Şimdi Ara

Brenner 8 vista driver sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde brenner 8 pic programlayıcı var, ancak usb den lap top a bağlayıp aygıt yöneticisinden driverini yüklerken driver ın yerini gösteriyorum, sonra ''sistem çağrısına aktarılan veri alanı çok küçük'' diye bir hata veriyor ve driver ı yükleyemiyorum,

Xp driver ını yüklüyor ama o şekilde usb burn u açıncada error 997 hatası veriyor doğal olarak...

Yardım edecek arkadaş varsa çok makbule geçecek çok zman harcadım düzeltebilmek için bir türlü beceremedim...

• kullandığınız işletim sistemi wista mı ?

bunun için güncel driver var onu size yollayayım

linki pm attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thenoone -- 5 Ağustos 2010; 22:10:03 >
  • Evet işletim sistemi vista ama vista nın driverını yüklerken o dediğim sorunu çıkarıyor, xp driverini yüklemeyi normal yapıyor ama,

Bu arada attığınız pm gelmemiş sanırım.
  • Sorun şu şekilde çözüldü:

Ben bilgisayara vista driver ini kuramadım bir türlü, ama sonra xp driver ını kurup aygıt yöneticisinden , pic brenner a sağ tıklayıp özellikler dediğimizde üst tarafta power management(güç yönetimi) sekmesine gelip, "allow the computer to turn off this device to save power" yazan kutucuktaki onayı kaldırdığımda,
    işletim sistemim vista olmasına rağmen xp driveri ile çalıştı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.