Şimdi Ara

Bronz 5 0 puan bir adam geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cayaith

quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Olur öyle arada.

Bişey soracağım, kopyala yapıştır mı yapıyorsun? Son 2 konuda gördüğüm 2 yorumun da aynı. Merak ettim.

Ekleme: Yok ahını aldım sanırım. Diğer konulardaki yorumların farklı.

Hayır tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

kötü oynaması banlanması için bir sebep mi?

Farkındaysan , Report Kısmanda Unskilled PLayer sekmesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

unskilled playerdan kimse ban yemez. eğer biri çok fazla unskilled olarak reportlanırsa macthmaking sisteminde mimlenip otomatik onu en altlara yerleştiriyor diğer unskilledlarla oynasın diye. Tahta 5 gerçekten var yani

• quote:

quote:

quote:

unskilled playerdan kimse ban yemez. eğer biri çok fazla unskilled olarak reportlanırsa macthmaking sisteminde mimlenip otomatik onu en altlara yerleştiriyor diğer unskilledlarla oynasın diye. Tahta 5 gerçekten var yani

Bu Konuda Tecrüben var galiba ? Şaka maka fazla Report gelirse Ban sanardım mimlenmesi daha mantıklı riot Oyuncu kaybetmez...

EEE Paralı , IQ'su yerlerde Player çok Riotta hayrına açmadı bu dükkanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrogena -- 3 Mayıs 2013; 10:41:21 >

• Bayılıyorum kötü oynamayı ban sebebi sanan tiplere. Oyunda da buyüzden cır cır cır kafa ütülüyorlar işte "report xxxx noob" falan diye. Orada da anlatamıyorsun kötü oynadı diye adam reportlanmaz diye ama nafile.

Buarada unskilled player ban amaçlı değil sadece MMR puanını düşürüp daha düşüklerle oynaması için var.

Not: Ben o sessiz sakin bronze 5 adamı, kendini iyi sanan flamer tipe tercih ederim. 20dk sessiz sakin geçer gider kaybederiz sorun değil. Flamer ise gerizekalı çocuğun tekidir, sinirini asabını bozar zehir eder o oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: foergun276

Bayılıyorum kötü oynamayı ban sebebi sanan tiplere. Oyunda da buyüzden cır cır cır kafa ütülüyorlar işte "report xxxx noob" falan diye. Orada da anlatamıyorsun kötü oynadı diye adam reportlanmaz diye ama nafile.

Buarada unskilled player ban amaçlı değil sadece MMR puanını düşürüp daha düşüklerle oynaması için var.

Not: Ben o sessiz sakin bronze 5 adamı, kendini iyi sanan flamer tipe tercih ederim. 20dk sessiz sakin geçer gider kaybederiz sorun değil. Flamer ise gerizekalı çocuğun tekidir, sinirini asabını bozar zehir eder o oyunu.

+++ kesinlikle
  • quote:

quote:

quote:

bu dediğin olay gerçek mi? Hiç duymadım da böyle birşey.( mimlenme olayı)

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

quote:

quote:

quote:

bu dediğin olay gerçek mi? Hiç duymadım da böyle birşey.( mimlenme olayı)

doğru yazmış arkadaş kötü oynadığı için unskilled diye report edilirse asla ban yemez sadce daha kötü kişilerle birlikte oynar. ban yemesi için flame yapması veya rakibi feedlemesi veya kötü nicke sahip olması gerekiyor. eğer tribunal okusanız zaten görürsünüz hangi şartlarda tribunala düştüklerini oyuncuların. birde bişi yazmadı diye banlanma olayı asla yok çünkü ping sistemi geldi artık kimse ss veya geri dön demiyor direk sinyaleri kullanıyor. ben binden fazla case okudum hiç görmedim yazı yazmadı diye banlananı.

• anladım sağol cevabın için ilk defa duydum cidden güzelmiş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

anladım sağol cevabın için ilk defa duydum cidden güzelmiş bu

+ bi tip eğer takımındaki kişi afk olup sizi 4 kişi bırakırsa afker diye reportlama onun yerine direk Verbal Abuse veya Offensive Language yi seç oraya bu kişinin afk olduğunu yaz çünkü insanlar bir kaç veya onlarca oyunda leave attı diyede ban yemiyorlar bununda bir sistemi var yanılmıyorsam oynadığı oyun sayısının %5 den az oyunda leaver olmuşsa afker/ leaver diyede ban yemiyor hatta bir oyunda benim başıma geldi adamın oyundan sonra profiline baktım 100 küsür leave yapmış ama honor sayısı 300+ den fazlaydı yani hiç banlanmamış şimdiye kadar çünkü sadce 1700 küsür normal wini vardı bu yüzden 100 leave yüzünden ban yemiyordu elaman. ama sen onu Offensive Language veya Verbal Abuse diye reportlayıp oraya bu adam leaver diye yazarsan tribunalde okuyan kişi direk ismine bakar kırmızı görünce banlanması için punishler en azından ben böyle yapıyorum vede case okuyanlar zaten otomatiğe bağladığı için şikayet türüne bakmıyor direk yazdıklarına bakıyor veya leave atmışmı diye ismi kırmızımı lvl i 1 mi ona bakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: momstifler

