Şimdi Ara

Brother'dan doldurulabilir mürekkep deposu bulunan yazıcı serisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BekirHan

E zaten satılıyordu bu tip Epson yazıcılar. Yoksa biz rüya mi gördük?!?

Bende aynısını diyecektim epson 1-2 yıldan beri var zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: maximus8282

İlginiz için teşekkür ederim, 4'ten fazla renkli mürekkepli yazıcı çok gerekli mi fotoğraf baskısı için? Şuan HP'nin Photosmart C510a yazıcısı var, 4 renkli profesyonel fotoğraf basabiliyorum ama benim sorunum maliyet ve kalite yani 4 renkli olanlar şuan kullandığım HP gibi basacaksa bana yeterli, bana artısı doldurabiliyor oluşum olacak, sırf bu yüzden yazıcı değiştirmeyi düşünüyorum. Şu ana kadar HP'den başka yazıcı kullanmadım o yüzden Canon, Brother, Epson gibi yazıcıların kalitesini bilmiyorum. Epsondaki doldurulabilir olsada belli baskıdan sonra kartuş dğiştime zorunluluğu doğru mu onu biliyor musunuz?

üstat hp den başka yazıcı kullanmadıysan şu an ölmüş olmalısın zira hp adamı ya kanser eder ya veba! en kötü; kartuş, çip vb. paraları yüzünden hasta eder, herdurumda hp zararlıdır:) epsona geç rahat et, başka da bişi demem. hp 6500pro kullanmış ve şan olsun diye benzin döküp ateşe vermiş biriyim, okadar net.

• barsuka B kullanıcısına yanıt
    Ben Epson'dayım ve gerçekten de çok rahatım. İşte kanıtı:

Epson M200 siyah yazıcı çıktı sayısı: 51511
    Brother'dan doldurulabilir mürekkep deposu bulunan yazıcı serisi

Epson L220 renkli çıktı sayısı: 16922

Henüz ne arıza verdi, ne bakım gördü bu yazıcılar. Korkutanlara inanmayın, bu tank olayı yazıcılarda bir devrim.
    Diğer markaları bilmiyorum ama Epson'nın kafa teknolojisini çok övüyorlar. Bendeki bu rakamlar da ispatlıyor zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 7 Şubat 2017; 20:10:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat3807

Ben Epsonda'yım ve gerçekten de çok rahatım. İşte kanıtı:

Epson M200 siyah yazıcı çıktı sayısı: 51511

Epson L220 renkli çıktı sayısı: 16922

Henüz ne arıza verdi, ne bakım gördü bu yazıcılar. Korkutanlara inanmayan, bu tank olayı yazıcılarda bir devrim.
    Diğer markaları bilmiyorum ama Epson'nın kafa teknolojisini çok övüyorlar. Bendeki bu rakamlar da ispatlıyor zaten...

arkadaşımız noktayı koydu. dağılın!

• bütün kartuşlu yazıcıların en büyük sorunu baskı kafası sorunudur. arkadaşlar.
    siz ned yaparsanız yapın tamamı kapitalist sistemin dayatmasından başka bir şey değil. çok daha düşük maliyete çok daha sağlam yazıcı yapılabilir fakat rant olmuş arkadaşlar. ve baSKI KAFASINIDA YAZICININ 3 TE 2 Sİ FİYATA SATIYORLAR. VE YAZICILAR PİEZO OLDUĞUNDAN YANİ PÜSKÜRTME ISI İLE VE MÜREKKEPLERİN İÇERSİSİNDEKİ MADDE İLE İLGİLİ O YÜZDEN MÜREKLERİNİZ ORJİNAL MÜREKKEP OLSA BİLE KAFA ISISI ÇIKTIYLA BERABER GENLEŞİYOR VE ÇIKTILARINIZ BOZULUYOR. NE YAPARSANIZ YAPIN YENİ KAFAYA İHTİYAÇ DUYACAKSINIZ VE KÜÇÜK BİR BASKI KAFASI YÜZÜNDEN YAZICINIZI ÇÖPE ATACAKSINIZ. BU TÜR YAZICILARDA KAFA KISMININ YEDEĞİNİN BULUNMASI ÖNEMLİ . BİR AYDA 15 BİN SAYFA ÇIKTI ALDINIZ DİYELİM. YAZICININ KAFASI KESİNLİKLE BOZULACAKTIR. ALMIŞ OLDUĞUNUZ ÇIKTILARA HARCADIĞINIZ ZAMANI VE PARAYI DÜŞÜNÜRSENİZ YAZICI FİYATLARI VE DURUMU FIRSATÇILIK VE SAHTEKARLIKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL.

• bu yazıcılarda belirli bir zaman yazıcıdan çıktı alınmadığında yazıcının başlarında donma oluyor mu. teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.