Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.121
Cevap
118
Favori
170.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevabınız için teşekkürler. Diğer arkadaşların yorumlarına göre bu düşüncemden vazgeçtim. Lambanın açık olup olmadığını takip edebileceğim bir model yani direkt wifi ile bağlanabilen modellere bakacağım. Elektrikçiye nötr hattı çektirmeyi düşünüyorum.
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • yektahamit Y kullanıcısına yanıt
    Evet dediğinizde haklısınız bunu düşünmemiştim. Nötr hattı çektirip wifi abahtar alacağım. Cevap için teşekkür ederim.
  • bdurmus kullanıcısına yanıt
    Site kapısı terste kalıyor. Evim kuzey cephede, kapı ise güney cephede. Arada bina kalıyor. Çekme sorunu olabilir. Cevabınız için teşekkürler. Anahtar konusunda da haklısınız wifi olan bir model almam gerek sanırım.
  • Merhaba, Broadlink Sp3s akıllı prizlere sahibim.
    prizlerin bağlantılarını sorunsuz yapabiliyorum. Ihc ve broadlink uygulamalarından sorunsuz yonetebiliyorum. Fakat Google Home uygulaması uzerinden ihc uygulamasini link etmeme rağmen yönetemiyorum.
    Ayrica wifi ağından çıktığımda device offline yazisi çıkıyor ve prizi yönetemiyorum.
    Modem uzerinden bir ayar mi uygulamam gerekli? Sorun neden olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artdzy kullanıcısına yanıt
    Bende de SP3S var ve Google Home üzerinden aç/kapa yapabiliyorum. Siz "yönetemiyorum" derken ne gibi bir problemle karşılaşıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 22 Ağustos 2020; 20:48:8 >
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ne ses ile ne de Google Home uygulaması üzerinden on/ off butonları ile yönetemiyorum.
    Basıyorum ama kapalıysa açılmıyor, açıksada kapanmıyor.
    İki prizim var ikiside aynı, prizlerde sorun olduğunu düşünmüyorum.

Ayrıca wifi ağından çıktığımda prizler direkt offline oluyor.
    Ev dışından prizdeki aleti kapatmam ya da açmam mümkün olmuyor,

Anlamadım vallahi,
    Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri
    Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

• Google Home'a hangi hesabı bağladınız? ihc mi yoksa Broadlink mi? Ben Broadlink hesabını bağladığımda SC1 cihazlarımı Google Home ile kullanamıyorum. ihc hesabımı bağladığımda her şey normal çalışıyor. Siz Broadlink hesabınızı bağladınızsa onu çıkarıp sadece ihc yi bağlayıp deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUNE8O

Google Home'a hangi hesabı bağladınız? ihc mi yoksa Broadlink mi? Ben Broadlink hesabını bağladığımda SC1 cihazlarımı Google Home ile kullanamıyorum. ihc hesabımı bağladığımda her şey normal çalışıyor. Siz Broadlink hesabınızı bağladınızsa onu çıkarıp sadece ihc yi bağlayıp deneyin.
    Merhaba,
    İki uygulamayıda denedim :(
    Sonuç hüsran,

Prizleri mobil internet ile de yönetemediğimden dolayı modem üzerinden bir ayar yapmam gerekli düşünmeye başladım.
    Bence bundan dolayı Google home ile de çalışmıyor.
  • artdzy kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, mobil bağlantı ile yönetebilmeniz gerekir. Tek problem bu iki SP3S de mi var? Yönetebildiğiniz başka Broadlink veya farklı marka cihazlarınız var mı?
  • Sonunda benim de RM4 pro cihazım geldi. Salonumdaki cihazların kumandalarını tanıttım. Şu şekilde bir problem yaşıyorum. Digiturk kumandamın tüm tuşlrını ayrı ayrı tanıttım. Kanalları ekliyorum, örneğin 77. kanala Beinsport1 yazdım bive kaydettim fakat bastığım zaman 77 değil 7. Kanal açılıyor. Bunu nasıl tanıtabilirim?
    Broadlink uygulaması kullanıyorum. Yardımlarınızı rica ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zifftli kullanıcısına yanıt
    7 ve 7 ye sirayla hizlica basiyor sanirim o yuzden 2.ye yetismiyor sadece 7 de kaliyor diye dusunuyorum.

İstersen kanallar bolumunden degilde sahnelerim bolumunden yap. Yeni bir sahne olustur, adina Beinsport1 de ve yapilacak islemlerde kumandanin 7 nolu tusuna bastir, sonrasinda tekrar bir kere daha 7 tusuna bastir. Birinci ile ikinci 7 tusunun arasina 1-2sn süre koy. Sonrasinda broadlink uygulamasinda ana sayfanin ustunde sahnelerimden bastiginda direk 77.kanali acar

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, fakat kanal listesi oluşturma kısmı olduğu için bu şekilde değil de o listede de yapabileceğimizi düşünüyorum.

Eğer ki dediğim gibi bir yol bulamazsam, dediğiniz gibi yapacağım mecburen.

• zifftli kullanıcısına yanıt
    Ben televizyonumda bu sekilde bir sorun yasamiyorum. Digiturk dekoderi ainyali hizli almiyor olabilir o yuzden ikinci gelen 7 tusunu kaciriyor gibi geldi bana. Bununda bir cozumu yoktur sanirim. Eger televizyon kumandanizda broadlinkte tanimliysa birde televizyonda 77 numarali kanali actirmayi deneyin, bakalim televizyonda olacakmi.

• Broadlink sahibi arkadaslardan Samsung TV kullanip, kumandasinda Netflix tusu olan varsa kendilerinden bir ricam olacak.

Netflix tusunu broadlink kumandasina tanitip paylasmalarini isteyecegim. Buradan ya da ozel mesajdan bana yazabilirsiniz.

• RM4 Mini'nin 2 türü varmış; RM4 Mini ve RM4C Mini. HTS2'nin açıklamasında gördüm, RM4C Mini ile çalışmaz diye. Başka farkı var mı? Fikri olan?
  • wellwet W kullanıcısına yanıt
    RM4 Mini, Broadlink markasını, RM4C Mini ise Bestcon markasını taşıyor. Aliexpress'de bir kaç ilana baktım. Evet; HTS2, RM4C ile çalışmaz diyorlar. Youtube'da farklarını anlatan birkaç video var ama hiçbiri İngilizce olmadığı için bir şey anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 1 Eylül 2020; 17:0:37 >
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Bir de başımıza Bestcon çıktı :D
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    Notrl olmayandan almaniz lazim. Tr de evlerdeki lamba anahtarlarinda notr olmuyor genellikle.

• 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.