Şimdi Ara

Bronzdan çıkmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
3.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: savetrons

quote:

Orijinalden alıntı: xMyth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xMyth

2li lig atlama olayı mmr'ın bulunduğun ligin mmr'ından 200-250 civarı yüksekse atlıyorsun

o benim için baya zor bir olay hocam o zaman seriyi geçtim 2de2 yaparak bronze 4 attı zaten

isteyince oluyor ben s3 silv2 bitirmiştim s4te b3 başlayıp gold5e kadar çıktım 2şerli atlayarak şu an rank atmıyorum maç spamlemek sıkıcı geliyor

hocam mmr win streakle duzelır umarım su an 5 oldu serim.

10 win alıyorsan 2-3 lose alacaksın o şekilde rahat 1-2 haftada düzeltebilirsin mmr'ını zaten her yer maç spamlayan insanlarla dolu 300 win alıp silv5 olan da var 40-50 winle dia 1-2-3-4-5 olan da var

• xMyth kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam yakalarsak bir seri daha devam ederiz sağolun ilgilendiğiniz için
  • quote:

inşallah hocam yakalarsak bir seri daha devam ederiz sağolun ilgilendiğiniz için

sorun değil isteyince başarabilirsin ama lose streak yaparsan da körü körüne ranked girme az dışarı çık hava al vakit geçir arkadaşlarınla
  • Cikilmaz kardes ugrasma 27 kere seriye ciktim.Hep takimda farm yapan karsi takimi bezdiren ben oldum ama olmayinca olmuyor be.Yeni sezonu bekle bende bekliyom.Salla gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbiden çıkılmıyormuş b1 75 lp gördüm en fazla şu an tekrar b 3 deyim
  • karekterde , skın filan yoksa unranked hesap var istersen takaslayabiliriz , bronz 4-5 hesap lazım bana.
  • savetrons kullanıcısına yanıt
    Tryndamere al. Spelleri ghost-tp al. Sürekli minyon kes ve kule al tflere gitme. Bronzda bu şekilde rahat taşırsın. Totem koymadan backdoor yapma bide
  • Hayrına boost yaptım bir ara görenler olmuştur. Cüzi bir ücret karşılığında halledebiliriz
  • yeni hesap aç bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

En fazla 2 günde çıkarırım 5 lig atlatırım ( Bil.yok net kafeden giriyorum yoksa 1 günlük iş

Olum istedigin kadar iyi oyna herkes fidleyince degeri olmuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ASALEK576

quote:

En fazla 2 günde çıkarırım 5 lig atlatırım ( Bil.yok net kafeden giriyorum yoksa 1 günlük iş

Üzerinden çok geçmiş be usta şu an 1 günde çok rahat yaparım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Geçen sezon başladığım oyun seruvenıme 30 olur olmaz dereceliye girip 2-8 yaparak bronze 3 düşüp baltalamış oldum daha sonra ard arda maglubıyetler alıp bronze 5 e düşüp w-l yerle bir ettim. sezon sonuna doğru biraz oyun bilgisi geliştirip b3 e kadar çıktım fakat sezon 4 de yine 4-6 bir başlangıçla direk bronze 5 başlamış oldum ve uzun sure oyunu oynamadım şimdi iki üç haftadır tekrar başladım ve -10 olan w-l mi sifırlayarak b5 serılere çıktım. mmr ım 1064 ligimin ort 1034 gozukuyor sizce 2 şer 2 şer lig atlama ihtimalim var mı ?

taşımak için neler yapmalıyım sup oynamayı bir o kadar sevmeme rağmen çok iyi oyunlar çıkarsam da taşınmıyor.

hero veya stratejı tavsıyelerınız varsa şimdiden teşekkürler.

Dostum kusura bakma söyleyeceklerim için ama, hala bronze dan çıkamıyorsan bi sorun var demektir.

• Ya zaten benim düzeyim max silverdır orası ayrı bir konu da bronzda taşımak için en az plat seviyesinde olup takımında en az bir lanede kazanması gerekiyor yaşamadan anlayamazsınız ayrıca ligimizin yaş ortalaması da epey bir küçük olduğu için son 2 günde 4 maçımı pick ekranında kaybettim daha küfürleşmeler yok ben sana oyun vermem ben afk ben troll vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

Tryndamere al. Spelleri ghost-tp al. Sürekli minyon kes ve kule al tflere gitme. Bronzda bu şekilde rahat taşırsın. Totem koymadan backdoor yapma bide

yok hocam 3 maçtan birinde öyle takımlar geliyor ki beş tane tryndamere alsam kazanamam bir maç geçmişimi atarım size dk 17 de 6 lvl olan jung pantımız vardı ve bütün oyun boyunca sadece warmong aldı
  • quote:

quote:

hayır iyi oynarsan çok rahat çıkarsın bronzdan. sen iyi oynayıp çıkamadığını sanıyorsun ama aslında iyi oynamıyorsun.
  • master-trny-ww-noc-xin -feral
    rengar-kha -lizard
    amumu -lich veya golem

bunlarla jungle oyna çok rahat taşırsın.
  • hocam denedim hepsini de ortalama sorunsuz takımlarla ancak mümkün dediğiniz ben daha kırmızıyı almadan top ilk kan verip ifrit dönerken bot ikide iki verince yapacak bir şey kalmıyor ha ben çok mu iyiyim değilim orası ayrı benim demek istediğim bronzdan çıkabilmek için baya oyun bilgisi lazım yoksa bilen adam iki günde goldda yapar çıkılmaz diye bir şey yok ama bronz liginde oynayarak kendini geliştirmek de çok zor yani bronze başlayan bronze kalıyor ya
  • jinx oyna yada ww jungle.
  • kokkoreç kullanıcısına yanıt
    adc mecbur kalmadıkça oynamıyorum insanların hakkına girmemek için ww etkili ama 3 kere oynadım hepsi win olması lazım ama lane kavgası olmadan almak zor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

quote:

quote:

hayır iyi oynarsan çok rahat çıkarsın bronzdan. sen iyi oynayıp çıkamadığını sanıyorsun ama aslında iyi oynamıyorsun.

Gel beraber oyun atalim gor bakalim nasil oynuyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.