Şimdi Ara

Bridgestone Turanza T005 195/55 r16 (2024) 2049.67 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
2.388
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam siz ciddi misiniz? Lastiğin görüntüsüne bakarak ve kullanmadan iyi kötü kaliteli kalitesiz olduğu mu anlaşılırmış 😅 şaşırtıcı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oguzhantasci kullanıcısına yanıt

Az kullanılan ebat ve belliki bayii yüklü aldığı lastikleri satamamış. Depolama problemi olacak ve 2025 yılında satmaya kalksa eski lastik diye tercih etmeyecek çoğu müşteri. Sarıp yollamazsan kargoda bu hale gelir lastikler gayet normal.

Orjinal değil derken hiç lastik fabrikası gezdinizmi? Ne kadar zor ve detaylı bir iş olduğunu biliyor musunuz. Lastik üretecek fabrikayı kurabilen adam kendi markasını yaratır. Merdiven altı üretebilecek birşey değil lastik.

Bu yıl Aksaray Brisa fabrikasını gezdim. Geçen yıl kapasite artışı için 34 milyon dolar yatırım yapılmış. Sadece kapasite artışı için. Kim bu kadar para bağladığı iş için çakma lastik üretme cesareti gösterir.

Depolama iyi yapılmamış, lastikler ayar tutmayabilir deseniz , tarihi eski deseniz anlarım ama sadece ucuz olduğunu hesaba katarak önyargı ile iade etmişsiniz. Şuan aynı satıcı aynı lastiği 3241 TL ye satıyor.👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan_4234 kullanıcısına yanıt
    Benim lastik fabrikası gezecek kadar boş zamanım yok :) Gittiğim 3 lastikçinin söylediği bu zaten gözleri görebilen herkes anlat :) Ha bu arada lastikçilerin biri de yetkili bayii. Bayiinin elinde ki hemen hemen aynı üretim haftası lastik ile aldığımızın arasında dünyalar var. Bence siz aldığınız bu ürünü ucuza aldığınız için kendinize beğendirmeye çalışıyorsunuz :) Yetkili bayiiye danışmanızı öneririm :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Bu kadar şaşıracak ne oldu anlamadım :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2024 8. hafta geldi ama lastikler biraz yıpranmış gibi yanakları çok ince

• bridgestone turanza veya michelin primacy 4+ kullanan öneren var mı? petlas dan sonra ne iyi yaz lastiği alayım istiyorum. turanza , conti eco7 veya michel primacy 4+ dan hangisini tercih edersiniz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.