Bildirim
brezilyadaki araçlar ve fiyatları...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
dolar oldugunu sanmıyorum
1 dolar yaklaşık 1.725 brezilya para birimine eşit -
1.00 USD = 1.72500 BRL ve 1.00 BRL = 0.865488 TRY türk parasında da değersiz bir
ordaki değer kardeşim brezilya reali simgesi yani
32.800 BRL yaklaşık 19.000 USD gene pahalı diyemem çünkü Realin gücü türk lirasından değeri düşükama hemen hemen aynı senin belirttiğin sekilde değil
32.800 BRL = 28.386 TL ediyor -
Golf pek kötüymüş.Orada da Doğuş Grubu satıyor heraldequote:
Orijinalden alıntı: Alperenkara
1.00 USD = 1.72500 BRL ve 1.00 BRL = 0.865488 TRY türk parasında da değersiz bir
ordaki değer kardeşim brezilya reali simgesi yani
32.800 BRL yaklaşık 19.000 USD gene pahalı diyemem çünkü Realin gücü türk lirasından değeri düşükama hemen hemen aynı senin belirttiğin sekilde değil
32.800 BRL = 28.386 TL ediyor -
araçlar gerçekten çok değişik baya farklılıklar varquote:
Orijinalden alıntı: çapultra
Golf pek kötüymüş.Orada da Doğuş Grubu satıyor heralde
Alıntıları Göster -
son osmanlı filminde bir karakter vardı çatışmada kendi adamı tarafından yanlışlıkla kı.ından vurulunca "hösstttt ulaaann" diye bağırmıştı şimdi o geldi aklıma fiyatları görüncequote:
Orijinalden alıntı: zgrzgn
araçlar gerçekten çok değişik baya farklılıklar var
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 16 Eylül 2010; 16:04:11 > -
Golf palio albea gibi olmuş bequote:
Orijinalden alıntı: hunter06
son osmanlı filminde bir karakter vardı çatışmada kendi adamı tarafından yanlışlıkla kı.ından vurulunca "hösstttt ulaaann" diye bağırmıştı şimdi o geldi aklıma fiyatları görünce
Alıntıları Göster
-
Hakikaten tasarımları çok çirkin Polo Classic'în arka tarafı çok çirkin olmuş büyük ihtimalle Brezilya'da Jetta yoktur Jetta'nın yerini Polo Classic almıştır yalnız şunu anlayamadım VW ülkesine göre mi araba çiziyor ? Yani Türkiye'ye adam akıllı fahiş fiyatta araba satıcam, Brezilya'ya iğrenç tasırımda fahiş fiyatta araba satıcam mı diyor ? ve ayrıca 2010 Golf 45-50.000 TL burdada 40.000TL den aşağı 2010 Golf yokquote:
Orijinalden alıntı: seizure
Golf palio albea gibi olmuş be
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 16 Eylül 2010; 17:40:27 >
-
simdi brezilyali danismanimiza sordum ,
32.000 brezilya parasi 18.000 usd demekmis.
yani makul , tr ile ayni gibi... -
2010 model golf 1.6 neydi öyle be seytan görmüş gibi oldum bu adamlar kafayı bozmuş hakikatten.quote:
Orijinalden alıntı: 26_bbz_26
yani makul , tr ile ayni gibi... -
quote:
Orijinalden alıntı: sapultra
-
Arkadaşım güney amerikada kalıyordu şili falan ve araba fiyatlarının bayaa ucuz oldugunu söylemişti hatta satılık ilanı olan birkaç araba resmi atmıştı pc de bulursam koyarım buraya :)quote:
Orijinalden alıntı: the best or nothingquote:
Orijinalden alıntı: sapultra
Alıntıları Göster
-
quote:
yani makul , tr ile ayni gibi...
Birazdan bizim brezilyalı danışmanımız da gelir. -
Geldimmmmquote:
Orijinalden alıntı: dogukan21quote:
yani makul , tr ile ayni gibi...
