Şimdi Ara

British English İstanbul Şubeleri Satılık 2 Kur!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul dışında uzun süreliğine göreve gideceğimden dolayı henüz eğitime bile başlamamış olduğum ve peşin olarak ödemesini gerçekleştirmiş olduğum 2 Kurluk İngilizce Eğitimi fırsatını devrediyorum. İstanbulda istenilen şubesinden istenilen gün ve saatlerde eğitim alınabilir.
    British English 'i İngilizce kurslar arasındaki yerini bilmeyen yoktur. Normalde 2 kur için 2500 TL peşin ödemesini yaptım.

Ben 2 kuru çok uygun bir fiyata devrediyorum Fiyat: 1500 TL (Son fiyattır) 2 kurun eğitim süresi 9 - 9.5 ay ortalama sürmektedir.

Serkan
    Cep Tel: 541 2101765

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McMILLERR -- 2 Eylül 2009; 13:45:36 >

• İlan günceldir..
  • Direkt 1000TL indirim mi var yani?
  • Evet 1000 TL indirimli..

İstanbuldan Ankaraya tayinim çıkması nedeniyle malesef gidemiyorum. Ankara da şubesi olsaydı şayet orada devam edecektim.

Şuan British English 'e gidip bir fiyat alsanız en az 2500 TL den 2 kur fiyatı çıkarıyorlar. Birçok kişinin ilk tercih ettiği kurs. Bilmeyen yoktur.

2500 tl ödediğim bir eğitimi 1500 Tl ye devretmem gerçekten çok yüzsek bir indirim ama kendim gidemeyeceğim kesinleşince devretmek zorunda kalıyorum.
  • ilan günceldir....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.