Şimdi Ara

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri (203. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.121
Cevap
118
Favori
170.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, ben de rm4 pro yu gg dan 599 tl a, google home mini yi gg dan 375 tl e alarak bu isler icin olan hevesimi gidermek icin calismalara basladim. Evdeki samsung tv yi ve ir kumandali ampulu kolayca tanittim broadlinke ama rf panjurlar olmadi. Yukarida yazilan ozel kumanda tanitmaya aksam deneyecegim, panjurlari.gunese gore acip kapamayi cok istiyordum. Mi box i da broadlink uzerine tanittim. Bir tane de slink akilli priz aldim 103 tl e. Onu da yatak odasindaki wifi extender a takip aksamlari kapatmasini saglayacagim. Kumandali switch olan prizlere baktigimda 2 lisini 179 tl e buldugum icin akilli priz ile arasinda fiyat farki az oldugundan tercih etmedim.

Son olarak da 315 tl e broadlink tc2 anahtar alarak salondaki avizeyi otomasyona dahil edecegim.

Bunun 49 tl e 5m rgb ir kumandali led serit aldim. Onum kumandasininda tanitarak salonda koltuk altina isiklandirma yapmayi dusunuyorum.

İftt uygulamasini da biraz kurcaladim ama ucretsiz olarak sadece 3 tane komut eklemenize izin verdigi icin biraz hayal kirikligi yasamadim.

Simdi artik acelem olmadigi icin biraz durulup aliexpres uzerinden uygun urunler almak istiyorum. bu konuda urun tavsiyelerine acigim.

Edit: Özel kumanda tanımlayarak panjur için 10 tane ayrı tuş üzerinden açma sahnesi yaptım ama gene çalışmadı. Demekki panjurda kullanamayacağız bu ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurel -- 5 Ocak 2021; 10:47:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar ,

RM4 pro sonunda Çin'den geldi. Tüm ayarları yaptım fakat tek sorunum Klima'da oldu. Arçelik klima olarak listede yoktu. Ben kendim tanıtmak istedim fakat açma ve kapatmadan başka bir işlem yapmıyor ( modları ve dereceyi vs. değiştirmiyor). Bu tip sorunla karşılaşan var mıdır?

• Herkese merhaba,
    Rm4 pro kumanda işe 8 adet perde motorumu 868 MHz roling kod üreten kumandayı nasıl sisteme tanıtabilirim denemediğim yöntem kalmadı bir türlü çözemedim, bilginiz var mı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.

Broadlink Ev Otomasyon Sistemleri

• SqareWolf S kullanıcısına yanıt

Broadlink rolling code'u da, 868 MHz'i de desteklemiyor...

• wellwet W kullanıcısına yanıt
    Bu işin hiç bir şekilde çözümü yok mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SqareWolf

Bu işin hiç bir şekilde çözümü yok mu acaba ?

Motorları süren devreyi 433 Mhz bir devre ile değiştirip kullanabilirsiniz belki?

• Bu cihazi Apple Homekit e ekleyebiliyor muyuz?
    Yada apple homekit ozellikli tavsiyeniz olur mu

• Rm4 pro cihazım geldi ama kablosunda herhangi bir ısı ölçer ve nem sensörü yok? Cin den alanlarda böylemi acaba
  • ugurel kullanıcısına yanıt

Bu dediğinizi Amazon Echo Dot scenario özelliği ile yaptım ben. Benim panjur kumandası böyle:

Burada "0" seçince tüm panjurları kumanda ediyor. Ben de kumandayı "0" a getirip RMPRO+'da "All Blinds" diye bir komut yarattım. Alexa uygulamasında Scenario kısmından da sunrise All Blinds on ve sunset All Blinds off şeklinde senaryo girdim. Sabah güneş doğunca açıyor, akşam gün batımında kapanıyor panjurlar. Sanırım Google Home App'e de scenario gibi bir özellik gelmişti geçenlerde güncelleme ile. Tek tek panjurları eklemektense kumandada tüm panjurları kontrol eden komutu RMPRO+'a tanıtın ve scenario olarak ekleyin.

• alper6161 A kullanıcısına yanıt

HTS2 ayrı satılıyor

• ugurel kullanıcısına yanıt

panjur için kullandığınız kumandayı incelemeniz lazım. içini açıp devre üzerindeki elemanların fotoğrafını atın yada kendiniz inceleyin. üretici firmanın sitesinden datasheet yada manual de iş görebilir. birçok panjur sistemi standart rf olarak 433 değil, 315 kullanıyor. piyasada dolaşan rm4 pro sadece 433 olarak satılıyor ancak aliexpressden özellikle 433 ve 315 diye satılan rm4 pro modeli alırsanız 315 leride kontrol edebilirsiniz

• emre-29 kullanıcısına yanıt
    Hangi cihazı ?
  • Arkadaslar yeni broadlink uygulamasinda hangi sunucuyu sectiniz. Ben econtrolude kullaniyorum ikisi birbirini etkiliyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: poligow

panjur için kullandığınız kumandayı incelemeniz lazım. içini açıp devre üzerindeki elemanların fotoğrafını atın yada kendiniz inceleyin. üretici firmanın sitesinden datasheet yada manual de iş görebilir. birçok panjur sistemi standart rf olarak 433 değil, 315 kullanıyor. piyasada dolaşan rm4 pro sadece 433 olarak satılıyor ancak aliexpressden özellikle 433 ve 315 diye satılan rm4 pro modeli alırsanız 315 leride kontrol edebilirsiniz

Merhaba, benim panjur kumandasi boyle bir alet. Uzerinde yazan 433 mhz degerinde zaten calisiyor. 30 sn okuyma yaptigimda 433.78-90 arasi okumalar aldim. 20 tane ayri okutmadan sahne yapmama ragmen ise yaramadi, biraktim ben de :)

• Arkadaşlar şuanlık “Siri” ile kontrol edebikmek için rm4 mini işimi görür mü? 4-Pro versiyonu çok pahalı, eski pro versiyonuda bulunmuyor.
  • cmbrbr kullanıcısına yanıt
    Siri kestirmeler ile kontrol yapabilirsiniz, rm mini isinizi gorur
  • Cevap için teşekkürler
  • cmbrbr kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, tabi rf kumandalari mini ile kopyalayamiyorsunuz sadece kizilotesi ir kumandalari kopyalayabiliyor
  • Bir tv bir de klima var benim işimi görür. Biraz zaman geçtikten sonrada google asistan alıcam. Merak sardım bu aralar pahalı zevk keşke daha makul fiyatlar olsa.
  • akemals42 kullanıcısına yanıt
    Fark eder mi? Hem rm mini hemde rm pro homebridge ile homekite adapte ediliyor diye biliyorum. Kullanan varsa homekit ürünü şeklinde, açıklama yapılırsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.