Şimdi Ara

Brendan Rodgers Sevdalıları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
3
Favori
6.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çılgın hocam premier ligi coşturuyor. Mancini hocamı interin başında görmek istiyoruz.. 2 efsane şampiyonalar ligi finalinde buluşacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 4 Kasım 2019; 16:47:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocama hak ettiği değerin gösterilmeye başlanması, kendisini sevenleri mutlu ettiği gibi eminim kendisini de mutlu ediyordur. En kötü günde de buradaydık daha kötüsü gelirse de burada oluruz. Kendisi için tüm sevenleri adına bir şiir paylaşmak istiyorum

Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz.
    Bu yol ki Hak yoludur, dönme bilmeyiz, yürürüz;

Düşer mi tek taşı sandın harim-i namusun,
    Meğer ki harbe giden son nefer şehid olsun.

Şu karşımızdaki mahşer kudursa, çıldırsa,
    Denizler ordu, bulutlar donanma yağdırsa,

Bu altımızdaki yerden bütün yanardağlar
    Taşıp da kaplasa âfakı bir kızıl sarsar,

Değil mi cephemizin sinesinde iman bir;
    Sevinme bir, acı bir, gaye aynı, vicdan bir;

Değil mi ortada bir sine çarpıyor, yılmaz,
    Cihan yıkılsa emin ol bu cephe sarsılmaz!

Mehmet Akif ERSOY

Brendan Rodgers Sevdalıları

• Vay be ! 4 yıl öncesinden bugünleri görmek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam epl ye şekil verme işine kaldığı yerden devam ediyor. Sayesinde leicester ın hiçbir maçını kaçırmamaya çalışıyorum oynadıkları futbol inanılmaz keyif veriyor. Klopp ve öğrencilerinin insan üstü performansı olmasa çok rahat şampiyon adayı olurlardı bu sene.. yazık oldu hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BurakBey -- 9 Aralık 2019; 2:26:40 >
  • Bu adam gercekten iyi hocaymis la valla leicesteri tekrar adam etti hoca nasil etki ediyor iste yildiz va oyuncu yokken. Liveri sampiyon yapacakken son anda kacirmisti.

Ama ben kariyer secimini anlamadim celtikte idi sanirim.iskoc liginde ne isi var hic anlamadim neyseki sahalara donmus dahada abuk sabuk lige gidicegini sanmam hic

• Liverpool taraftarının vefasız olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bugün takım şampiyon olduysa en büyük pay sahibi Brendan hocamdır. Liverpool'a yıllar sonra şampiyon olabilme umudunu veren adamdır. Hoca iken bile değer görmedi ki şimdi görsün..

Unutma unutturma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Liverpool taraftarının vefasız olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bugün takım şampiyon olduysa en büyük pay sahibi Brendan hocamdır. Liverpool'a yıllar sonra şampiyon olabilme umudunu veren adamdır. Hoca iken bile değer görmedi ki şimdi görsün..

Unutma unutturma..
    Jurgen klopp beleşe konmaya devam etsin.. Haksız mıyım?

• Ersun Yanal Aykut hocanın ekmeğini yedi taraftar Ersun'u kalbine bastı ama Aykut kötü adam oldu. Şimdi klopp taraftarın bir numarası ama Brendan hocamın ismi bile geçmiyor. Maalesef dünya böyle kötü bir yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Ersun Yanal Aykut hocanın ekmeğini yedi taraftar Ersun'u kalbine bastı ama Aykut kötü adam oldu. Şimdi klopp taraftarın bir numarası ama Brendan hocamın ismi bile geçmiyor. Maalesef dünya böyle kötü bir yer.
    Liverpoollularda vefa duygusu olduğu nerede görülmüş hocam? Yine hiç şaşırtmadılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

Jurgen klopp beleşe konmaya devam etsin.. Haksız mıyım?

Alıntıları Göster
    Acayip sansli ya.Sezon basinda Sane ve Laporte sakatlandi, City orada bitti.Liverpoolda Mane ve Van Dijk sakatlansa, ne olurdu.

SLde de acayip kura sansi.Top takimlarin cogunun kotu olmasi.ilk defa kura sansi olmadi bu sene son senelerin en kotu Atleticosuna elendiler.

Bir Alman tweet atmis.150 milyona stoper ve kaleci alip, futbol mucizesinden bahsetmek diye.Aynen oyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Acayip sansli ya.Sezon basinda Sane ve Laporte sakatlandi, City orada bitti.Liverpoolda Mane ve Van Dijk sakatlansa, ne olurdu.