evet az önce hayatımda görüp görebileceğim en kötü oyuncu takımıma geldi nasıl geldi oda ayrı bir gizem. 1000 lerce maç attım ama bu kadar kötüsünü ilk defa gördüm. karşıdakiler bile şaşırdı artık yaşı kaçsa daha cümle bile kuramıyordu tosun. dakika 20 adam hala 10 cs ve 8 lwl dı. komik olan adam afk değildi oynuyordu yani ciddi ciddi. oyun biter bitmez match history baktım. 1 den fazla kill aldığı oyun yoktu full defeat almış bir başka gizemde yüzlerce sebepsiz yere perma ban yiyen varken bu adamın nasıl hala oynuyor olması. allah sabır versin diyorum bronz ve gümüş liginde bulunan arkadaşlara cidden tek bir adam oyunu batırıyor bronz. demek ki bronz maçlarını izlesen iq seviyen düşer

Kişi bilerek yapmıyorsa report edebileceğin tek bir sebep vardır oda yeteneksiz oyuncu. Bundan sonra riot abimiz kişi kendi seviyesindekilerle matchmaking sistemine sokar. söylediklerine bakılırsa perma ban yemeyi haketmiyor.

• Daha cümle bile kuramıyo diosun belki kalıtsal bi hastalığı vardır ya da serverin hali içler acısı. -.-
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Kötü oynadığı için değil de hiçbir şey yazmadığı için report edilebilir teknik olarak.

riot kendisi chat ban veriyo yani report edilemez qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

aslında seninde o kişiden pek bir farkın yok... daha insanların kötü oynadıkları için banlanmayacağını bilmeyecek kadar oyundan bir habersin.. istediğin kadar reportla veya reportlasınlar eğer adam flame yapmıyorsa rakibi bilerek feedlemiyorsa asla ban yemez. yeteneksiz oyuncu diye reportlanabilir ozamanda senin gibi yeteneksiz oyuncularla eşleşir. bide şu sebebsiz yere yüzlerce ban bla bla bla demenin nedenide ban sebeblerini bilmiyor oluşun. yoksa böyle anlamsız cümleler kurmazdın. hadi sana bronze 5 de iyi eglencele... bizi bol bol aydınlat bu tür bronze 5 haberleriyle.

yeteneksiz oyuncu banlanabilir..
  • Adam Plastik V. liginden gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLTorToise

quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

aslında seninde o kişiden pek bir farkın yok... daha insanların kötü oynadıkları için banlanmayacağını bilmeyecek kadar oyundan bir habersin.. istediğin kadar reportla veya reportlasınlar eğer adam flame yapmıyorsa rakibi bilerek feedlemiyorsa asla ban yemez. yeteneksiz oyuncu diye reportlanabilir ozamanda senin gibi yeteneksiz oyuncularla eşleşir. bide şu sebebsiz yere yüzlerce ban bla bla bla demenin nedenide ban sebeblerini bilmiyor oluşun. yoksa böyle anlamsız cümleler kurmazdın. hadi sana bronze 5 de iyi eglencele... bizi bol bol aydınlat bu tür bronze 5 haberleriyle.

yeteneksiz oyuncu banlanabilir..

hayır banlanamaz zaten tribunalden anlasan kendin banlanmazdın

http://quickfind.kassad.in/profile/euw/CooLTorToisE/

honorun resetlenmiş yakın bi zamanda ban yemişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hachi-kyu-san

Teşekkürler. Uzun süredir bronzdayım. Son 2 haftam trolsüz geçti ancak son 2 gündür oyunlarımın %90'ı 10'a50 skorla bitiyor. 4 lig atlamıştım bu gidişle tekrar düşeceğim. Bronze çok ilginç bir yer. Lane'de ölüp teleport ile tekrar laneye gelip gene ölüp tek başına double kill veren birisini gördüm ben senin anlattığın gündelik hayattan bir kare sadece.

6'da 6 deneseydiniz keşke.Oyun sunucularını çökertirdiniz belki :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.