Şimdi Ara

Bronz'dan Çıkış Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eloboost servisimizden yararlanabilirsiniz. facebook.com/wizardslol
  • herrmangoring07 kullanıcısına yanıt
    Hocam buyrun gelin isterseniz 29 level hesap buldum bir tane unranked ilk 10 maçı sizle atayım bakalım maç taşınıyormuymuş taşınmıyormuş ve öğreniriz hatanın kimde olduğunu? Teklifi kabul edersiniz PM yoluyla haberleşelim.
  • Ben bu sezon bronz 5 te başladım. Şuam silver 4 üm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuk7159

Skill shot hero almayin abi oto ataklarida is yapan off tank olabilen herolar alin xin zhao mesele jax ww randuin cikmis bir zed wukong shyvana. Topta oynarsam elimden geldigince wukong alir tank kasardim bronzda sonra tf ye dalar alayini ziplatirdim yapacak bisey yok tr de allah me verdiyse girmen lazim. B5 0 puan bile gordum simdi plat 5 im.

Zaten WW ye sardım son zamanlarda 0 ad item çıkıyorum, dün son oynadığım oyunda 10-6-19 ww ile dakika 26 da sur verdiler. Puan 99 ken bi loss bi win şu anda 98 :D

Neyse Bronzdan çıkışıma hala 4 win var :D 1 maç alıp sonraki 5 te 3 yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WizardsLoL

Eloboost servisimizden yararlanabilirsiniz. facebook.com/wizardslol

Hakederek 98 puana kadar geldim bu kümede, çıkışıma bu kadar az kalmışken haketmeden çıkamam.
  • @HKnatas bu arada ilk 10 maçını benim attığım gümüş 4 kuzenimin hesabıda var.

Şanslısın vs dersen özelden hesabın IGN sini atabilriim ve Kassadin ortalamasına bakabilirsin 10 maçta sadece kassa ile 5 win aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herrmangoring07 -- 4 Temmuz 2014; 14:34:20 >
  • Kafayı yedim kısır döngü 92 puanım şuanda :D Zileanın bombalarını hiç bilmiyorlar abi valla kafayı yiyeceğim adam bomba koyuyor bombalı adam takımının yanına kaçıyor. Herhalde sanıyorlar ki sadece kendilerine etki ediyor. Zilean alasım geldi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.