SLde de acayip kura sansi.Top takimlarin cogunun kotu olmasi.ilk defa kura sansi olmadi bu sene son senelerin en kotu Atleticosuna elendiler.

Bir Alman tweet atmis.150 milyona stoper ve kaleci alip, futbol mucizesinden bahsetmek diye.Aynen oyle.

Alıntıları Göster
    Sana daha önceden de söylüyordum ama inkar ediyordun, bu verdiğin cevapla artık %100 eminim. Barça ve Lpool taraftarları zamanında seninle uğraştıları için ne messi ne de lpool konusunda kesinlikle objektif olamıyorsun. Bütün futbol yorumlarını severek okuyorum, hatta bana kalırsa futbol bölümünün kalbi sensin hocam fakat artık messi ve lpool hakkındaki yorumlarını ciddiye alamıyorum.

150 milyonluk transferlerle her şey başarılabiliyorsa, psg nin 2 topçuya verdiği 400 milyon ile uzayda bile kupalara ambargo koyması gerekiyor. Yanlış anlaşılmasın para edebiyatı yapmayacağım, imkanı olan takımın parayı basıp topçu alması kadar normal bir şey yok buna kimse bir şey diyemez.

Klopp hoca, Sir Alex Ferguson'dan sonra gördüğüm en iyi hoca. Belki de emekli olduğunda Sir Alex'i bile geride bırakacak, henüz 53 yaşında ve muhteşem bi kariyere sahip. Şanslı demek büyük haksızlık olur, tırnaklarıyla kazıya kazıya futbol dünyasının en tepesine çıktı adam. Çok büyük saygı duyuyorum.

• 30 yildir şampiyon olamayan takimi şampiyon yapmak büyük iş.Gecen şene de şampiyonluk için mücadele ettiler, fakat City olaganüstü sezon geçirdi.

Pep, o kadar para harcamaya ragmen, hala sağlam bir savunma oluşturmayi beceremedi.Altyapidan bir oyuncu alip, yildiz da yapmişliği yok. Pep, şu anki Arsenal seviyesindeki bir takimi alip, 4 senede Şl ve EPLyi kazansin o zaman Klopla karşilaştirilir.

Klopp, açik ara en iyi hoca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

Sana daha önceden de söylüyordum ama inkar ediyordun, bu verdiğin cevapla artık %100 eminim. Barça ve Lpool taraftarları zamanında seninle uğraştıları için ne messi ne de lpool konusunda kesinlikle objektif olamıyorsun. Bütün futbol yorumlarını severek okuyorum, hatta bana kalırsa futbol bölümünün kalbi sensin hocam fakat artık messi ve lpool hakkındaki yorumlarını ciddiye alamıyorum.

150 milyonluk transferlerle her şey başarılabiliyorsa, psg nin 2 topçuya verdiği 400 milyon ile uzayda bile kupalara ambargo koyması gerekiyor. Yanlış anlaşılmasın para edebiyatı yapmayacağım, imkanı olan takımın parayı basıp topçu alması kadar normal bir şey yok buna kimse bir şey diyemez.

Klopp hoca, Sir Alex Ferguson'dan sonra gördüğüm en iyi hoca. Belki de emekli olduğunda Sir Alex'i bile geride bırakacak, henüz 53 yaşında ve muhteşem bi kariyere sahip. Şanslı demek büyük haksızlık olur, tırnaklarıyla kazıya kazıya futbol dünyasının en tepesine çıktı adam. Çok büyük saygı duyuyorum.

Alıntıları Göster
    Hayir.Buna katilmiyorum.Futbol yorumlarken her zaman objektifim.Messi konusunda neden Ronaldonun daha iyi oldugunu bu konuda saglam argumanlar sunarak belirttim.

Ben Klopp kotu hoca demedim.Bence de, dunyanin en iyisi.Ben sadece, yaptigina futbol mucizesi denmeyecegini, iyi para harcadigini ve sansin da yardim ettigini belirttim.Liverpool, sezon basinda Van Dijk ve Maneyi kaybetse, sampiyon olabilir miydi? Laporte ve Sane City icin cok onemli topculardi.

Sanirim, Liverpoolun SLdeki kura sansi hakkinda yorum yapmama gerek yok.

