Şimdi Ara

BROTHER MFC 235C veya BROTHER DCP 135C kullanan varmı ? tavsiye edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BROTHER MFC 235C veya BROTHER DCP 135C kullanan varmı ?

ev kullanıcısı ve fotoğraf basmak için idealmidir

LC37 kartuş kullanıyor cescesor'da dolan kartuş seti 33 tl

tavsiye edermisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: cumuta

BROTHER MFC 235C veya BROTHER DCP 135C kullanan varmı ?

ev kullanıcısı ve fotoğraf basmak için idealmidir

LC37 kartuş kullanıyor cescesor'da dolan kartuş seti 33 tl

tavsiye edermisiniz

Merhaba,
    Brother yazıcılar fotoğraf çıktıları açısından iyi sonuç alabileceğiniz yazıcılar değildir. Fotoğraf çıktıları için Epson ya da Canon yazıcılar tavsiye edilir. Örneğin, Epson P50 modeli ile fotoğraf stüdyosu dahi açabilirsiniz.
  • TEŞEKKÜR EDERİM
  • cescesör den epson sx 125 + dolan kartuş seti +mürekkepleri ve fotoğraf kagıdı almaya karar verdim

foto çıktılarını ve yorumumu 5-10 güne paylaşırım sanırım
  • ben dediğin makinayı kullandım foto kaltitesi mükemmel yanlız belli bi süre kulllanmassan cihazın mürekkep hatları ve kafası kuyor nalet bişe ama fotosu profesyonel denebilir.orjinal foto kagıdına ilkbaskı yptıgımızda inanamadık. 1600*6000 kücümsenecek bi çözünürlük değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: unsal23

ben dediğin makinayı kullandım foto kaltitesi mükemmel yanlız belli bi süre kulllanmassan cihazın mürekkep hatları ve kafası kuyor nalet bişe ama fotosu profesyonel denebilir.orjinal foto kagıdına ilkbaskı yptıgımızda inanamadık. 1600*6000 kücümsenecek bi çözünürlük değil

evet makine unsal23'ün dediği gibi güzel baskı yapıyor. teee 2003-2004 senelerinde bazı fotoları evde kendim basardım o takoz epson bile gayet iyi baskı yapardı.

ben epson sx125 yazıcı+cescesör dolan kartuş+cescesör claria mürekkep + cescesör günlük glossy kağıt kullandım sonuç tatminkar
    epson foto kağıdına cescesör mürekkep ile bastıklarım çok güzeldi.

şunu da ekleyeyim kağıt seçimini iyi yapmalısınız ve yazıcı ayarlarında doğru kağıdı seçmelisiniz.kağıdı mat olarak seçerseniz yazıcı daha fazla mürekkep kullanıyor mesela veya çıktı berbat bir görüntü oluyor

baskı için Epson Easy Photo Print programını kullandım burdaki resim güzelleştirme araçlarını kullanınca çıktı daha güzel oldu

tarayıcısı için aynı şeyi diyemem ama oda iyi .bastığım fotoları taradığımda çok iyi değildi ama taradığım başka resimler (gazete vb..) iyiydi .

sonuç olarak yazıcı sx-125 iyi
    cescesör dolan kartuş iyi
    cescesör claria mürekkep iyi
    cescesör günlük glossy kağıt orta gibi(fiyat/performans iyi)

tıkanma problemini engellemek için haftada en az bir resim basıyorum

haa not cescesör çalışanı sahibi akrabası değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumuta -- 21 Kasım 2011; 20:26:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.