Şimdi Ara

Bronzdan Çıkamama Sebebim (SS'li) (YENİ SS) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: For The Moment

Dostum bronz 4 den platin 2 olup hesabı sattım ilk önce en iyi oynadığın bir karakteri seç hem tf alabilicek hemde takımada kastırabilecek mesela katarina gibi ortalama 50 maç sadece katarina ile oynadım sıkılmama rağmen ve her maç daha iyi geçti 2. tavsiyem ise takımın moralini sakın bozma içimden bin kere sövüp kendimi zor tutuyorum doğru ama her dk chatten maç bizde sakin olun birşey olmaz işe afk kalıcam diyenlere gerek yok biz kazanırız başkası için sendemi kaybedicen gibi motive sözler söylersen maçı alırsın he maç bitince cidden sövüyorum o ayrı

Ben katarinayı çok iyi oynarım daha şimdi biten maçımda 3 quadra attım. DEU Spitzer hesabımda. Her zaman oynatsalar oynadığım heroları ben zaten taşırım. Geçen maç 2 afk vardı hem de. 29-4 gibi bi skorla bitirdim. Ama ben mid alınca aşağıda adamlar gene mid alıyor. 2 mid diyolar. Bana sup bırakmayın picklemem diyolar troll gidiyolar. Oynayamıyorum ki iyi olduğum heroları. Hep engel çıkartıyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: NP-Anathema

quote:

Orijinalden alıntı: For The Moment

Dostum bronz 4 den platin 2 olup hesabı sattım ilk önce en iyi oynadığın bir karakteri seç hem tf alabilicek hemde takımada kastırabilecek mesela katarina gibi ortalama 50 maç sadece katarina ile oynadım sıkılmama rağmen ve her maç daha iyi geçti 2. tavsiyem ise takımın moralini sakın bozma içimden bin kere sövüp kendimi zor tutuyorum doğru ama her dk chatten maç bizde sakin olun birşey olmaz işe afk kalıcam diyenlere gerek yok biz kazanırız başkası için sendemi kaybedicen gibi motive sözler söylersen maçı alırsın he maç bitince cidden sövüyorum o ayrı

Ben katarinayı çok iyi oynarım daha şimdi biten maçımda 3 quadra attım. DEU Spitzer hesabımda. Her zaman oynatsalar oynadığım heroları ben zaten taşırım. Geçen maç 2 afk vardı hem de. 29-4 gibi bi skorla bitirdim. Ama ben mid alınca aşağıda adamlar gene mid alıyor. 2 mid diyolar. Bana sup bırakmayın picklemem diyolar troll gidiyolar. Oynayamıyorum ki iyi olduğum heroları. Hep engel çıkartıyolar.

Kardeşim burada önemli olan dil girince merhaba arkadaşlar hızlı lig kasıyorum diyorum lol king den son maçları atıyorum mid salarsan %100 win kazandırırm diyorum birazdık ısrar ediyorum tatlı dille hemen sökülüyorlar :D

• NP-Anathema kullanıcısına yanıt
    Hala anlamamakta ısrar ediyorsun bence ve hata onlarda olduğu kadar sende de var. Niye sadece hatayı onlarda arıyorsun? Onlardan iyi olduğuna inanıyorsan ve taşıyamıyorsan hata sendedir kusura bakma. Bronze 5 adam zaten AD Carry korumayı bilmez orada görev sende. Senin yukarıda yazdıklarından ve ölüm sayından "kite" bilmediğini çıkardım ben mesela. Üstelik Ezreal gibi mobil bir AD Carry ile.
    Diyorum ki oyunlarını kaydet bak bakalım nerede ne yapmışsın. Göreceksin bir sürü hatan çıkacak. 2 sene önce ben de aynı şekildeydim. Hep takım kötü, troll, takım feedliyor diyordum. Ama baktım ki ben de onlar kadar hata yapıyormuşum. Bunu sonradan anladım ve anladığım an da iş bitti zaten direk yükseldim hem de baya bi yükseldim. Aynı şekilde cevap verirsen tekrar yorum yapmayacağım konuya boşuna yoruyorum çünkü kendimi. Çünkü sen takmışsın takımının kötü olduğuna ama onlardan iyi olduğunu söylüyorsun büyük ölçüde çelişki mevcut burada. Şu videoyu da atıp gidiyorum kolay gelsin:

