Şimdi Ara

BRIATORE NİN LAFINA BAKIN!KÜSTAH HERİF!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "İstanbul'da neredeyse 3 otomobille pistteydik. Bizim için çalışmış görünen Juan Pablo'ya teşekkürlerimi iletiyorum"

Bİ TAKIM PATRONU BÖYLE LAFLAR EDER Mİ?

• Bi de bu adamın takımının pilotu şampiyon olacak.inşallah raikkonen şampiyon olur da döt olur
  • Espri yapmış olsa gerek yok yapmadıya(yaptıysa bile) salak herifin saçam pit stop taktikleri yüzünden kaybediyor bu takım.
  • acaba juan bu laftan bir anlam çıkarabilmiş midir?

bence çok güzel bir laf söylemiş. şaka veya gerçek, tabii anlayana (juan için)
  • ben bu söze bişey demiyorum sanırım espiri yapmaya çalışmış ama
    briatore gercekten biraz salak trulli nin gitmesine sebep olmasadı bu sene bütün polleri toplarlardı üstelik şu anda renault şampiyonbluğunu ,ilan etmişş durumda olurdu çünkü trulli gecen seneki o hırçın otomobille hırçın alonso yu gecebilmişti bu seneki daha uysal ve hızlı aletle şu anda trulli şampiyonluğa en yakın isim olurdu ikincide alonso olurdu
  • takımlar şampiyon olmak için yarış kazanmak zorunda pole position degil..Truli olsaydı bundan daha iyi olacagını zannetmiyorum..Belki 1-2 pole fazla kazanırdı o kadar..

F1 'in içinde bu tür beyantalr her zaman olmuştur..bu yeni birşey değil..Bu sizi değil sazanlık yapan Montoya'yı kızdırsın bence
  • Bu Dallamanın hal ve hareketlerini hiç beğenmiyorum yarışlardan sonra sevinme tarzını ve geçen yaptığı açıklamaya fitil olmuştum ''raikkonen alonsonun kötü derece yapması için piste toprak doldurdu'' ulan dallama adam gibi bişey söylede bari 1-2 salak inansın bu lafa zaten fisi dışında tüm salaklar bi araya toplanmış renoda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam olmayı beceremeyenlere
  • gereken cevabı monzada alı.r daha büyük cevabı ise burada: 16/10/2005 ÇİN Shanghai GP sonunda
  • Kurt ölür meydan çakallara kalır derler ya Eyy gidi Schumi cok uzuluyorum yaw yaktılar adamın basını ferrari bu sene beceremedi arabayı f2006 umarım iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: uranus

gereken cevabı monzada alı.r daha büyük cevabı ise burada: 16/10/2005 ÇİN Shanghai GP sonunda

varan 1: ağzının payını almıştır sanırım
  • Göremedik monzadaki cevabı?
    Çindede hiç bir şey olmaz gibi....
    quote:

Orjinalden alıntı: uranus

gereken cevabı monzada alı.r daha büyük cevabı ise burada: 16/10/2005 ÇİN Shanghai GP sonunda
  • Ben aslında mclaren taraftarı olmama rağmen renaulttan bu kadar nefret etmezdim taaaki

*Her fırsatta renaultu öven cnn muhabirlerinin yorumları

*Mclarenin yaşadığı kötü şeylerde bağıran renaultta neredeyse ağalayacak olan serhan acarın tutumu

*Renaultun reklamını yapan pit stop programı ve tahincioğlunun yorumları

*Nurburgringte Raikkonenin son turda lastiği patladığı için pitte göbek atan briatorenin hareketleri

*Nurburgringte Raikkonenin son turda lastiği patladığı için lastiklerini öpen ve deliler gibi sevinen alonsonun

tutumu.

*Rakibin şansszlıklarından dolayı kazandığı zaman gerekli olgunluğu göstermeyen renault piloylarının tutumu

Söyleyin arkadaşlar nasıl nefret etmeyeyim bu renaulttan....RENAULTA

• iyide nefretle bu f1 yarışları seyredilmez ki , heyecan olsunda ferrari , mclaren , renault ve diğerleri ilk sıralara gelsin .. yeterki gözümüze hoş görünsün , kusura bakma renault 1. gelmesin diye yarışın başından sonuna kadar dişlerimi yapıştırmam.
  • Yok zaten ben öyle bir şey demedim ama taraftar toplamak için yaptıklarıda ayıp zaten renault un reklamlarını almaları yanlış bu futbolda olsa kıyamet kopardı ben hiç bir zaman renault birinci olmasın diye dişlerimi yapıştırmıyorum ama birinci olduktan sonrada bunu taşıyabilecek kişilik lasım.Birinin hatasından ya da mekanik sorunundan ya da böyle şanssızlıklarından dolayı kazandığı başarılarda ağırbaşlı olmalı ben bunu demek istedim.Yanlış anlaşılma olmasın.
  • schumacher ayağı kırılıp yarışmayı terkettiğinde puanlamada 1. ve hakkinenin önünde idi.
    kimse hakkinenin schumacherin ayağı kırıldığı için o sene haksız yere şampiyon oldu diyor mu?

(başarısızlık başkasının şansı olamaz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: chariot

schumacher ayağı kırılıp yarışmayı terkettiğinde puanlamada 1. ve hakkinenin önünde idi.
    kimse hakkinenin schumacherin ayağı kırıldığı için o sene haksız yere şampiyon oldu diyor mu?

(başarısızlık başkasının şansı olamaz)

ben diyorum.Schumacher ayağı kırıldığı için o yıl şampiyonlıktan oldu ancak benim demek istediğimi anlamamışsın karşıdakinin hatası arızası ya da her neyse osuyla şampiyon olabilirsin bu çok normal ama dişe diş geçirmediğin bir sezonda karşıdakinin kazasıyla arızasıyla başarıyı elde edersen göbek atmaya hakkın yoktur.Bu kişilik eksikliği görgüsüzlüktür hele briatore gibi bir takım direktörü için rezalettir.
  • tamam bu sene mclaren özellikle son haftalarda ortaya koymuş olduğu performansla bu sene bir şampiyon çıkarabilecek ve takım olarak şampiyonluk çıkarabilecek kapasitede bir takım (kısaca diğer takımlar bir yana mclaren bir yana)

yapmış oldukları strateji hataları
    1.motor problemleri
    2.lastik seçimleri
    3.pilotaj hataları (montoya ilk haftalarda üvey evlat gibi idi , son turda lastik patlamasından kaynaklanan kaçan puanlar , geçen hafta montoya ve montoya ider iken pite ilk çağrılanın kimi olması nedeni ile belkide kızan montoyanın diskalifiye olması v.b. gibi)

şu an sıralamadaki yerlerini göstermiyor. ancak bu hataları en az yapan renault ekibinide alkışlamak lazım.

ha sevinçleri biraz aşırı olmuş...? böyle güçlü bir takıma karşı zafer kazanmış eh biraz alttan almak lazım.
  • her benzer topicte yazıyorum yine yazıcam
    alonso bileğinin hakkı ile dünya şampiyonu olmayacak
    adam atak yapmaz,sadece pistte tur atıp yerini korur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®ush

Kurt ölür meydan çakallara kalır derler ya Eyy gidi Schumi cok uzuluyorum yaw yaktılar adamın basını ferrari bu sene beceremedi arabayı f2006 umarım iyi olur

Valla yaw adam zaten 1-2 seneye birakacak bari iyi bi sekilde biraksaydi..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.