Birazdan bizim brezilyalı danışmanımız da gelir.
Alıntıları Göster
2 ay kadar once Ford Fiesta Hatch 2011 1.0 aldim 5 yil vadeli TL'ye vurursak 48 milyona geldi. Arabada Airbag ve abs yok gerisini siz dusunun Pesin alsaydim 30 milyona geliyordu.
Araba ve elektronik Turkiye'ye gore daha pahali burda cunku vergiler yuksek. Isin guzel yani benzin ve etanol ucuz. Benim arabanin deposunu 54 liraya dolduruyorum (etanol)
Benzinin litresi 2.2 TL, etanol ise 1.3 TL
Opel'i Chevrolet satin aldigi icin Astra'nin armasi degisik
Araba modelleri ulkeye gore farklilik gosterir. Mesela asagidaki Renault'un Sandero modeli TR'de yok
Buda benim arabanin gumus renklisi, bende ki siyah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethrezen -- 16 Eylül 2010; 20:22:08 >
-
Arkadaşlara kaynağında bilgi vermiş olduk.quote:
Orijinalden alıntı: Bethrezen
Geldimmmm
2 ay kadar once Ford Fiesta Hatch 2011 1.0 aldim 5 yil vadeli TL'ye vurursak 48 milyona geldi. Arabada Airbag ve abs yok gerisini siz dusunun Pesin alsaydim 30 milyona geliyordu.
Araba ve elektronik Turkiye'ye gore daha pahali burda cunku vergiler yuksek. Isin guzel yani benzin ve etanol ucuz. Benim arabanin deposunu 54 liraya dolduruyorum (etanol)
Araba modelleri ulkeye gore farklilik gosterir. Mesela asagidaki Renault'un Sandero modeli TR'de yok
Alıntıları Göster
bu da farkımız olsun... EPKYD
-
quote:
Geldimmmm
Var fakat dacia markasıyla satışda.
-
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Etkisiz Elemanquote:
Geldimmmm
Var fakat dacia markasıyla satışda.
Alıntıları Göster
Brezilya'daki 2. el fiyatlarına bakın bakalım bir de Türkiye'den daha mı yüksek, daha mı düşük? 2. elin en yüksek olduğu ülkelerden birisiyiz. Bunca sıfır araba bolluğuna rağmen...
-
Birde Yeni Zellandadaki fiyatlara bakarmısınız.quote:
Orijinalden alıntı: selimtokgoz
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanıyor.
Brezilya'daki 2. el fiyatlarına bakın bakalım bir de Türkiye'den daha mı yüksek, daha mı düşük? 2. elin en yüksek olduğu ülkelerden birisiyiz. Bunca sıfır araba bolluğuna rağmen...
Alıntıları Göster
Örnekteki passat yaklaşık 29000 TL.
1Nz$=1 TL yaklaşık. :)
http://www.trademe.co.nz/Trade-Me-Motors/Cars/Volkswagen/Passat/auction-309640960.htm
-
Opel Chevrolet olmuş :) fiyatlar ise pahalı gerçekten :/quote:
Orijinalden alıntı: sandjak
Birde Yeni Zellandadaki fiyatlara bakarmısınız.
Örnekteki passat yaklaşık 29000 TL.
1Nz$=1 TL yaklaşık. :)
http://www.trademe.co.nz/Trade-Me-Motors/Cars/Volkswagen/Passat/auction-309640960.htm
Alıntıları Göster
-
bide olaya ter açıdan bakalım buda güney afrikada bir satış sitesi http://www.autotrader.co.za/
not:1 türk lira'sı=7 güney afrika rand'ı
Benzer içerikler
- tiguan paket sıralaması
- linea alınır mı
- peugeot 2.2 hdi motor yorumları
- suzuki samurai yorum
- alfa romeo alınır mı
- uçan araba fiyatları
- renault logan
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X