Şimdi Ara

bronzdan nasil cikilir euw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar herkese merhaba. yaklasik iki senedir oynamiyordum bu surecte tekrar oynamaya basladim euw serverindaki hesabimda. ilk 10 maci yaptiktan sonra 5w 5l ile beni bronze 4 e atti bundan iki sene oncesinde gold 2 idim hesabim ile. bu bana cok dusuk geldi asla bronze oyuncusu oldugumu dusunmuyordum. support ve mid oynuyorum genelde ama agirlikli olarak support oynuyorum. ben yanimdaki adcyi tasitsam diger laneler eziliyor jungle farki oluyor veya hicbir sey yoksa adam disari cikmam lazim diyip surr veriyor dereceli oyunda. bronze 4ten bronze 1 e yukseldim iki gunde ama bronze 1 den bir turlu silvera cikamadim. gelen oyuncular hep kanser ve kani bozuklar bi dogru duzgun adam gelmemeye basladi. kendim mid ile tasisam diger laneler yine eziliyor etkisiz kaliyorum. isin icinden cikamayacagim. ne tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben şu metada bottan tek başına oyun taşınacağını düşünmüyorum. pre varsa olur ancak. jungle ve mid oynayıp haritaya hakim olmak, ejdere alamete baskı kurmak oyun kazandırıyor. midde 1v1 kaybederken bile bota roamlayip kill çıkartma ihtimali var. jungle için de geçerli. bot kamplayip ejder ruhu gitmek güzel taktik. arada da alamet alır ve solo lanelerden kule çıkartırsan avantaj büyüyor.

tabi 3 lane birden kaybederken bir şey yapmak mümkün değil. veya latede biri çalıya kafa atıyorsa yapacak bir şey yok. her zaman %50-%50 takım şansı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mid için jungle, sup için adc bir pre lazım. Ben bi maçta şans eseri Leona sup oynayan birine denk geldim. Adamla 10 maç attık aşağo yukarı %80 win ratem oldu. Şimdi serilerdeyim. İnş bronzdan çıkıcam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran993 -- 30 Nisan 2021; 16:25:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Ezreal mı Vayne mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.