Şimdi Ara

Bronuzu haketmiyorum, lolkingim (ÇILDIRDIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 maçtan ikisini aldıysan bronze olman lazım zaten. duo falan girmeye çalış varsa arkadaşın, benim yok mesela..

yapacak bişey yok, challenger-plat değilsin büyük ihtimalle ama. iyi oynuyorsan yine silver gold öyle zor değil.

ama bu bronze isen hakediyorsunculara söyleyeyim: öyle kolay değil. tamam zamanında bu arkadaş gibi oyunu fazla bilmeden rank atmış olabilir herkes ve bronza da düşmüş olabilir. ben 130w-150l bronze 2'yim. bu sezon başladım oyuna yaklaşık bir 6-7 aydır oynuyorum, tabi müthiş oynadığımı söylemiyorum ama diğer oyuncular yüzünden hala bronzum, bazen 3-5 maç ard arda benim takımıma troll yada afk geldiği oldu, karşı takıma da geldiği oldu, çıldırma seviyesine geldim, yapacak bişey yok keyfime bakıyorum tabi yine de seviye atlamaya çalışıyorum.

bronze liginde senin seviyende maçta malesef hala server farketmez kazanma oranın %50-%60. neden mi, çünkü:

1-)8 lose 2 win alan, normal wini 50 olan biri %50 senin takımına gelebilir ezmek gibi olmasın ama malesef fevri oynuyorlar (ben de oyuna ilk başladığımda öyleydim)
    2-)Afk %50 senin takımına gelebilir
    3-)Bronze daki troller diğer liglere göre fazla çünkü adam zaten son ligde kaybedeceği birşey yok o %50 sana gelebilir
    4-)Takım biri ile uyuşmazlık yaşayıp laf kavgasına girebilir ve bu seni de etkiler
    ...

vs. yani şansın yine yarı yarıya, bu gibi adamların karşı takımda yada sende olmasına bağlı. ben bronze'da çok az hatırlıyorum herkesin aktif oynayıp çekişmeli bir maç geçirdiğini. 250-300 rank maçımda sadece 30-40 maç falandır.

şimdi bana geçen sezon bronze'muş ta işte bu sezonun ilk 10 oyununu oynamış gold-silver 1-2 başlamış, sonra 10-15 win ile plat olmuş adamları örnek göstermeyin.
    sadece 150-200 w/l rate li aktif bronze 4-5 hesabı alın ve bu sezon içinde çıkarmaya çalışın, dediğimi anlarsınız.

tabi burda kendi hesapları plat ve challenger olan arkadaşlara lafım yok, doğrudur iyi biliyorlardır oyunu yıllardır oynuyorlardır helal olsun ne diyelim. Fakat silver gold olan arkadaşlar bir denesin bakalım bu dediğimi kolay mı zor mu.

şuan yeni bir hesap açıp kolaylıkla silver-gold olabilirim ama bu hesapta o kadar emeğim var yakında çıkarım zaten umarım.

eyvallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Under The Dome

Bende 2 win aldım ama 6 maçımda afk vardı
    Diğer maçlar kendi hatalarımdan dolayı gitti
    Şu an b3 90 lpyim ve ranked atmıyorum stream izleyip kendimi geliştiriyorum
    Ayrıca çıldırmana falan gerek yok bunun bir oyun olduğunu unutma ben bunu her zaman kendime hatırlatıyorum
    E kaybetmişsin ne oldu yani canın sağolsun
    Bronz mu oldun? E ne var insanlar lige göre mi sınıflandırılıyor
    Ha sen diyeceksen lig benim için statü ben eğlenmek için oynamıyorum , yaptığın şeye devam et

Bronz sana çok yakışıyor bronz 1'e gelince Borak kendini bana yardım et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuniq emre

quote:

Ayrıca çıldırmana falan gerek yok bunun bir oyun olduğunu unutma ben bunu her zaman kendime hatırlatıyorum
    Ha sen diyeceksen lig benim için statü ben eğlenmek için oynamıyorum , yaptığın şeye devam et

Olum insan bi mesaja +verir o kadar yazdim
    Ayrica Borak ne qnq

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yuniq emre

quote:

Olum insan bi mesaja +verir o kadar yazdim
    Ayrica Borak ne qnq

Sen benim t9 uma alıştım sanmıştım

• Su oyunda bronz yada silverdan cikmak kadar ay bisey yok tabi bi o kadarda düsmek kolay mesela normal w 120 iken daha yeni 30 olmuşken, rivena falan mana potu aliyoken ranked giriyosunuz :d

Ha bu arada troll afk bi bahane degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajoooR -- 24 Ağustos 2014; 9:45:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VOLLKRASSHER

ilk 10 maçta 2 win alarak lowlugumu kanıtladım bronza mahkumum artık, nekadar çabalasamda bu olmayacak

Bende 10 maçta maalesef iyi oynamama rağmen 2 win aldım.bronz 3 attı,80 lpyken birden lose serisiyle b4e düştüm.sonra zar zor çıktım.bronzdan çıkmak icın mid oynıcaz bunun başka çözümü yok istersen duo gireriz

