Merhaba arkadaşlar. Bir yazıcı alacağım ve en iyisi, en donanımlısı ve en hesaplısı olsun istiyorum. Brother'ın bu modelini gördüm. 4 özelliği bir arada bulunan tek modeli buydu, rengi koyu gri değil de siyah olsaydı belki daha hoşuma giderdi ama sorun değil. Fiziksel olarak daha iyi modelleri var ama onlar lazer yazıcı değil, inkjet yazıcı. Eğer bu konu hakkında söyleyebileceğiniz şeyler varsa yorumlarınızı bekliyorum. İnternetten satın alacaksam eğer hangi siteden ve bir mağazadan alacaksam eğer nereden almalıyım?
brother ürünlerinde siyah renkli makineler yani sizin koyu gri dediğiniz kalite olarak daha iyidir. ama toner dolumu kullanmayı düşünüyorsanız brother almayın. çıktı adedinizi söylerseniz size yardımcı olabilirim.
arkadaş ben sınıfıma aldım 7860 gayet menmunum içinde gelen toner 1 top kağıt bitmeden toner az uyarısı geldi dolumunu kendim yapacağımdan bana göre sorun değil makınanın kullanımı çok güzel sağlam bir makine çipsiz birde muadil 2280 toner aldım yeter bana çift taraflı baskı yapması değme gitsin harika