir halt olmaz.
    Neyse herkes çöplüğüne dönsün. Gerrarda balon dedikten sonra cevap vermemem gerekirdi.

Kime göre boş, kime göre beleş? Adamın 2005 finalinde yaptıkları bile efsane olarak anılmasına yeter. Hem bizim için kimin efsane olup kimin olmayacağına siz mi karar veriyorsunuz?

• quote:

Iyi forumlar

Liverpool u küçümsemiyorum. Çocukken (cok zaman gecmedi gerci uzerinden) cok sempati duyduğum bir takımdı. Ama chelsea yi daha cok seviyordum o yuzden chelsea liyim.

Gerrard ı sevmiyorum ne yapayım, kimse agger hakkında kötü yorum yazıyor mu o konuya veya alonso hakkında falan. Adam, kulubun onune gecmis durumda her ne kadar fark etmeseniz de. Bunlari dile getirince sucluymusuz gibi dusunuyosunuz ama fark edersiniz sizde zamani gelince.

Lampard ı cok severim cok guzek basarilar, anilar yasatti bize. City de oynamasi uzucu ama benim icin onun degerini azaltacak bi durum degil.

Yaptığı transferler bile yeterli demissiniz. Zaten o transferler olmasa liverpool un hali daha kotu olacakti(Sakho,Clyne ve en onemlisi Coutinho).

Liverpool un başarıları gerçekten muazzam ona diyecek sozum yok ama bu hizla gidersek sanırım sizden cok daha basarili bi konuma geçebiliriz. Şampiyonluğunuzun uzerinden uzun bir zaman geçti malum.

Rodgers a minnettar olan kimse gormuyordum ben herkes kufur ediyordu. Sizin yorumlariniz gormemis olabilirim tabiki ama genel olarak herkes sizden farkli dusunuyordu.

Sizin konuda puan kaybından sonra yazdığım mesajları her konuda görebilirsiniz. Özellikle arsenal konusu basta olmak üzere City konusunun son mesajlarında da var birkac mesajım. Yanlış olduğunu biliyorum ama tutamıyorum kendimi

Ayrica troll demeniz gercekten uzdu ciddi yorumlar yapmaya çalıştıkça troll damgasi yemek üzücü.

• quote:

İki kulübü toplasan bir büyük kulüp etmez , iki kulübün taraftarının toplasan yine bir halt olmaz.
    Neyse herkes çöplüğüne dönsün. Gerrarda balon dedikten sonra cevap vermemem gerekirdi.

Yanlış anlaşılma olmasın. Gerrard'ı çok severim, bizi şampiyon yapmıştır reyiz. Efsane gibi efsanedir.

Güle güle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Kime göre boş, kime göre beleş? Adamın 2005 finalinde yaptıkları bile efsane olarak anılmasına yeter. Hem bizim için kimin efsane olup kimin olmayacağına siz mi karar veriyorsunuz?

Bana göre demeliydim. Tabiki size göre efsane olabilir, saygı duyuyorum kesinlikle.
  • Trollemene kizmiyorum da mesajında aynı hassasiyeti sizden bekliyorum yazınca belirttim. Yoksa böyle şeyler zevkli de oluyor.

Gerrardin kariyeri senin Kulübü'nden daha başarılı. Alabileceğiniz en büyük başarı Premier Lig zaten -PL'yi küçümsuyor dersiniz şimdi,ben hiçbir zaman SL şampiyonu olamayacağınızi belirtiyorum-@BurayaNerdenÜyeOluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ehrmantraut -- 22 Kasım 2015; 14:50:54 >
  • quote:

Trollemene kizmiyorum da mesajında aynı hassasiyeti sizden bekliyorum yazınca belirttim. Yoksa böyle şeyler zevkli de oluyor.

Gerrardin kariyeri senin Kulübü'nden daha başarılı. Alabileceğiniz en büyük başarı Premier Lig zaten -PL'yi küçümsuyor dersiniz şimdi,ben hiçbir zaman SL şampiyonu olamayacağınızi belirtiyorum-@BurayaNerdenÜyeOluyoruz

Premier lig e son sampiyonlar ligini, son avrupa ligini getiren takımı ve bu ligin son sampiyonu oldugumuzu unuttunuz sanırım. Su yazdığım 3 kupa gerrard ın kazandığından daha fazla olsa gerek.

Edit: Benim nicki yanda gorunce bana dediniz sandim pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 22 Kasım 2015; 14:54:23 >

• quote:

Trollemene kizmiyorum da mesajında aynı hassasiyeti sizden bekliyorum yazınca belirttim. Yoksa böyle şeyler zevkli de oluyor.

Alabileceğimiz en büyük başarıyı sağolsun büyük kaptan, efsane Gerrard sayesinde aldık. EPL'yi yani. Gerrard'ın EPL şampiyonluğu var mı? Hahahahaha.

Kendisi takımından fedakarlık edip kupayı bize verdi. Minnettar olmamak elde değil..
    Hocam diğer arkadasa yazdım o kısmı. Chelsea artık avrupada kanıtladı kendini zaten , yanlış anlaşılmasin

Gerrard'in 1 SL 1 AL şampiyonluğu var. Bu iki madalya sizin kulübünüzden daha büyük. Hadi en fazla çeyrek finale kadar izlemeye devam et

• Arkadaşlar sizden rica ediyorum,bu konu değerli hoca Sn.Brendan Rodgers'ı sevenlerin bulunduğu bir konu.

Bakın hoca'yı sevmiyor olabilirsiniz,onu başarısız buluyor olabilirsiniz ama onu sevenlere ve hoca'ya saygı duyacaksınız...

Lütfen buraya hocayı kötüleyen mesajlar yazmayın.

Onun yerine gidin başka bir başlık açın,hep beraber tartışırız,umarım derdimi anlatabilmişimdir.

İyi Forumlar...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.