Şimdi Ara

Brother MFC-1911W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/brother-mfc-1911w-kablosuz-faxl-lazer-yazc-197960600

Bu ürünü almak istiyorum arkadaşlar diğer markalara göre orjinal toneri uygun fiyatlı ve kaliteli bir alete benziyor kullananlar memnunmu acaba tavsiye edermisiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ogretmen arkadasa aldik cok iyi. Wifi ve ustten kagit taramasi var. Toneri doluyor. Alt modeli var bende 1511, 23 binde her parcasi orijinal doldur doldur kullan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

Ogretmen arkadasa aldik cok iyi. Wifi ve ustten kagit taramasi var. Toneri doluyor. Alt modeli var bende 1511, 23 binde her parcasi orijinal doldur doldur kullan

Teşekkürler yorum için diğer arkadasların görüslerini alayım.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Konuyu hortlatmış oldum ama yeni konu açmayayım dedim.

Bende bu yazıcıdan almayı düşünüyorum. Tarayıcı, fotokopi, faks ve wifi özelliği olan bir cihaz ararken bunu buldum, fiyatı 650-700TL civarında şuan. Bu aralıkta samsung da var ama onun toneri çipli olduğundan doldurması ve yenisi çok pahalıya geliyormuş.

Bu ürünü kullanan varsa iyi ve kötü yorumlarınızı rica ederim.
    Saygılar…
  • microsoftmehmet M kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum henüz bitiremedim orjinal tonerini 1 yıl oldu ama pek kullanmıyorum genel olarak cok iyi toneri zaten sıfır orjinali 75-80 tl arası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp laserjet M1005 MFP
    2 yıl önce açıldı
    Epson l8050 mürekkep tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.