Geçen yaz brick olan 3000 serisi psp'm için bir umut var mı?
Büyük ihtimalle yok çünkü 3000lerde şuan sadece oyun çalıştırılabiliyor.Hatta bazı 2000 lerin bile brick tamiri yok.Brick tamiri için daha fazla bekliyeceğiz sanırım.
Teşekkürler.
Rica ederim. Birşey önerebilirim :
Bazı PSP dükkanları Brick olmuş pspleri satın alıyor (yedek parça için). Bir dükkana satabilriseniz üstüne ekleyip bir psp alırsınız belki
kardeşim şnu bir dene ;bataryayı çıkar ve psp i prize tak sonra R ye basarak psp yi aç karşına farklıbir menu delecek orak şeylere girip make normal battery bul ve tkla sonrada bataryayı tak bakalım olacakmı bende oldu (gerçiben normal batrry yap madım ama sen yap çünkü benimki senin odelden farklı )
quote:
Orijinalden alıntı: The maXz!
Rica ederim. Birşey önerebilirim :
Bazı PSP dükkanları Brick olmuş pspleri satın alıyor (yedek parça için). Bir dükkana satabilriseniz üstüne ekleyip bir psp alırsınız belki
Evet sanırım böyle yapacağım. Alış fiyatları hakkında bir bilginiz var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: benis
kardeşim şnu bir dene ;bataryayı çıkar ve psp i prize tak sonra R ye basarak psp yi aç karşına farklıbir menu delecek orak şeylere girip make normal battery bul ve tkla sonrada bataryayı tak bakalım olacakmı bende oldu (gerçiben normal batrry yap madım ama sen yap çünkü benimki senin odelden farklı )
Maalesef geçmiyor benimkinde.
Tam bilgim yok ama bir arkadaş sanırım 100 ile 140 lirası bir fiyata satmıştı.
arkadaşlar benım kolpa oyun atabiligim 3001 model psp açılmıyor büyük ihtimal brick oldu garantisi devam ediyor garantiye verirken ne diyecegim kolpa oyun oynadıgımı anlarlarmı anlasalar bile ne olr garanti tamir yada degişim yaparmı
Memory stick'i çıkart.Hiç birşey söyleme oynuyordum birden gitti de bakalmı nolucak.
Dediginiz gibi yapıcam memory stick cıkartıp verıcem inşallah olur
İnşallah.Hiçbirşey demeyin,oyun oynarken birden kapandı deyin.hiç birşey bilmiyomuş gibi davranın.Yani psp'nin cahili gibi .Olursa olur başka taktik yok heralde.
@Benis
Dostum hala pandora yiyen cihazların kullandığı yöntemi söylüyorsun!!! Adamınki 3000!!! Yanlış anlama kızmıyorum
3000 ve 200x ta88v3 lere daha pandora çıkmadı... versiyon 5.03 ve üstüne adam akıllı stabil çalışan bir cfw çıkacak ve bu çıkanüyük ihtimalle kalıcı olacak ve bilirsiniz kalıcı olan cfw demek pandora batarya demek... yani pandora bataryayı takınca diyecek 5.50 Gen D4 (3000 ve 2000 v3 için ) veya söylenti var 6.20 TN - D Kalıcı olacak diye... biraz sıkın dşinizi psp brick olanlar... çıkınca çok rahatlayacaksınız...
1 yıl oldu mümkün mü?
2000 serisi oluyor ama 3000 serisini bilmiyorum
Çok zaman geçmiş ancak 3004 versiyon 6.60 pro c versiyonda brick olma ihtimali varmı? birde bu brick cfw yaparken mi oluyor yoksa normal müzik le uğraşırken tema yüklerken gibi birşey mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme