Şimdi Ara

Bronzdan Çelincira ^^ / 29 nisan guncellendı / (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • farm yapılmıyor ki bronzda adam ya afk kalıyor gidiyor yada sürekli laneden ayrılıyor sizde onu takip etmesseniz küfür yiyorsunuz zaten profosyonel bir maç degıl hiç biri coğunda farm açığımı kille kapatıyorum yetiyorda ama farm olayında cok haklısın
  • Gandalf Or Troll kullanıcısına yanıt
    yani amacım konuda eğlenmek bende büyük bir iddada bulunmuyorum fakat sezon bıtmeden gold 2 3 yaparım heralde birazda kötü oynamayan takım denk gelırse plat bile olabılır ^^
  • çok özür diliyorum fakat dediğiniz şeyi nasıl yapıcagımı bılmıyorum :D
  • güncellendi ^^^^
  • anahtarcı derken arkadaş challangerı kastetmiş sen rahat ol bol şans diliyorum bronz arkadaş arada yanımda oynuyor töbest
  • Sen inanmışsın.
  • NoTs N kullanıcısına yanıt
    anladım onu :D bua rada bronz degıl gold 5 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackerTime

quote:

Orijinalden alıntı: Révo21

quote:

quote:

quote:

quote:

nickin süpermiş qnq

çok teşekür ederim :D bu forumdan aldığım ilham ile eminim yarın 3.te 3 lük maç serisinde ful cekicem tarihleri ile atıcam hatta ss leri :D

ben forumdaki nickden bahsettim

ahahahaha asd::ASD gerçekten dalga amaçlı as:DSa sınıfta bir cocuk böyle bir nickle hack sitesine uye olmustu onla gülüp dalga geçıyordum ondan böyle yaptım asdas

haklısın asdasd sınıf he tamam asdasd

lise son sınıftayım şuan hesap açılış tarihine bakarsan sevinirim lise 2 civarlarındayken açtım forum hesabımı fakat kullanmıyordum sadece konu dısındakı baslıkları okuyordum felan filan artı şuan bunu tartısmak bile bence gereksız ben eğlence amaçlı böyle birşey yaptım alakası yok konuyla konuyu yorumlarınla renklendırdıgın ıcın cok tesekurler

biraz post kas 2 senede az bu

• kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    forumda sadece konu dısındakı baslıkları okuyordum neyse alakası yok gerek yok posta tesekurler ^^
  • quote:

forumda sadece konu dısındakı baslıkları okuyordum neyse alakası yok gerek yok posta tesekurler ^^

sen bilirsin
  • güncellendi 2 lig atlama geyf
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.