Şimdi Ara

Bronzedan cikanlar bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nickim deimosx mainim adc lolkingden son maclarima bakabilirsiniz dalga gecersiniz onuda anlarim fakat bi turlu su ligden cikamiyorum wl zaten op ne yapsam bilmiyorum ben feedlemesem bile baska lanedeki adam feedliyor.nasil cikarim bu ligden biri anlatsin gozunuzu seveyim gold alti yani silver ve bronz tamamen sans ligi bana kalirsa siz iyi oynarsiniz takim berbat oynar kaybedersiniz , yirmi dakikada kirk farm ile dolasan mid solo adc oyunculari mi ararsiniz, support pickleyip doran yuzugu ile baslayanlarmi ararsiniz, yine support pickleyip kesiftasi almadan rabadon cikanlar mi ararsiniz her telden oyuncu bu ligde!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vayne al oynadıkça alışırsın ve bronze dan çıkarsın
  • bronzdan graves ile çıkmıştım ama botta harita hakimiyetin iyi olmalı pek ss alışkanlığı yok milletin ward ı support a bırakma 1 tane al yeter karşı bot lane base attığı an olabildiğince pushlayıp kuleye hasar ver kuleyi aldın mı işin kolaylaşıyor.
  • silver daha kötü emin ol bronze dan ciddiyim 3 günde çıktım fakat 900 oyundur silverdayım
  • Beylet onerileriniz icin teseekkurler en cok oynadigim 5 adc vayne varus graves ezreal ve twitch bunlarla cikmaya calisiyorumigden en fazla bronze 3 e cikiyorum sonra tekrar dusuyorum sinir krizi gecirir oldum mac kaybedince duvari yumruklamakdqn elim morardi

• Ben evelynn jungle ile bronzdan çıktım.Kimse vision ward almıyor çok kolay gank atılıyor.Ama inan gümüş daha beter. Eğer gümüşe çıkarsan büyük ihtimal bu nasıl lig bronzdan beter dersin
  • Tank top championlarını oynayarak çıkabilirsin
    Örnek olarak Singed Teleport-Ghostla bota tek gankla oyunu çevirebilirsin ve ya Vlad,Malphite,Shen,Kennen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mid oynarsan zed almalısın. kaç kere oyunu çevirmiştim zed ile. 2/10 giden teemo ya gang gide gide 7/13 yaptım. sonrası malum kazandık.

genellikle support oynarken taric oynuyorum. mf lucian gibi adc alırsa biri yanına stun ı çak rahat ulti atsın falan filan işte. ben ne anlattıgımı bilmiyorum. ama nasıl olduysa çıktım bronzdan.
  • ben jungle oynarak çıktım. defansif bir jungle alıp sürekli gank atıp adamları feedliyceksin o zaman takım oyununda iş yapıyorlar ama silverdan çıkma yöntemini daha bulamadım üzerinde çalışıyorum
  • ahahaha cevapler süper ya :D bende cıkamadım bronzdan zaten bronzdan cıksak gümüşten cıkamicaz :D ama tek bir güçlü sampiyona kitlenip iyice çözüp oynuyabilirsen takımın feedlemedigi sürece tek basına oyun tasıyabilirsin.Ama bana sorarsan bu oyunn tadı tuzu kalmadı artık oyunun her yerde reklamı var ve gerçekten yaşı cok ufak kardeşlerimiz baya bi kalabalık kitleyle dereceli oyunlara giriyor...
  • Upupuupup

• CC Jungle Al
    Tüm Takımı Mutela
    Kırmızıyı Aldıktan Sonra Botlane Campla

(Edit: BU TAKTİK, BOTLANE SİZ ORMANI DÖNEMEDEN KİLL VERİR YADA COUNTERJUNGLE YERSENİZ ÇÖKER)

Sırf bu taktikle Bronz5 den Gold5 e çıkıp bırakmıştım oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 22 Ağustos 2014; 3:15:20 >
  • Ciddi cevap verenlere hastayım ya

• Ben bronz 3 ten 1 e kadar duo ile çıktım sonra riven mid lissandra mid annie mid ile s5 oldum.
    Birde şans lazım. Silver serisinde son maçımda karşıya 2 afk gelmişti.
    Bronzdan çıkarsında silverdan çıkmanın bir yolu yok galiba bu gidişle smurf kasacağım.
  • bronz2 den gümüşe wukongla çıktım ben.

Yaban alevinin yeni geldiği patchde wukong çok iyi durumdaydı zaten malum bronz.

3.dka mide gidiyosun çalıdan w basıp adama e-q atıyosun midiniz salak degilse tutustur atıp isi bitiriyo.bronzda en kolay gank attıüım şampiyondu.

W atınca 3 ulti atmalarını izlemek de ayrı keyif veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.O.D.O.K

vayne al oynadıkça alışırsın ve bronze dan çıkarsın

vayne kesinlikle bronzda taşımıyor , tristana , graves, jinx bu üçlü ile taşınıyor , şuan özellikle tristana ile bildiğin elo kasıyorum b5 ten 2 serilerine çıktım 15 maçta sadece 2 bozgun aldım tristana ile , supun afk bile olsa taşıyorsun menzil her şeye yetiyor 13 levelden sonra zaten
  • tek başına zor ben bi arkadaşın yardımıyla çıktım duo girdik o işini yaptı bende taşımasına yardım ettim (sup)

• Udyr al.FF kas 25. dk ya kadar.Sonra zaten teklersin
  • inan bana gümüşü gördükten sonra bronzdan çıkmak istemeyeceksin
  • bence şuanda elo boostcuların yaptığı gibi lucian ile taşınır oyun hasarı fazla farmı kolay arkadaşların dediği gibi tris de ayni şekilde gecen sezon bronz 3 bu sezon gold 3 olarak bronzdan çıkmanın tek yolu ranked fazla oynamaktan geçiyor bu tavsiyeyi de burdan biri vermişti bana deneyip gördüm inan elon biraz yükseldikçe nasıl burdan çıkmaya zorlandım diye düşünüyorsun eskiden adc taşirdi şimdi bence jung early de adc late de taşıyor örneğin streamleri izle buildleri ne durumda ne yapilacağini öğren adc de ilk kanasusamış gitme meta değişti 20 dk da farmin 80 -70 olmasın kill almak için sabırsız olma karşının hata yapmasını bekle ve kesinlikle kite yapmayı öğren tflerde baktın sizin takim da iş yok focus adc korumayı bilmiyorlar ya tf ye 3-5 sn sonra gir yada ayrık ittir flash'ini kacarken kullanma genelde karşının da flash'i olur yakalar ondan tflerde posiyon yenilemek için kullan burda posizyon yenilemeyi focustan kurtulup base atmak olarak anlama posiyon değiştir tf de hasar vurup hasar almamak için cc lerden kaçmak için kullan yani çok aşırı iyi oynayamam ama kendim de adc oynarken bunlara dikkat ediyorum ve görüp öğrendiklerim bunlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.