Şimdi Ara

bristlebacke blademail kasmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce kasilmali mi? Bu konuda ne dusunuyorsunuz? Ben mantikli bulmuyorum blademail gelen hasari karidakine yansitir ve bristle pek hasar alan bir hero degil. Ayrica hpsi de az. Hesaplarsak platemail ve vanguard kasmis bir bristlebacke 200 duz vurus hasari geldi diyelim arkadan. 40 damage azaldi 160. %40 gitti 96 kaldi. Armorla 48e dustu bunu magical olarak yansitti %25 magic resistten 36 vurdu. Bence pek mantikli degil. Daha cok bol hpli herolarda kasilmali. Centaur pudge axe vs gibi. Siz ne dusunuyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Heavens Alberd blade mailden daha iyi bence bristlebacke.
    Nuker tarzı herolar varsa blade mail çok iyi oluyor.
  • ALLONS Y ALONSO A kullanıcısına yanıt
    Ben genelde fix vg hood shiva hot gidiyorum. Shiva cok yakisiyor hem mana ve mana regeni ile ultisi cok efektif oluyor hem slowu ile yakalanmiyor. Belki linken guzel gidebilir hic denemedim (karsida doom varda core olur)

• sevgili ingiliz aksanlı kirpi kardeşimiz biristılın amacı combatta olabildiğince spray spamlemek. hatta o kadar çok spamlemek ki son sprayler dagon etkisi yaratıyor bu hayvanda. combatta hayatta kalabilmek için(bm açmış briste kimse kolay kolay dalmak istemez) bm kasarsın. ha mantıklımı tartışılır ama low gamelerde işe yarar. proysanda aggroyu başkasına verdirtmek için kullanılabilir ama yanındakileri falan tanıman lazım. yoksa pubda kimse gelipte bristılımızı dövüyolar lan koşun diyip damage'i paylaşmaz. yani hayatta tutabilmek için çabalamazlar kolay kolay.

• Kasilirsa sadece cok hpliyken ve karsida sven pa gibi kodumu oturtan herolar varsa kasilmali. Quill spray cok guzel damage cikartiyor ozellikle arkadan damage alinip (baska turlu olmuyor max stack) max stack oldugunda. 3 snde bir 400 damage. Radi de gidilebilir. O zaman combatta oldurulmesi gereken ilk hedef halini alirsin cunku tf kaybetmesi zordur. Bu arada chaos knight bristlei cerez gibi yiyor ya. Cevresini ultiyle kapatip onden onden geciriyor.

• 5 kişinin ortasına atlayıp kill verirsem kasarım, net.
  • Saldirmalarini engelleyip topuklamak icin ise yarar ama fazla damage vurmaz. Zaten hp itemi kasmazsan 2 k bile cani olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Saldirmalarini engelleyip topuklamak icin ise yarar ama fazla damage vurmaz. Zaten hp itemi kasmazsan 2 k bile cani olmuyor.

Pasivi yeterince artı sağlıyor zaten, herşey hp değil o bağlamda.

Bristelin doğasında var 5 kişiye karşı tek savaşmak. Sen kaçarken dikenlerinle kesiceksin usul usul. :D

Onun gibi tank dota tarihinde yoktur, gidip oynayasım geldi şuan. Ben kaçar. ^-^
  • çok situational, normalde kasılmaz çünkü heronun özelliği zaten az damage yemesi
  • Hpnin az olmasi onemli degil soyledigim nokta az damage aldigi icin blade mailin yansittigi da az olacak.

• Tank herolara pubda blade mail kasmamalı bence. Sadece Axe istisna. Tank oynuyosanız BKB de almayın ellerindeki her şeyi size atsınlar tüm aggroyu çekin, maksimum katkıyı böyle verirsiniz takımınıza.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deli gibi kasmıs pa veya nessaj varsa olabilir. nessaj ortaya alıyor pa da zaten blink attığında direk kendini durdurmuyor. az hp yüksek dmg kolay yakalanamayan hero varsa da olabilir. mesela bone, iyi kasmışsa olabilir 3 ok aynı anda hava duruyor zaten basınca yarı hpden fazlası gider. drow veya vipera karşı da olabilir. her ne kadar senin de slowun olsa da yine yaklaşmak için vurmamalarını isteyebilirsin.

ben kasmam, zevk senin.
  • Ben de hiç kasmıyorum ki sadece yorumlarınızı merak ettim. Axe için değil ona core bile sayılır bristle için.

• Az damage ' i sadece arkadan veyahutta yandan yiyor onden vuruldugunda tam damage yiyor , fightlardada arkasini donup kacmadigi icinde herkesle yuzyuze kapisiyor ve bu yuzden tam damage yiyor bence kasilmasi mantikli bir itemdir bana gore.
  • Mantiksiz olarak gozukuyor ama soyle bir durum daha var pa ile mesela ben yanlislikla kendimi kestigim cok oldu acemiyken bristle a biraz ters duser ama axe icin olmaz ise olmazlardan bir tanesi yinede kasilmasi gerektigini dusunuyorum alternatif olarak vg kasip tankliga gitmen

• bildiğim kadarıyla şöyle:

kasmış bi trax crit vurdu diyelim 400 damage, ama blademail açık bristle bunu hem arkadan yedi hem de armordan dolayı bu damageyi 120 olarak aldı. bristle 120 damage yer ama trax 400 yiyor. yanlışsam düzeltin
  • Bristle a BM alinir. Tabi duruma göre. Örnek vermek gerekirse bu video:

• quote:

Orijinalden alıntı: ice3x

Bristle a BM alinir. Tabi duruma göre. Örnek vermek gerekirse bu video:

Ornek vermekten kastin bm'nin alinmasiysa bu videodaki bristle'de ben bm goremedim hocam.
  • Centauru quille öldürmek... meşallah.

• Vasto Lorde kullanıcısına yanıt
    Yok hocam azalan hp kadar gider

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.