Şimdi Ara

Bridgestone mu michelin mi Goodyear mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
44.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu üçlü arasında çok fark olacağını sanmıyorum ama hepsinde model model ucuzu pahalısı var. ucuzsa az pahalıysa çok güvenin. tabi fiyatlar gerçek fiyatlar olup lastikçinin çaktığı fiyatlar olmadıkça. avrupa ya da japonya üretim lastik bulursanız tarcih sebebi.
  • genelde hep tek marka kullandım o yüzden kullanığım markanın bilgilerini vereyim.

goodyear efficentgrip kullanıyorum çok memnunum. artı yönü yol tutuşu, fren mesafesi, yağmurlu yolda sürüşü güzel. eksi yönü ise hamuru yumuşak ömrü çabuk doluyor. ama yumuşak olduğundan yoldaki engelleri fazla hissettirmiyor.
  • 2010 model aracımda 2008 üretimi continental pre. con.2 kullandım.Çok memnundum.2015 haziran ayında 70000 km yaptım hala giderdi.Ön lastiğin birisine sivri tel girdi deldi.Yama yaptıracaktım vazgeçtim. Pirelli cinturato serisi aldım. 1,5 yıl oldu. Ondan da memnunum.Henüz aşınma belirtisi yok.Araç 86000 'ne geldi.16000 km yaptım.Ama continental'in ön lastiklerinde virajlardan olsa gerek son zamanlarında yanakla dişlerin birleştiği yerlerde kopmalar başlamıştı.Lastik ebatı 195/65/15.Aracı çok sakin kullanırım. Şehiriçi kullanmam. 120'yi pek geçmem.90-100 aralığı giderim.
  • Zamanında lastikerlinin hamuru yumuşak olduğu için Michelin lastiklerine yönelik olumlu bir algı oluştu. Ancak şu an durum farklı. Michelin'in lastikleri teknoloji olarak geri kaldı ve gereksiz pahalı. Aynı yumuşak hamur lastikleri çok iyi yol tutuş ve dayanıklılıkla beraber sunan lastikler var artık piyasada. Örnek: Goodyear Efficient Grip Performance
  • Her markanın iyi modeli var kötü modeli var. Örnekleyecek olursam misal Michelin in Pilot sport 3 ve 4 serisi kötü iken Pilot sport cup ve 2 mükemmel lastik. Primacy serileri yine ortalama bir lastik.

Goodyear da F1 assymetric 2 ve 3, efficientgrip güzel ve kullananların çok memnun kaldığı nadir lastiklerden.

Bridgestone da ise en performanslı seri olan potenza iyidir ama biraz sert ve gürültülüdür.
  • Ama burda şöyle Bi tuhaflık var turanzaya biri tek geçerim diyor diğeri bi daha takmam diyor. Ben bridgestone kullandım. 2012 de taktım bence yol tutuş idare ederdi ama çok sağlamdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bridgestone t001 2014 uretimi lastikleri 4 yildir kullaniyorum daha yumusak diye michelin primacy 3 aldim..

Bridgestone mu michelin mi derseniz az yakar cok yakar ses gürültü vs bence hepsi hikaye

En onemlisi güvenlik ...guvenlik güvenlik

4 yillik lastikle belli suratlerde girdigim virajlarda 2018 uretim michelin ile girdim ve

araba aktif denge kontrol mekanizmasıni calistirdi.. acikcasi korkuttu..

Bridgestone ile michelin arasinda kalirsaniz kesinlikle bridgestone..

Not: kişisel görüştür 21 yildir arac kullanan bir dostunuz

• sinibaga S kullanıcısına yanıt
    Hocam Bridgestone son yıllarda çok kaliteli lastik üretiyor bende yıllardır çok lastik kullandım ama hem sağlamlık hem yol tutuş Bridgestone tek kelime ile efsane. Japonlar güvenlik ve arıza konusunda çok titizlikler.

• Dunlop SP SPORT FM800 al. Fiyat/performans konusunda king.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim tavsiyem Continental lastikler. İçindeki özel madenden dolayı lastik daha dayanıklı oluyor. Mıchelin leride kullandim ama benim fovorim Continental.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saab ve vw iki aracımdada michelin kullanıyorum. Birinde crossclimate diğerinde energysaver+ mevcut. Adından mıdır psikolojik midir bilmiyorum ama çok memnunum. Altımda michelin var diyorum ve kendimi daha güvenli hissediyorum. Kazasız belasız günler ve bayramlar dilerim.

• okorten kullanıcısına yanıt
    O iş öyle olmuyor. Araçta esp varsa ve yol tutuş iyiyse lastiğin ayıbının çoğunu kapatabiliyor. Yoksa Michelin 4 mevsim lastiği çok berbat bi lastik.

• sinibaga S kullanıcısına yanıt
    Size tamamen katılıyorum ve aynı durumdayız lastikler 2014 turanza t001 40 bin km yaptım bu 4 yılda..Bana bu sürede bir sıkıntı yaratmadılar ve gayet sağlam lastikler ama yavaş yavaş patinaja düşmeye başladılar yani lastik ben artık gidiyorum sinyalleri vermeye başladı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.