• bronzda olduğundan smurf hesap olmadığını varsayarak başlıyorum. 197 win 190 lost olsa yaklaşık 400 oyun eder. tahimini 20 30 arası heron vardır. iki parça rune page ad run pagete ap veren maviler op. ilk 10 maçımda bende dumura uğradım.main hesabımı tr geçirdim unranked idi. ilk 10 maçta 4 win ile silver 5 başladım. maini tr ye geçirmeden önce başka bir hesabı 20 küsür herosu vardı. gold yapmıştım. main silver 5 başladı yine gold yaptım. çelıncırlık oyuncumuyum değilim eksiklerimi biliyorum .iyiysen cıkarsın. afk troll gelme olasılığını en aza indermen için oyunu bilen yada en azından afk kalmıyacak feedlesede oyundna kopmayacak bir parnter bulman . yükselmende yardımcı olur.
  • Herkesten bagimsiz oynayacaksan jungle kendine guveniosan sevdin karakterlerle solo yada mid arkadasina guveniosan bot prede hangi karakterler hangi karakterle uyumlu counter sitelerinden bakip arkadasinla gir baktin takimi sevmedin afk feeder yaz oyundan biri ciksin kmse cikmadi sen cik oyunda yenilcenizi anlasan bile sur verme en iyi sekilde oynamaya calis lp kaybetmezsin herzaman kendi gorevini yap sup olup mid gbi oynarsan jung olup solodan ayrilmazsan gang zamanini bilmezsen istedin kadar pro ol sadece karakterinin prosu olursun sadece oynarsin kill aldınmı sevinirsin baska zevki kalmaz
    Sup olup eski para almayan minion kesen tanksa yadigar kalkani alip minion ellemeyen suptan sup olmaz yadigar kalkani alan sup a minion salmayan adc dende adc olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 24 Ağustos 2014; 12:57:31 >
  • sezon 3 e bronz 1 le başladım. 5.kez seriye çıkışımdan sonra silvera çıktım ve çok kez bronz 2 ye düşme tehlikesi yaşadım ama yılmadım. sezon 3 ü silver 5 ile kapattım. bu sezon gold 5im
  • Eski nickim hottez vakti zamanında bende çok konu actım bunun gibi lolking paylaştım hKetmiyorum vs dedim . Sonra uzun uzun stream izlemeler vs sonucunda kendimi geliştirdim ve o hesabı bronzdan alıp plat5 yapıp sattım . Yani anlayacağın neredeysen orayı hakediyorsun kardeş önce bunu kabullen sonra kendini geliştir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 10 maçın 6 sını kazandım 4 ünde bizim takımda afk vardı takımı taşıdım, 2 sinde ben kötü oynadım, 2 sindede şansa kaybettim afk olsada maç kazanılır dert değil, iyi oynarsan herzaman alabilirsin , biri konu açmıştı Nexus patlamadan oyun bitmez diye, hah o işte. GG yazma devamlı 20 sur yazma, jungler geri kaldıysa blue sal ona o alsın sen athene alıp idare et , yada flask olabilir, ap carry al genellikle , westte girmemekten silver 1 den bronze 2 ye düşen hesabı , 1 günde ziggs ve diana oynayarak çıkardım( ki 7 sinde takımmıda afk olmasına rağmen)
    Lissandra,orianna,ziggs,diana,kassadin,fizz,khazix bu herolar çok rahat taşır o ligde güven bana azıcık lissandra biliyorsan zaten alamıycağın adam yok çok nadir smurf gelir belki onlara kaybedersin ama lissle lane vermek cidden çok zor , 2 sn Q cd , aoe stun,slow,snare, Dfg aldıktan sonra alamıycağın fight çok az, Combo Burst yüksek, tflerde önce gir adamlar dağınık duruyorsa ilk zhonya bas zaten başına üşüşürler direk sonra kendine ult sonra w,q yap, en az 3 kişinin canı yarıdan az oluyor + tf için pozisyon alma avantajı sağlıyor(duruma göre penta bile atarsın)

Not : Biraz uzun oldu ama oku bence ...(sırf liss ile diamond oldum soruları alayım)

• Ben de öyle diyordum sıfırdan hesap açtım 10 maç sonunda bronz 2 ye düştü, ancak daha tecrübeli oldugumdan silver a cıkmak hiç zor olmadı.

Gerçi silverdan cıkamıyorum ama bu sorunun bende oldugunu gösterir. Hatayı kendinde ara derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

sezon 3 e bronz 1 le başladım. 5.kez seriye çıkışımdan sonra silvera çıktım ve çok kez bronz 2 ye düşme tehlikesi yaşadım ama yılmadım. sezon 3 ü silver 5 ile kapattım. bu sezon gold 5im

Ne dokunaklı bir konuşma. Dostum gözyaşlarıma hakim olamıyorum
  • sen noobsun
  • Abi sana acıyom ya bende gümüş4de başlayıp 5e düşmüştüm şimdi hızlı hızlı çıkıyorum bi lane oynucaksan support oyna çok rahat carryliyo bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.