• Ne olacağı belli olmayan ya da bir üst seviyeye adımını atamayan bir çok oyuncudan, dev transferlere fon yaratacak kaynaklar yaratacak süper yıldızlar çıkardı, yetmedi. Bu takıma Jordan Henderson gibi bir kaptan kazandırdı, yetmedi. Bu takıma Firmino gibi bir yıldız kazandırdı, yetmedi. Bu takıma James Milner gibi bir görev adamı kazandırdı, yetmedi. Temellerini attığı altyapıdan çıkan genç çocuklar geçtiğimiz akşam Liverpool'u şampiyon yaptı, o da yetmedi. Efsane kaptanının hainliği ile hak ettiği şampiyonluktan edilen bu adamı; iyi anmayacaksınız onu anladık. Bari kötü anmayın, ayıptır...

Geleneği bozmayalım

BiIiyorum sana giden yoIIar kapaIı
    ÜsteIik sen de hiç bir zaman sevmedin beni

Ne kadar yakından ve arada uçurum;
    İnsanIar, evIer, aramızda duvarIar gibi

Uyandım uyandım, hep seni düşündüm
    YaInız seni, yaInız senin gözIerini

Sen Bayan Nihayet, sen öIümüm kaIımım
    Ben artık adam oImam bu derde düşeIi

ŞimdiIerde bir köpek gibi koşuyorum ordan oraya
    Yoksa gururIu bir kişiyim asIında, inan ki

Anımsamıyorum yarı doIu bir bardaktan su içtiğimi
    Ve içim götürmez kenarından kesiImiş ekmeği

Kaç kez sana uzaktan baktım 5.45 vapurunda;
    Hangi şarkıyı duysam, bizimçin söyIenmiş sanki
    Tek yanIı aşk kişiyi nasıI aptaIIaştırıyor
    NasıI unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini

Çocukça ve seni üzen girişimIerim oIdu;
    BağışIa bir daha tekrarIanmaz hiçbiri

RastIaşmamak için eIimden geIeni yaparım
    Bu böyIe pek de koIay değiI gerçi…

AIışırım seni yaInız düşIerde okşamaya;
    Bunun verdiği mutIuIuk da az değiI ki

Çıkar giderim bu kentten daha oImazsa,
    SensizIiğin bir adı oIur, bir anIamı oIur beIki

İnan beIIi etmem, seni hiç rahatsız etmem,
    Son isteğimi de söyIeyebiIirim şimdi:

Bir geceyarısı yazıyorum bu mektubu
    YaIvarırım onu okuma çarşamba günIeri

• Brendan Rodgers, Premier Lig tarihinde 100 galibiyete ulaşan 23. menajer oldu.

Tebrikler hocam

• Hocam aldı FA Cup'ı yakışır..

• Leicester City 137 yıllık tarihinde ilk kez FA Cup'u kazandı.

Tebrikler hocam.

• BASKASİNİN AYAGİ KAYDİ

SENİ SUCLADİLAR

YERİNE TAKİMİ AVRUPA LİGİNE GOTUREN BİR HOCA GETİRDİLER

SEN RAHAT OL HOCAM BU MİLLET SENİNLE

• Hocam, final kaybetmemeye devam ediyor. Sonunda kupa verilen her maçı kazanabilmek balon olduğu iddia edilen bir adama nasipse, bu balonun tanımı iyi bir şey olsa gerek.

Uzaktan seviyorum seni!
    Kokunu alamadan,
    Boynuna sarılamadan.
    Yüzüne dokunamadan.
    Sadece seviyorum!

Öyle uzaktan seviyorum seni!
    Elini tutmadan.
    Yüreğine dokunmadan.
    Gözlerinde dalıp dalıp gitmeden.
    Şu üç günlük sevdalara inat,
    Serserice değil adam gibi seviyorum.

Öyle uzaktan seviyorum seni,
    Yanaklarına sızan iki damla yaşını silmeden.
    En çılgın kahkahalarına ortak olmadan.
    En sevdiğin şarkıyı beraber mırıldanmadan.

Öyle uzaktan seviyorum seni!
    Kırmadan,
    Dökmeden,
    Parçalamadan,
    Üzmeden,
    Ağlatmadan uzaktan seviyorum.

Öyle uzaktan seviyorum seni;
    Sana söylemek istediğim her kelimeyi,
    Dilimde parçalayarak seviyorum.
    Damla damla dökülürken kelimelerim,
    Masum beyaz bir kağıtta seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNerdenÜyeOluyoruz -- 16 Mayıs 2021; 22:17:28 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.