Şimdi Ara

Bronz 5'ten çıkamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu söyleyeyim, yeni oyuncuyum ve amatörüm. 10 maçtan sonra bronz 3'te attı ama ben maçları hep kaybettim bronz 5, 0lp ye kadar düştüm. Aslında support rolünde oynuyorum ama yanıma kötü adc gelince supportun yapacağı birşey kalmıyor. Support oynayarak çıkamam dedim ve support oynamayı bıraktım. Adc oynayarak taşıyabilirim belki dedim, her oyunda yanıma destek olarak zedler, veigarlar, rivenler gelince adc oynamaktan da vazgeçtim. İşin komik yani adcye kill salmıyor bu supportlar. Mid oynamaya karar verdim, takım iyi olmadan tek bir oyuncu oyunu taşıyamıyormuş onu anladım. 25-30 kill alıyorum ama kaybediyorum. Destek seçen adam zed alıyor ve bana "ben midim koçum sen bota gidiyosun gitmezsen de kaybederiz si.imde değil" diyor. Evet amatör bir noobum biliyorum. Ne yapmalıyım sizce? Hangi koridorda, hangi şampiyonla oynamalıyım? Veya bir öneriniz var mı şöyle yaparsan küme atlayabilirsin dediğiniz?

• hesabı bana ver ben çıkartıyım
  • Id sifreni ozelden atarsan gümüş yaparim
  • Bronzda bir maç attım fiora almıştım adam karşıma kassadin aldı minyonların içine girip girip ölüyordu. Tavsiyem tryn,fiora tarzı herolar al toptan yardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

Bronzda bir maç attım fiora almıştım adam karşıma kassadin aldı minyonların içine girip girip ölüyordu. Tavsiyem tryn,fiora tarzı herolar al toptan yardır
    Bronzlara karşı oynamak inanılmaz zevkli Artık çok nadir bulabiliyorum B5-B4 hesap birinde öyle bir adam gelmişti ki ciddi ciddi bot oldugunu düşündüm
  • Bronzdan çıkamayan net bronzdur arkadaşlar.
  • Help me too my brothers..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Lol e win 8.1 ile girme
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rutzelq kullanıcısına yanıt
    Bronz=bot zaten soraka top yap taşırsın diye boşa demiyorlar adamlar dümdüz gelip ölüyo dodge falan yok

• gerçek bronze 5 olsan faker gelse çıkamaz bu ligden derdin.açık verdin bebe.
  • Börek alıp geliyorum hortlat konuyu döneceğim detaylı :)
  • teşekkürler arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz yan hesap kastık bronz 5 düşürelim diye istesek de yapamadık maçları seri kaydedemiyoruz nasıl becerebiliyorlar oraya kadar düşmeyi çok ilginç
  • Bronz 5 hesabı Silver yapmıştım bir kaç yıl önce gerçekten inanılmaz keyif almıştım.
  • Yeni hesap aç 1 aya 30lvl olursun ordan devam edersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar kötüysen öğreneceğin çok şey var demektir video izle ve oyun atmaya devam et burda şunu yap çıkarsın diye sihirli bir sözcük bulamayacaksın tek yapman gereken oynamak

• Singed oyna soloda

amaç surekli hızlı kule almak , ittirmek , üzerine devamlı fazla adam çekip takımı rahatlatmak , zzrot itemini mutlaka alacaksınız , oyunum ilk kuleleri alındıktan sonra botlaneye inin ve ayrık ittirin , zaten aldığınız iki run dominationdan gelen esya cooldown yüklerini fulllerseniz hiçlik portalınin cooldownu çok düşüyor haritaya bir sürü bırakabiliyorsunuz , siz botlanede ittirirken 1v2 1v3 yaparken yada kaçarken takımınız baron vs alabilir yada onlarda üst tarafı zorlayabilir

Bronzda rahat 1v5 yaparsınız ve bunun için çok bir yetenek gerek yok sadece koşun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 12 Ağustos 2018; 2:34:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.