• Bronzdan çıkamama sebebin noob olman kardeşim.Sadece 10 hero ve düzgün 2 rune sayfalı bir acc ile bronzdan gold olmam max 2 haftamı alır.Oda günde 3 4 oyunla.
  • Oyundaki en sevmediğim tiplerden arkadaş.
    Admaın hi asisti yok oyunlarda tek yaptığı şey kill almak son vuruş için skill atıp kda kasmak.
    ben adc oynarım genelde bu tip mid oyuncuları yüzünden çok oyundan düştüğüm oluyor.
    birgün bottan ilk kuleyi aldık admalaır dürte dürte %10 canlaarını bıraktık zed kuleiy almaızdna beri kurbağının orda bekliyor benim suppor tanklamaya
    kule altına girdi onu fırsat bilip 2 kilide aldı gitti oyun sonu 5,5,15 asist bitireibldik bütün killer zed'de.
    peki sonra ne oldu oyunu kaybettik.
  • bronz silver gold adc al taşı ben çok rahat taşıyorum taşıyamıyosanız demekki challenger haketmiyosunuz ligim elmas1
  • Banlanmıyacağımı bilsem buradaki bazı sivrilere söyliycek çok güzel cevaplarım vardı da susuyorum. Ulan diyosunuz ki 0 asist kda kasıp ks atıp kasıyosun çıkamıyorum diye artistlik yapıyosun. Bakın bakalım öyle mi lan 18-0-7 gittiğim maçta en fazla asist sayısı 6 zaten. Kimseden kill mill çalarak oynamıyorum adam gibi hakkımla alıyorum killerimi roam gittiğimde vs salıyorum da kassınlar alsınlar laneleri diye. Ama yok gene yok olmuyo.
  • Trde goldum westte bronz arkadaşı gümüşe çıkardım bu neyin kafası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silver 1 2 olan biri rahayca carryleyebilir goldda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bronz da ölmek bile zor iş yapabilene helal olsun
  • 24 saatte dia olanlar nasıl oluyor ? en fazla 3 günde gümüş yapar 100 liranı alırım. bende yeniliyordum düşük ligdede %10 anca. sizin karşı takımdan 2 kişinin feedlemesini sağlaman lazım bikere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bile 3 ay once oyuna silver3 basladim -5 w l orani(toplam 95) ile su an hala silver3üm.ugrassamda dusemiyorum .sen yok chari ona verdim aslinda challengerlik oyuncuyum felan diyorsun
    Uza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jynxmonroe -- 12 Aralık 2014; 14:32:58 >
  • All chatten takimini kötüleyenlerin hak ettiği ligdesin.

• flame yapan bronz olmayı hakediyordur. bronz dan çıkamayanda oyunu bıraksın yani bırak git
  • Bir ara bronze hesap alıp golda kadar çıkarıp satıyordum, neredeyse hiç lose almadan golda kadar geliyordum. 30 maçta toplasan 2-3 lose ancaydı yani. Ortalama bir diamond oyuncusuyum yani çok üstdüzey oynadığımda söylenemez sen challenger takımda oynayıp nasıl bronze oyunları carryleyemiyorsun anlamadım.
  • Oyun taşımada 1 altın kural vardır
    Farm yapmak.Eğer farm almayı bilmiyorsan 789877-0 git yine de kazanamazsın

• herkes soloq oyuncusu değildir team gamelerde daha kordineli insanlar sizden daha düşük ligdede olabilir
  • Alınma ama birde çok bencil oynuyorsun.
    Kill sayın yüksek ama sürekli 0 asist ile oynuyorsun.

Ya sürekli adamlardan çalıyorsun ya da bırakmıyorsun. Ya da sürekli takımdan ayrı geziyorsun.

Sen kastıktan sonra takımına da kill sal.
    Sadece senin kasmanla oyun dönmüyor gördüğün gibi.

Ve şu Chat'i o kadar kullanacağına oyununu oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

herkes soloq oyuncusu değildir team gamelerde daha kordineli insanlar sizden daha düşük ligdede olabilir

Abi sorunum burda takımımdakiler iyi olunca tam bir carry oyuncuyum ama solo que da takım batırınca taşıyamıyorum herkes solo que oyuncusu değil siz de şunu kalın kafanıza sokun. Bana diyorsunuz flame yapanların hakettiği yerdesiniz diye ama şurda bana söylenen kelimelerin haddi hesabı yok. Noobsun öylesin böylesin. Bana diyorsunuz flamersın diye aynı cümle içinde bana etmediğiniz lafı bırakmıyorsunuz.
  • Challengarları eziyom ama bronzdan çıkamıyom xd bırak bu ayakları dostum. Yeterli düzeye geldiğinde gözün kapalı oynasanda çıkarsın o ligden.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.